A Föld lakossága hétfőre elhasználja a bolygó egyéves erőforrásait

2019-07-24 03:02
Évről évre egyre hamarabb jön el a túlfogyasztás világnapja.
részletek

Rogánéknak el kell árulniuk, mennyiből reklámozták a nemzeti konzultációkat

2019-07-24 03:02
Az adatvédelmi hatóság elnöke szerint törvénysértő az adatok eltitkolása.
részletek

Kennedyvel vitorlázott, az angol királlyal piknikezett és börtönbe juttatta John Lennon gyilkosát

2019-07-24 03:01
Meghalt Manhattan leghosszabb ideig hivatalban lévő főügyésze, Robert Morgenthau, aki mögött tartalmas életút áll.
részletek

Elemző: számos szabályozás előzheti meg a Facebook virtuális devizájának bevezetését

2019-07-24 01:01
Az amerikai Facebook egy hónapja jelentette be, hogy Libra néven saját kriptodevizát létesít online fizetések lebonyolítására, és 2020 elején elindítja a Calibra nevű alkalmazáson keresztül igénybe vehető szolgáltatást.
részletek

Közel egymilliárd forintból újították fel a Zalakarosi Fürdő gyógycentrumát

2019-07-24 01:01
Közel egymilliárd forintos, saját erőből megvalósított beruházás keretében újították fel a Zalakarosi Fürdő gyógycentrumát és gyógykertjét, amelyet kedden avattak fel.
részletek

A panellakások lehetnek az idei albérletszezon slágerei

2019-07-24 01:01
Az országos albérletkínálatban 1150 panellakás és majdnem 2500 garzonlakás található, bár ezek között van átfedés, minden tizedik garzon panellakás a kínálatban.
részletek

A Microsoft Hungary 8,7 millió dolláros büntetést fizet

2019-07-24 01:01
Az amerikai hatóságok szerint a Microsoft Hungary megsértette az Egyesült Államokban érvényben lévő, a külföldi korrupciós gyakorlatra vonatkozó törvényt.
részletek

A punk keresztapja 3. rész - Iggy és a filmek

2019-07-24 01:03
Sorozatunk első részében, melyben a The Stooges történetét dolgoztuk fel, finoman utaltam arra, mennyire furcsa lenne elképzelni mondjuk a Trainspotting elejét a Lust For Life, vagy a Ravasz, az Agy, és két füstölgő puskacső delíriumszerű, kártyabarlangból kitántorgós jelenetét az I Wanna Be Your Dog nélkül. De mint azt valószínűleg sok olvasónk tudja, Iggy Pop nem csak betétdalok formájában közreműködött rengeteg filmben - bár kétségtelenül ezen minőségében a leghosszabb a lista, csaknem 300 cím található rajta - hanem bizony színészként is, sokszor jóval nagyobb szerepben a zenészeknél szokásos cameozásnál. Ez amúgy elmondható
részletek

Jövő szerdán Budapesten a Skunk Anansie - Nyerj páros belépőt a koncertre!

2019-07-24 01:03
Július 31-én pályafutása során először ad Budapesten önálló koncertet a brit alternatív rock egyik legeredetibb zenekara, az alapításának idén huszonötödik évfordulóját ünneplő Skunk Anansie. A nyári jubileumi turné már néhány hete elindult, így valószínűleg alaposan felpörögve érkeznek majd Magyarországra. A négyest több szakmai forrás is a legerőteljesebb koncertzenekarok között tartja számon, ráadásul úgy hírlik, a mostani körben majd' minden állomáson variálják a programot, szóval a Barba Negra Track közönségére izgalmas este vár július utolsó napján. A koncertre most egy páros belépőt is nyerhettek, ha jól válaszoltok
részletek

Jövő kedden indul a Djabe és Steve Hackett magyarországi turnéja

2019-07-24 01:02
Július 30 és augusztus 3 között ismét közös turnéra indul a Djabe, és a Genesis legendás gitárosa, Steve Hackett. A turné a csehországi Olomouc mellett Magyarország négy városát, Budapestet, Miskolcot és Nyíregyházát érinti majd. Az összesen öt hazai fellépés során - a fővárosban a nagy érdeklődés miatt dupla koncertet ad a zenekar - a Djabe és Steve Hackett legjobb dalai mellett természetesen a Genesis néhány klasszikusa is elhangzik majd, de a közönség alapos ízelítőt kap majd a legutóbbi, immár hatodik közös album, a Life Is a Journey - The Sardinia Tapes dalaiból is. A turné egyik állomására most egy páros belépőt is kisorsulunk, ha
részletek

Egyszerűen káprázatos - Itt van Gaiman Sandman sorozatának első része

2019-07-24 01:02
Neil Gaiman amolyan szent tehén a geekek számára. Prózája egyszerre közérthető és nagyon borult, mindenesetre kell a „vájtfül” a befogadásához, és ezért bármit is csinál, nagyjából be is nyeli a rajongótábor. Mindenesetre, ha irodalmi munkáit nézzük, pont a szórakoztató irodalom és a szépirodalom mezsgyéjén mozog. Karrierjének szinte minden mozzanatát megtalálhatjuk a magyar kiadóknál is, és legnagyobb képregényes alkotását is elkezdte kiadni a Cartaphilus évekkel ezelőtt, hogy aztán félbehagyja, ami miatt azóta is sír a Gaiman rajongói kemény mag. [...] Bővebben!
részletek

Masszív Soundgarden-koncertkiadvány jön pénteken

2019-07-24 01:02
Live From The Artists Den címmel július 26-án jelenik meg egy Soundgarden-koncertkiadvány, méghozzá egy rakás formátumban. A 2013 február 17-én, Los Angelsben rögzített felvétel elsősorban koncertvideó, ezért természetesen Blu-Ray-en is megjelenik, de kijön CD-n és bakeliten is. Sőt, díszdobozt is kap, amiben minden benne van. Gyűjtök pedig még színes vinylen is beszerezhetik. Itt egy csodás galéria a különböző változatokról: [...] Bővebben!
részletek

Hollywood menni rock n’ roll?! – Thirty Seconds to Mars karriertörténet, 4. rész

2019-07-24 01:02
A This Is War megjelenése után még az A Beautiful Lie-nál is magasabbra jutott a Thirty Seconds to Mars. A lemezhez kapcsolódó három turné, az Into The Wild, a Hurricane, és a Closer to the Edge összesen két évig tartott, ezalatt megdöntöttek egy Guiness-rekordot is a "Leghosszabb turné egy rockzenekartól" kategóriában - összessen 309 koncertet játszottak az említett körutak során. Enyhe kifejezés tehát, hogy lendületben volt a zenekar, ráadásul a koncerteket követően azonnal rá is fordultak a következő lemezre, az előző albumon már bizonyított Steve Lillywhite irányításával. [...] Bővebben!
részletek

Sokan hiába várnak a pénzükre a Schmidt Máriáék által megrendelt videóért

2019-07-24 00:04
Schmidt Mária orbános imázsfilmet faragtatott a más koncepció alapján elkezdett videóból.
részletek

Rám szexi szőke bérgyilkosnő még nem volt ilyen hatással - Kritika az Anna című filmről

2019-07-24 00:04
Luc Besson újra beleszeretett egy gyönyörű gyilkosba. Az Anna című film főszereplőnője a világon mindenkivel képes elbánni. A nézővel is.
részletek
|< << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> >|