Miért félünk annyira boldognak lenni?

2018-06-22 04:03
Vannak, akik az életet bátortalanul és passzívan élik, mintha kívülről amatőr színtársulat játékát néznék. Lenyűgöz a színészi játék és a rengeteg improvizáció, a színpad forog, változnak a helyszínek, és mi is kedvet kapunk a játékhoz, félve kérdezzük, csatlakozhatunk-e. De bármennyire próbálkozunk, nem megy ez nekünk, görcsösen és gyáván játszunk, a szerepeinkbe belezavarodunk, nem éljük át, csak élettelen, fahangon felolvassuk, nem varázsoljuk bele a személyiségünket, nem a szívünkkel vagyunk jelen, csak túl akarunk lenni rajta. Csapnivaló ripacsok vagyunk.
részletek

Elfáradtam

2018-06-22 04:03
A lelkem nehéz, mázsás súlyként nehezedik a mellkasomra, félig töltött poharam az asztalon pihen. Már megint ide vezetett az életem útja. Egy újabb kapcsolat, ami az örökké helyett csak évekre szólt, egy újabb távozó, egy újabb lehetséges jövő és egy újabb koppanás a földön.
részletek

Hogyan maradj formában a nyaralás alatt? – 1. rész: Étkezés

2018-06-22 04:02
Otthon sem egyszerű betartani az étrendet, hát még nyaraláskor. Ráadásul épp a megérdemelt pihenésedet töltöd, aminek igyekszel kiélvezni minden pillanatát. Ennek bizony lényeges részét képezik a finom vacsorák, csábító ételek és a hűsítő koktélok is. Viszont bizonyára azt sem szeretnéd, hogy mire hazaérsz, addigi erőfeszítéseid kárba vesszenek. Hogyan találd meg az egyensúlyt alakod megtartása és a nyaralás élvezete között? Ebben segítünk most tippjeinkkel.
részletek

Férfiszempont: Gondolatok a féltékenységről

2018-06-22 04:02
Az emberi elme egyik legnagyobb ellensége a féltékenység, bár azt is írhatnám nyugodt szívvel, hogy önmagad és a párkapcsolatod egyik legnagyobb ellensége a féltékenység érzése, melyet roppant találóan zöldszemű szörnynek neveznek, jelezvén az elpusztíthatatlannak tűnő hatalmát.
részletek

Ne akard ennyire

2018-06-22 04:02
Ne akard ennyire! Ez volt az a tanács, amit nemrég adtam egy barátnőmnek, és amit még számtalanszor adhatnék számtalan nőnek. Az a helyzet, hogy túlakarunk dolgokat. Túlakarjuk a Férfit, aki „felébresztett” minket, aki felforgatta az életünket, aki által rájöttünk, hogy olyanra is képesek vagyunk, amit nem is sejtettünk magunkról. Tudom, mert csináltam. Éppen ezért tudom azt is, hogy nem működik.
részletek

15 dolog, amire a nők gondolnak szex közben

2018-06-22 04:02
Merthogy ilyenkor sem áll meg az agyunk, hanem az ágyban (is) folyamatosan azon pörgünk, hogy...
részletek

A szerelem illúziója

2018-06-22 04:02
Szenvedély, szerelem, dráma. De kiért és miért? Vajon tényleg igaz? Azt hiszem, a vágyainkat ma már hajlamosak vagyunk szentimentálisan kezelni. És kezdem megérteni, hogy a vágyakozás nem biztos, hogy egyenlő az igazi szeretettel. Ebből még bármi lehet, ez csak a kezdő löket, ami elindíthat két embert egymás felé. A vágy lehet igazi, de még távol áll a szerelemtől.
részletek

Mi van, ha a férfi túl hamar mondja ki az „Sz” betűs szót?

2018-06-22 04:01
Szerelembe esni lehet váratlanul, elsöprő erővel, de van, hogy szép fokozatosan alakul ki az érzés – a másik iránt érzett legerősebb szeretet. Igen ám, de mi van akkor, ha partnerünk előbb, vagy talán túlságosan is hamar jut el erre a szintre? Hogyan reagáljunk a hirtelen jött vallomásra: „Szeretlek.” ?
részletek

Szeresd magad jobban

2018-06-19 22:02
A legáltalánosabb problémánk a kapcsolatainkban, hogy azt gondoljuk, hogy valaki nem szeret minket eléggé. Képesek vagyunk magunkat teljesen elzárni a külvilágtól abban a hitben, hogy konfliktusunk oldalán a másik ember felelős a boldogtalanságunkért.
részletek

Ahogyan az igazi fog szeretni

2018-06-19 22:02
Időnként azt gondoljuk, hogy erre a személyre soha nem találunk rá, de talán csak azért, mert nem hiszünk igazán a létezésében. Meg kell tanulnunk úgy élni az életünket, hogy elhiggyük, és tudjuk, hogy létezik valaki, aki úgy bánik majd velünk, mintha mi lennénk számára a legcsodálatosabb dolog, ami megtörténhetett vele az életben.
részletek

Kedves Második Nő...

2018-06-19 22:02
Kedves Második Nő, nem világos számomra, miért nem érted. Szeretőnek lenni egy rossz start, egy elátkozott start. Látszólag haladsz, előre lépsz a szerelmi társasjátékban, de valójában megrekedsz, és egy se-előre-se hátra állapotban szégyenletesen stagnálsz. Ez a státusz magában hordozza a vereséget, az örök gyanakvást, és a nem szűnő érzelmi bizonytalanságodat.
részletek

Megszokás vagy szerelem?

2018-06-19 06:02
Rózsaszín köd és mámoros érzések, új izgalom, kihívás, egymás megismerése és a beteljesedés. Két ember egymásra talál, és úgy érzik, együtt a világot is képesek megváltani, szerelmük örökké tartó boldogság forrása lesz.
részletek

Férfiszempont: Introvertáltnak lenni nem szörnyűség

2018-06-19 06:02
Nem felejtem soha, úgy a 8. életévemet taposhattam, és mint gyerekkorom szinte minden nyarán, így azon a bizonyos nyáron is ellátogattunk Szüleimmel és Kisöcsémmel 1-2 hétre Egerbe, a Nagynénémékhez.
részletek

Elvarratlan

2018-06-19 06:01
Az égieknek hála, elég sok embert ismerek, és viszonylag hamar megnyílnak nekem, mély érzéseket osztanak meg, amiért én roppant hálás vagyok. Nem sikerült azonban senkit megismernem, akinek ha fülébe úszik egy bizonyos dallam, elolvas pár bizonyos sort, elmegy egy adott helyre, visszaemlékszik egy behatárolható időszakra, ne jutna eszébe valaki. Valaki a múltból, aki még mindig benne él.
részletek

Sexy back – a tónusos hát titka

2018-06-19 06:01
Itt a nyár és a kivágott hátú felsők, ruhák időszaka. Sorozatunk második részében azt mutatjuk be, mit kell tennünk azért, hogy magabiztosan viselhessük a hátvillantós darabokat.
részletek