Stílusiskola: így viselj kötött ruhákat a téli szezonban

2021-01-08 03:01
Egyelőre nem igazán mutatja meg a hideg, kemény arcát a tél, így szuper ötlet lehet csinos kötött ruhákat viselni. Különösen jó ötlet csizmákkal és combcsizmákkal kombinálni, hiszen ezek a ruhák a tökéletes egyszerű, de nagyszerű megoldást jelenthetik, amikor nem tudjuk reggel eldönteni, hogy mit vegyünk fel.
részletek

5 egyszerű módszer, amivel méregteleníthetjük a bőrt az ünnepek után

2021-01-07 17:01
Most a megszokottól eltérő karácsonyt élhettünk át, de a sok beigli és csokoládé evés, a pezsgő ivás és a Netflix maratonjai ezúttal is kedvenc elfoglaltságunk közé tartozott. A bőrünknek azonban ezek nem okoztak túl sok boldogságot. Eláruljuk, hogyan lehet gyorsan méregteleníteni az arcőrt, hogy újra a régi formájában ragyoghasson.
részletek

Stílusiskola: mustársárga - így tűnj ki a tömegből januárban

2021-01-06 14:01
Ha szeretnél egy kis vidámságot csempészni a hétköznpokba az outfitjeiddel, akkor válaszd időnként az ilyenkor népszerű fekete, szürke és fehér szín helyett a mustársrgát. A most következő galériánkból kiderül, hogy ez miért nagyon jó ötlet a téli szezonban!
részletek

Stílusiskola: fehér outfitek téli napokra

2021-01-05 02:01
Bár hóból egyelőre nem láthattunk túl sokat, mivel mi rajongunk a fehér színért, ezért inkább az outfitünket próbáljuk ezzel feldobni. Sőt, ezúttal olyan szetteket válogattunk össze, amelyek legnagyobb részt ebből állnak. Íme, a kedvenceink!
részletek

Stílusiskola: szüke outfitek az év első napjaira

2021-01-05 02:01
A szürkét hajlamosak vagyunk alulértékelni, pedig nagyon izgalmas szetteket állíthatunk össze a segítségével, különösen a téli szezonban. Most megmutatjuk, hogy hogyan lehetünk csinosak és stílusosak ha szürke darabokat viselünk!
részletek

Stílusiskola: khaki, a téli szezon kedvence

2021-01-03 16:01
Ha nem szeretnél teljesen feketébe burkolózni, unod a szürkeséget, de nem mered bevállalni a harsányabb, feltűnőbb színeket, akkor tökéletes választás lehet a khaki, hiszen általában mindenkinek jól áll, egyszerűen lehet további télies színekkel kombinálni és kifinomult stílusról árulkodik. Mutatjuk is, hogy hogyan viseld télen!
részletek

Stílusiskola: januárban is a rózsaszín a nyerő

2021-01-02 13:01
A rózsaszín az örök kedvenc színünk, amely bármelyik szürke reggelt vagy hidegebb hónapot képes feldobni. Éppen ezért nem csak nyáron, de télen is tökéletes választás, máris mutatjuk, hogy szerintünk hogyan érdemes a téli hónapokban viselni!
részletek

Stílusiskola: A nap, amit nyugodtan tölthetsz pizsamában

2021-01-01 15:01
Reméljük, hogy 2021 sokkal több jót fog hozni nekünk, mint 2020, azonban egy biztos, megérdemeljük, hogy kipihenjük az előző évet. Ezért mi azon az állásponton vagyunk, hogy nyugodtan tölthetjük az új év első napját egész nap pizsamában.
részletek

Stílusiskola: outfit ötletek egy különös szilveszterre

2021-01-01 00:01
Idén lemondhatunk a klasszikus értelemben vett szilveszteri bulikról és összejövetelekről, azonban nem kell lemondanunk arról, hogy csinosak legyünk. Annak ellenére, hogy a 2021-es évet szűk körben, az otthonunkban kell köszöntenünk, természetesen lehetünk stílusosak! Éppen ezért gyűjtöttük össze most a legjobb ünnepi outfiteket!
részletek

Stílusiskola: így lehetsz csinos melegítőkben

2020-12-30 18:01
2020 legnagyobb nyertesei a divat terén kétség kívül a melegítők, hiszen nagyon sok időt kell otthon töltenünk, így értelemszerűen a kényelmes szetteket preferáljuk. Ezek a ruhadarabok már az utcai outfitekben is kezdik átvenni a főszerepet, viszont ez nem jelenti azt, hogy ne lehetnénk csinosak. Mutatjuk is, hogy hogyan!
részletek

Stílusiskola: így viselj fehér kötött pulcsikat

2020-12-30 18:01
A fehér kötött pulcsik igazi jolly jokerek a téli szezonban, hiszen egy pillanat alatt elegánssá és stílusossá tehetjük velük a megjelenésünket, és mindennel, de tényleg minden ruhadarabbal jól mutatnak.
részletek

Stílusiskola: így viselj barna teddy coatokat

2020-12-30 18:01
A teddy coat a téli szezonban az egyik legjobb választás, hiszen kényelmes és nagyon meleg, jól mutat farmerral vagy bőrnadrággal, de akár sportosabb darabokkal is. Mi mindenképpen barna színben javasoljuk, így ugyanis nagyon jó szetteket állíthatunk össze. Íme a kedvenceink!
részletek

3 kulcsfontosságú bőrápoló összetevő, amelyről 2021-ben érdemes tudni

2020-12-27 14:01
A kozmetikai ipar soha nem pihen, folyamatosan az után kutat, hogy melyek a leghatásosabb bőrápoló összetevők. Az új évben ezek állnak a dobogón. Arcbőrünk szépsége érdekében érdemes megismerkedni velük és kipróbálni őket.
részletek

Stílusiskola: kényelmes outfitek a két ünnep közötti időszakra

2020-12-27 09:02
Túl sok programlehetőség nem adatik mostanában, azonban legalább lehetőségünk van sétálgatni a szeretteink társaságában, és hát ha már legalább ennyi időre kimozdulunk otthonról, miért ne adnánk meg a módját? Ezért most kényelmes, ám stílusos outfiteket gyűjtöttünk össze, melyek tökéletes választásnak bizonyulhatnak a két ünnep közötti időszakban!
részletek

Stílusiskola: így lehetsz csinos otthon

2020-12-26 08:01
Az ünnepi időszak ezúttal nem kifejezetten az utazgatásról, sokkal inkább az otthon töltött időről szól, ezért próbáltunk olyan szetteket összegyűjteni, amelyek kényelmesek, mégis stílusosak, így nem kell teljesen lemondanunk arról, hogy csinosak legyünk. Mutatjuk a kedvenceinket!
részletek
|< << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> >|