Felépülés egy manipulatív, toxikus partner után

2022-05-12 14:01
Bár olvasunk a toxikus kapcsolatok hatásairól és arról, hogyan befolyásolja a későbbi életünket, emberi valamint romantikus kapcsolatainkat, mégis egészen más megtapasztalni mindezt a saját bőrünkön.
részletek

Mi lenne, ha végre azt mondanám, kap*átok be, én másfele megyek!

2022-05-12 14:01
Nagyon nehéz kiállni magunkért. Már csak azért is, mert jó ideig szüleink vagy más ismerősök tették ezt meg értünk. Amikor távolodunk mások óvó kezeitől, hirtelen nekünk kell mindent megfognunk és megtartanunk.
részletek

Az élet nem egy álom- de azzá teheted!

2022-05-12 14:01
Az élet nem egy tökéletesen felépített álom. Nem kapsz csak úgy jó embereket, és nem lesz mindenki kedves veled. Nem fogja senki se neked adni a szívét, te hiába is ezt várod el a szeretettől. Az élet pontosan attól olyan jó, mert rossz is volt és lesz
részletek

Méregtelenítés? Ezt kell tenned!

2022-05-08 20:02
Fáradt vagy, Lassú, dekoncentrált, esetleg egyre több egészségügyi problémád van? A tested így jelez, hogy ideje lenne egy kis méregtelenítésre. Frissítsd fel a szervezetedet! Összegyűjtöttünk pár hasznos tippet, hogy tested újra egészségesen működjön.
részletek

A felejtés tényleg létezik? Az igaz szeretet talán valaha elmúlik? A sebek eltűnnek egyszer?

2022-05-05 19:01
NEM! De mindig van másik út! Talán sose felejtünk, nem eshetünk minden padló után amnéziába. Nem leszek teljesen más ember egy törés után, és akkor sem, ha jó dolgok történnek.
részletek

Ne mások harcaiban küzdj, hanem nyerd meg a saját csatádat

2022-05-04 01:01
Igencsak kényes téma ez, hiszen ez többről szól, ez mélyen van. A személyiségzavarban szenvedő embernél hihetetlenül nehéz egyértelmű határvonalat húzni a normalitás és a kórós magatartás között. Az élet szinte minden területén nehézségeket találnak, ez az állapot számtalan konfliktust hoz magával.
részletek

Földön mondott égi szavak

2022-05-01 21:01
Nem tudtam, hogy mihez kezdjek. Nem tudtam, hogy hogyan tehetném kevésbé félelmetessé ezt az egészet – neked és nekem. Megijedtem. Nem érzek mást, csak tehetetlenséget. Hisz hiába is segítenék, tulajdonképpen nem tudok semmiben. Ez nem az én történetem, ebben nekem nincsen döntésem.
részletek

Néha teljesen más dolgot mondunk és teszünk, mint ami a szívünkben van.

2022-04-30 03:01
Elmondom, amit érzek és gondolok, meghallod, és ha neked nem fér bele, ha te meg sem próbálod, nem hajlok, lelépek, döntök. És lehet, hogy majd egyszer rájövünk, tévedtünk, viszont sose állhatunk egyhelyben, sose, mert nem hiszek abban, hogy képes az ember úgy élni, ahogy mások szeretnék- hosszútávon.
részletek

Szép arcbőrt szeretnél? Ezeket az ételeket ajánlott fogyasztanod!

2022-04-30 03:01
A tiszta és szép bőr elérése nem is olyan egyszerű, mint ahogyan azt gondolnánk. A stressz, a mindennapi szennyeződések és az életvitelünk befolyásolják bőrünk állapotát. Ma már számos bőrápolási termék van a piacon, amelyek képesek elérni a kívánt bőr elérését, de ezek semmit sem érnek, ha fentebb említett tényezőkre nem ügyelünk megfelelően. Na és mi a helyzet az ételekkel?
részletek

Nem gyengének látlak ilyenkor, csak igazinak

2022-04-29 01:01
Hajlamos vagyok elveszni a részletekben. Különösképp azokban, amelyek Hozzád köthetőek. Nem értem, hogy lehetnek valakinek olyan kedves, világító szemei, mint Neked? Hogyan lehetséges az, hogy minden alkalommal, amikor magadhoz vonsz és elveszek az erős, izmos tested ölelésében, én magam is felolvadok? Miért gondolok arra, ennyi idő elteltével is, miközben éppen felöltözöl, vagy alszol, hogy ugye nem veszíthetlek el?
részletek

A zsigereid megérzik a jövőt

2022-04-29 01:01
Egész életemben tapasztaltam ennek az igazságát. Hogy mindent tökéletesen érzünk. Pontos jelző rendszer van belénk építve. Lényegében mindig megkapjuk az útmutatást arra nézve merre kéne mennünk, mit kéne tennünk, hol kéne maradnunk, honnan elmennünk, hol és ki mellett lenne a helyünk.
részletek

Az igazi szerelemben együtt harcolunk, akár egy életen át

2022-04-22 15:01
A szerelemnek az a célja, hogy gazdagítsa az életünket, és olyan dolgokat tapasztaljunk meg, amelyekről még csak álmodni sem mertünk volna. Legalábbis egy egészséges kapcsolat keretein belül.
részletek

A szeretetért nem kell kuncsorogni - amit tarts észben, ha folyamatosan a másikért küzdesz

2022-04-22 15:01
Kezdjük azzal, hogy a szeretetért nem kellene kuncsorogni. És nem is úgy működik, hogy miután egy adagot elfogyasztottál, nem jár már több. Azonban, ha valaki képtelen neked annyit adni, amennyire szükséged lenne, te pedig nem tudod beérni a pár hetente eléd dobott szerelemmorzsákkal, akkor lehet, hogy változtatni kellene.
részletek

Tippek, hogy formába hozd magad a nyárra!

2022-04-19 07:01
Pontosan tudjuk, hogy mindig helyesen táplálkozni és rendületlenül edzésre járni nem egyszerű feladat, sőt! Ebben szeretnénk most segíteni mert léteznek olyan apró trükkök, amikkel könnyebb az egészséges életmód útjára lépni.
részletek

Fogászati kezelések elérhető árakon

2022-04-19 07:01
A Eurostat statisztikai hivatal 2017-es felmérésében az Európai Unió polgárait kérdezték az egészségügyi kiadásokról. A válaszadók 34%-ának kismértékű, míg 11%-ának jelentős mértékű anyagi terhet jelentett az egészségügyi kiadások fedezése. A felmérés szerint a magyar embereknek az Európai Uniós átlagnál jelentősebb terhet jelent a fogászati kezelések költségének fedezése.
részletek
|< << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> >|