Én ennél többet akarok - Lélek vs. Ego

2020-08-14 07:02
Hányszor hallottam ezt a mondatot! Ma tudatosult bennem, hogy mit is jelent ez. Ki akar többet?
részletek

A lehetőségeidről

2020-08-14 07:02
Néha úgy érzékelem a világomat, mintha egy kis üvegkockába lennék zárva. Körülöttem zajlik az élet, pörögnek az események, én pedig vergődöm ide-oda köztük. Olyan, mintha nagyon nehezen tudnám elkapni a biztosító köteleket, azt is csak pár pillanatra.
részletek

Visszatérünk, azaz hoovering egy nárcisztikus fejével

2020-08-14 07:02
Visszaporszívózás. Hoovering. Ez egy jól bevált és megbízható módszer a forrásunk visszaszerzésére és az áldozatok ellenőrzésére. Lehet jó és rosszindulatú is a hoover, de mindenképp a repertoárunk részét képezi. Gyakran annak az összehangolt cselekvési láncnak egy eleme, amelynek az a célja, hogy megtörjük az áldozat védekezését, majd visszahúzzuk őt, hogy újra kontrollálni tudjuk.
részletek

5 módszer, hogy hogyan tartsd meg a szellemi egészségedet

2020-08-14 07:01
Az életben rengeteg kihívással szembesülünk, kezdve a társadalmi nyomásoktól, a lelki nyomásokig és minden esetben meg kell találnunk a megfelelő gondolkodásmódot, hogy hogyan kezeljük helyesen az életünkben felmerülő problémákat. Stabil mentális egészséggel, határozott döntéseket hozhatunk, és átgondolhatjuk a dolgokat, mielőtt az ismeretlenbe rohannánk.
részletek

Az én virágos kertem

2020-08-11 22:01
Vannak olyan kapcsolatok, ahol a pénz irányít mindent. Sajnos vagy nem de ezekből van a legtöbb manapság.Szokták mondani, hogy minden léleknek van ára. Érdekes, hogy az ember azt gondolná, hogy ő a kivétel és nem eladható. Pedig ez egy olyan piac, ahol van minden. Pénz, lélek, még több pénz aztán már kevesebb lélek, hirtelen jött boldogság majd a megkopott keserűség.
részletek

Te alapból oké vagy, nincs szükség ellenparancsokra

2020-08-11 00:01
Te milyen ellenparancsokat követsz? Légy tökéletes! Légy erős!/Bírd ki! Tégy erőfeszítéseket! Szerezz örömet! Siess! Nem, nem a fogyasztói társadalom és a reklámok „titkos”, a pszichénkre ható üzenetei ezek. Olyan, a viselkedésünket alapvetően meghatározó úgynevezett ellenparancsokról-tudattalan viselkedési mintázatokról - írok most, amelyeket jó vagy rossz, de sokan követünk a mindennapokban és amelyek a boldogulásunkat szolgálnák. Vagy mégsem? Ennek járunk utána és keressük meg a ránk jellemző ellenparancsot.
részletek

Látástól kilátástalanságig

2020-08-09 14:01
Valaki mondja meg, hogy meddig járunk még ugyanabban a cipőben, meddig élünk tovább félelemben? Meddig nevezzük még hitvesünknek a bizonytalanságot? Hisz úgyis velünk hál. Ha éleslátásunk sosem volt tán, akkor is, a látásból hogyan lett ily hirtelen homály? Valaki mondja meg, hogy mikor ér véget a kilátástalanság!
részletek

Pihenőnap - miért fontos legalább annyira, mint az edzés?

2020-08-09 14:01
Motivált vagy, elszánt és szeretnéd minél előbb elérni a célodat? Ennek érdekében keményen edzel, és úgy gondolod, hogy a pihenés csak hátráltatná a fejlődésed?
részletek

Lányok, asszonyok, anyák és szeretők

2020-08-09 14:01
Van egy érzésem. Hullámzik bennem, éjszaka felkelt és nem hagy nyugodni. Bekúszik a bőröm alá, míg a szeretőmet ölelem, vagy az ételbe, amit az asztalra teszek. Együtt ring a tengerrel, a fákkal és a földön kavargó szeméttel. Ha a Napba nézek, nem az vakítja szemem, hanem a mélyből feltörő érzés, hogy mi mindannyian felelősek vagyunk.
részletek

Lehettünk volna

2020-08-09 14:01
Mindenki fél ember egészen addig, amíg meg nem találja a másik felét. Akadnak olyan emberek, akik egyedül is egésznek érzik magukat, ők rendkívül erősek és néha napján irigylem őket.
részletek

A nő nem egy férfi mellett lesz nő

2020-08-09 14:01
A Férfivé válás viszont út. Maga a próbatétel…Legtöbbször, mikor párkapcsolati problémával keresnek meg, mindig ott a kérdésbe burkolt vágy, mint hiány, hogyan lehetnék igazi nő a kapcsolatomban, hogy észrevegyenek, nőként tiszteljenek?
részletek

Ha ismersz egy nárcisztikust, ismered mindet

2020-08-06 23:01
Egy nárcisztikussal azért tűnik álomszerűnek a szerelem, mert elhiteti veled, hogy csak rád várt. De mindenkivel ezt teszi, aki megtetszik neki. Nem te vagy az egyetlen számára. Mellettük folyton megkérdőjelezed magad. És ez nem azért van, mert nem vagy elég szép, jó, okos. Hanem mert ő nem tudja önmagát eléggé szeretni és mást se képes.
részletek

Te vagy a másik felem?

2020-08-06 23:01
Ha bejárnám az egész világot, akkor sem találnám meg azt az érzést, amit te jelentesz nekem. Ugyanazt biztosan nem. Jobbat sem, úgy hiszem.
részletek

Megválaszolatlan

2020-08-04 20:02
Sokan hiszik azt, hogy dönteni könnyű. Egészen addig, míg ők kerülnek választás elé. Amikor önmagunkat kell megoldanunk, ha a döntés a mi vállunkat terheli, a dolgok megváltoznak.
részletek

Miért jó emésztőenzimes fehérjét fogyasztani?

2020-08-03 17:01
Ki ne vágyna arra, hogy maximalizálja az eredményt a befektetett munkájáért és pénzéért? De mi van akkor, ha a megvásárolt és elfogyasztott tápanyagok, táplálék-kiegészítők egy része nem tudja betölteni a funkcióját, nem járul hozzá a teljesítménynövekedéshez, az izomtömeg növekedéshez, mert nincs megfelelő emésztőenzim mennyiség a szervezetedben hozzá?
részletek
|< << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> >|