Teljesség

2020-08-02 15:02
Olyan emberrel, aki nem tudja, vagy nem akarja önmaga teljességét, az ember nem tudhatja megélni önmaga teljességét.
részletek

6 szokás, ami fejfájást okoz

2020-08-02 15:01
A gyakori fejfájás teljesen megkeserítheti az életünket. Ilyenkor felmerülhet bennünk a gyanú, hogy valami komoly probléma áll a háttérben. Nem szükséges egyből a legrosszabbra gondolni, mert sokkal valószínűbb, hogy valami olyan ártatlan hétköznapi szokásunk tehet róla, aminek nem tulajdonítottunk túl nagy jelentőséget.
részletek

Mit tegyünk, ha szenvedélybeteg van a családunkban?

2020-07-31 21:01
A szenvedélybetegségnek számos típusa van, azonban közös bennük, hogy egyaránt megviselik a függő személyt, és a szűk környezetében élőket. Ezért elsősorban arra kell felkészülnünk, hogy ezt a rengeteg stresszel járó, nehéz, fájdalmasat időszakot valahogyan együtt kell átvészelni. Nem biztos, hogy mindig az a legjobb lépés, ami elsőre annak tűnik, ezért mindenképpen beszélnünk kell a témáról családtagjainkkal, barátainkkal és szakemberrel is.
részletek

Milyenek a modern kori szupernők?

2020-07-29 22:02
Manapság egyre több elvárás nehezedik a nőkre, egyre több elképzelésnek, ideálnak kell megfelelni, legalábbis ezt várja el a társadalom. Egy nő ne csak egy fronton teljesítsen maximálisan, legyen sokoldalú, érdekes, de ne túl bonyolult és nehéz eset, azzal már sok munka van. Milyen tehát az igazi modern kori szupernő?
részletek

A formás, gömbölyű vállak titka

2020-07-29 22:01
A szép, kerek vállak a legjobb kiegészítői az ujjatlan felsőrészeknek, ruháknak. A súlyzós edzésről szóló sorozatunk harmadik részében ahhoz nyújtunk segítséget, hogyan tedd egyik legvonzóbb testrészeddé a válladat.
részletek

8 tipp, hogy a nyári melegben is jól menjen az edzés

2020-07-29 03:01
A kánikula mindenkinek a szervezetét megviseli. Ha ilyenkor sem szeretnél lemondani a testmozgásról, nem árt figyelembe venni pár tényezőt, mert nem kockázatmentes a hőségben való sportolás. Olvasd el tippjeinket, hogy a nagy melegben se kelljen kihagynod az edzést!
részletek

Hogyan találhatod meg azt a társat, aki értékel?

2020-07-29 03:01
Mindannyian ugyan azt szeretnénk egy kapcsolatban, kölcsönös érzelmeket, megbecsülést, tiszteletet, bizalmat, nyitottságot, növekedést. Mind arra vágyunk, hogy egy kapcsolatban önmagunk lehessünk és hogy a szeretett társ, elfogadjon minket, lássa az értékeinket, ahogyan mi is látjuk a másik értékeit.
részletek

Te

2020-07-29 03:01
Idővel megtanuljuk, hogy nem kell keresni az érzést. Jön az magától. Mert nincs több belőle és örülni kell annak, ha legalább egyszer az életben érezhettük az igaz szerelmet. Nem fog menni , hidd el , hogy amíg azt az érzést keresed amit már egyszer átéltél, egy délibábot kergetsz majd. Mert az akkor volt és bármilyen hévvel kutatod, nem jön többet.De ez nem azt jelenti, hogy többet nem leszel boldog, szerelmes vagy teljes.
részletek

A hipochondria és minden, ami mögötte van

2020-07-25 13:02
Egy olyan pszichés zavarról beszélünk, ami rengeteg embert érint. Nem is gondolnánk, hogy 100 emberből közel 20 ember hipochonder. Ez azt jelenti, hogy az egyén kényszereresen sokat foglalkozik saját egészségi állapotával, valamint, hogy a legkisebb tünetet is felnagyít és súlyos betegséget társít vele.
részletek

A változás elfogadása

2020-07-25 13:01
Életünk körforgásában semmi sem állandó, csupán a változás. Minden és mindenki változik körülöttünk, és ezzel együtt mi magunk is. Sokszor nehéz lehet elfogadni ezt, nehéz megérteni, hogy semmi sem állandó, és bizony rengeteg tényező vagy akár személy csupán időleges.
részletek

Tanuljunk meg nemet mondani!

2020-07-24 08:01
A mai felgyorsult világban egyre több dolgunk akad, egész életvitelünk nyüzsgő és felgyorsult, amivel nincs is semmi baj. Szeretek nyüzsögni, élni az életet a lehető legteljesebben. Azonban ha már feltöltekezni sincs időnk, önmagunkra nem tudunk időt szánni, hogy űzzük vagy megtaláljuk azt a tevékenységet, ami visszatölt bennünket, könnyen túlhajszolhatjuk magunkat, aminek lelki és egészségügyi következményei is lehetnek.
részletek

Többé már nem várok rád

2020-07-22 17:01
Megszoktam. Az egyedüllét, amitől olyan sokan félnek. Számomra már nem ijesztő és nem hideg. Pedig volt idő, mikor még legnagyobb ellenségemként néztem rá. Igen, az egyedüllétre. Ami mostanra már tudom nem egyenlő a magánnyal. És mégis, néha kéz a kézben járnak.
részletek

Engedd, hogy mások megítéljenek

2020-07-22 17:01
Ha nem harcolsz, veled sem tudnak harcolni. Határaidat levédve bátran fejezd ki önmagad, mert akinek nem tetszik, azzal nincs dolgod. Ahogy Dr. Alban mondja: „It’s my life”. Ez az én életem. Nem uniós külön sztráda, hogy ellenőrzés nélkül flangáljon át határaidon bárki, mert nem átjáróház. Ha határaimon belül lépsz, be kell tartanod játékszabályaimat, amit én magam is betartok.
részletek

Elmentünk egymás mellett

2020-07-22 17:01
Most már minden csendes e falak között, ha hazaérek, nem vársz már rám és tudom, ha éjjel félálomban érkezésed vélem hallani, csak a képzeletem játszik velem. Kezdetben égetett ez a csend, nem tudtam mit kezdeni vele, elfelejtettem milyen, ha Te nem vagy mellettem… Ma már nem fáj ez a csend, tudom, hogy a lelkünkben is ez a csend honol, de jó ez így, hidd el, legalább már nem bántjuk egymást.
részletek

A női melledzés fontossága

2020-07-18 11:01
Már többször kiemeltük a súlyzós edzés fontosságát egészségünk és alakunk szempontjából, és bár egyre nagyobb népszerűségnek örvend, még mindig kevés nő folytat konditermi edzést.
részletek
|< << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >> >|