Amíg nem hiszed el

2018-08-18 20:01
Amíg nem hiszed el, hogy szerethetnek, addig szerethet Téged bárki jól vagy rosszul, sosem lesz egyik sem a valódi igazság, csak egy torz tükre elméd börtönének.
részletek

Szülő vagy? Töltődj fel!

2018-08-18 20:01
Egy ember életében a legnagyobb dolog, ha gyermeke születik. Csodálatos érzés, és ha beszélünk róla, ha nem, rengeteg energiát felemészt.
részletek

Bárhol is tartasz most az életedben, sosem késő változtatni

2018-08-18 20:01
Kutasi Kelly az egészség nagyköveteként minden áldott nap azon dolgozik, hogy az általa alapított márka (KELLYS HUNGARY) segítségével egészségtudatos alternatívát kínáljon azoknak, akik egy allergia, intolerancia, vagy elkötelezettség miatt lépnek az egészségtudatosság útjára. És teszi mindezt az élet számos területén, legyen az élelmiszer, sporttáplálkozás, kozmetikum, háztartás, vagy testmozgás.
részletek

Elérhető vagy a szerelem számára?

2018-08-18 20:01
Készen állsz egy új kapcsolatra? Onnan tudod, hogy már nem olyan kínzó az egyedüllét. Lényed már nem vágyik olyan fájón-sajgón egy társra, teljes egésszé váltál, nem kiabálsz, sírsz a másik feledért, egésszé váltál. Már nem figyeled sóváran az összekapaszkodó párokat, már nem a szerelemtől akarsz boldog lenni.
részletek

Egy nőnek meg kell élnie a nőiesség minden fokozatát, a királynőtől a szajháig

2018-08-16 18:01
Kapcsolatunk négy lábon álló asztala egyszer csak elkezd billegni, és egyre kényelmetlenebbül érezzük magunkat ebben a lanyhuló melegségű kötelékben, ebben a lazuló szerelemketrecben, ahol egyébként elvagyunk és remekül működünk együtt, de fájón hiányzik a meghittség és a szenvedély.
részletek

Férfiszempont: Ellentétes érzelmek

2018-08-16 00:01
Vannak olyan emberek, akik minél tapasztaltabbak és minél több csalódást élnek meg az életük során annál nagyobb és nagyobb falat húznak maguk köré. A szívük megfagy, az érzéseiket elrejtik.
részletek

Így töröd össze a saját szíved újra meg újra

2018-08-15 03:01
Sokszor észre se vesszük, de az egyetlen ember, aki igazán a boldogságunk útjában áll az saját magunk. Hiszen nekünk van egyedül elég hatalmunk ehhez. Azonban, mint a legtöbb film elején, most sem gyanakszunk az igazi tettesre és mindenki másból hamarabb válik gyanúsított, hiszen miért is tennénk ezt magunkkal? Miért lenne egyben a tettes az áldozat?
részletek

A folyadékhiány következményei

2018-08-15 03:01
Egész évben, de főleg nyáron kell a megfelelő folyadékbevitelre odafigyelnünk. Körülbelül 2-3 liter vízre van szükség naponta, a megfelelő vízháztartás fenntartásához.
részletek

Lehettünk volna

2018-08-15 03:01
Mindenki fél ember egészen addig, amíg meg nem találja a másik felét. Akadnak olyan emberek, akik egyedül is egésznek érzik magukat, ők rendkívül erősek és néha napján irigylem őket.
részletek

7 dolog, amivel rögtön azután szembenézünk, hogy összeköltöztünk párunkkal

2018-08-15 03:01
Az összeköltözés mérföldkő a párkapcsolatokban. Azt mondják, ekkor ismeritek meg egymást igazán, és jöttök rá, tényleg egymásnak lettetek-e teremtve. Ugyanakkor rengeteg tévhitről hullik le a lepel, olyanokról is, amikről nem feltétlen akartál tudni, vagy pont ő élte volna boldogan végig az életét, szemet hunyva néhány apróság felett.
részletek

7 dolog, amit sose tegyél egy friss kapcsolatban!

2018-08-13 21:01
Egy friss kapcsolat kezdetén az ember tele van izgalommal, várakozással és reménnyel. Gyakran azonban már ideje korán csődöt mondhat a dolog, és könnyen elijeszthetjük a kiszemeltet már a legelején. Persze minden párra más és más szabályok érvényesek, de íme néhány általános tipp, amire érdemes figyelni egy kezdődő kapcsolat esetében.
részletek

A férfi, akire várok

2018-08-13 13:01
Lehet, hogy maradi vagyok, de szeretnék randevúkat, olyan filmeseket. A legelején azért még adjuk meg a módját. Kérlek, írj vagy cetliket vagy sms-t, annak megvan a maga hangulata. Nincs szükségem drága ajándékokra, sem luxusautóra, helyette őszinteségre és megbízhatóságra annál inkább.
részletek

4 női tulajdonság, amitől megdobban egy férfi szíve

2018-08-12 19:02
Az igazi férfinek kialakult erkölcsi iránytűje van. A férfi mindig megteszi az első lépést, ha egy nő befészkelte magát a gondolataiba. Nem riad vissza a kényelmetlen párbeszédektől, világosan kifejezi álláspontját, szándékait, érzéseit egyértelműen kinyilatkoztatja. Mindig pontosan tudja, mikor invesztáljon energiát egy kapcsolatba, és mikor adja át magát teljesen. Egy férfi minden erejével azon van, hogy megvalósítsa ígéreteit, azt teszi, amit mond, és azt mondja, amiben valóban hisz.
részletek

Hazudtál

2018-08-12 19:02
Mint egy kisgyerek mikor megígérnek neki valamit és csak várja. A bizalma őszinte, meg sem fordul a fejében az, ami végül bekövetkezik.
részletek

Ezért hagylak el - Levél a férfinak, aki sosem fog elköteleződni

2018-08-12 19:02
Elérkezett a pont, ahol a nő reflektál a férfi szavára és szívére. Mert valóban létező jelenségről beszélünk. Vannak kapcsolatok, melyek sosem érnek meg a kiteljesedésre. És bár tény, hogy papíron valóban tökéletes, mégsem lehetünk elsők és egyetlenek.
részletek
|< << 86 87 88 89 90 91 92 93 94 >> >|