Új VOLT Himnusz: Irány Sopron!

2018-06-11 17:01
Elkészült az idén 25 éves, amúgy a sorban 26. Telekom VOLT Fesztivál himnusza a Majka & Curtis duó valamint Pápai Joci kollaborációjában. A friss dalhoz már klip is készült, amit a Blind Media jegyez.
részletek

Stílusiskola: egyszerű, mégis nagyszerű kifinomult outfitek

2018-06-11 14:02
Amikor csinosak, stílusosak és trendik szeretnénk lenni, akkor hajlamosak vagyunk túlbonyolítani az összeállításainkat, pedig sokszor éppen a legegyszerűbb megoldások bizonyulnak a legjobbnak. Farmer fehér inggel, vagy fekete feketével - ezekben talán nincsen semmi különleges, mégis ez teszi ezeket az outfiteket igazán nyerővé. Mutatjuk hogy hogyan csináld!
részletek

Stílusiskola: így viselj nyáron szürkét

2018-06-11 14:02
A szürke színt leginkább ősszel és télen szeretjük viselni, pedig nyáron is tökéletes választás lehet, különösen ha szeretjük a letisztult, basic outfiteket. Nem csak fehérrel vagy feketével, de pasztell színekkel is nagyon jól mutat, így kifejezetten jó ötlet lehet ilyenkor is viselni. Mutatjuk a kedvenceinket!
részletek

Stílusiskola: mindenképpen be kell szerezned egy csíkos ruhát nyárra

2018-06-11 14:02
Ugyanis stílusos, trendi, és még a legegyszerűbb kiegészítőkkel is nagyon jól mutat. A nyári ruhatár kihagyhatatlan elemei a lenge ruhák, amelyek életmentők lehetnek a forróbb napokon, ráadásul a csíkos darabok a legjobbak, amiket ebben a kategóriában választhatunk. Így nem kell azon gondolkozni, hogy mi az az apróság, amivel még egy kis pluszt csempészhetnénk az outfitünkbe!
részletek

Stílusiskola: így viselj nyáron nude színeket

2018-06-11 14:02
Talán elsőre a nyári divatról a nagy minták és harsány színek jutnak eszünkbe, pedig ilyenkor is viselhetünk visszafogott stílusú színeket, például ezeket a csodás nude árnyalatokat. Finomságot és nőiességet sugároznak, így az egyszerű hétköznapokon is különlegessé tehetjük a megjelenésünket.
részletek

Stílusiskola: így lehetsz csinos esős időben

2018-06-11 14:01
Mint azt az elmúlt napokban is megtapasztalhattuk, nyáron is számíthatunk bőven esőzésre, azonban emiatt még nem kell lemondanunk arról, hogy stílusosak legyünk. Segítségképpen most olyan outfit ötleteket gyűjtöttünk össze, amelyeknek meg sem fog kottyanni egy kis eső, így nem csak csinosak lehetünk, de abszolút időjárásnak megfelelő is lesz az öltözékünk.
részletek

Stílusiskola: így viselj kockás ingeket

2018-06-11 14:01
A kockás ing is egy azon darabok közül, amelyek sosem fognak kimenni a divatból. Jó ötlet lehet télen vagy tavasszal, sőt, nyáron is. Éppen ezért most olyan outfiteket gyűjtöttünk össze, melyek kulcsdarabja a kockás ing. Mutatjuk a kedvenceinket!
részletek

Stílusiskola: outfit ötletek Angelina Jolie-tól

2018-06-11 14:01
A gyönyörű színésznő a héten ünnepelte a 43. születésnapját. Egyszerre csodálatos édesanya, színésznő és rengeteg ember számára óriási inspiráció, ráadásul kifinomult stílusa mellett sem mehetünk el szó nélkül. Következzenek most Angelina Jolie legjobb outfitjei!
részletek

Robbanó színek és metálos csillogás: a nyári outfit tökéletes kiegészítője

2018-06-11 14:01
Steppelt bársony, bőr, élénk piros, bordó, mustár és extravagáns metál színekben érkeznek a legújabb STUDIO JULIANNIE táskák. A két lány egy hatalmas színrobbanást alkotott az idei tavaszi/nyári szezonra.
részletek

Top10: a legjobb dekorációs ötletek tavaszra fából

2018-06-11 12:03
A mindenki által már nagyon várt tavasz a természet ébredéséről szól, így teljesen érthető, ha az otthonunkban is szeretnénk minél természetközelibb hangulatot kelteni. Szerintünk ehhez remek lehetőséget nyújtanak a különböző fa felhasználásával készült dekorációs elemek, amelyek közül kedvenceinket most egy galériába rendeztük.
részletek

Az otthon illata - válassz a lakásod számára is új frissítőt a tavaszi szezonra!

2018-06-11 12:03
Az otthonunk egyet kell, hogy jelentsen a harmóniával és biztonsággal, hiszen az otthonunk az a hely, ahová hazatérhetünk megpihenni egy hosszú nap után, és ahonnan elindulunk, valahányszor új feladatok és kihívások elé nézünk. Valószínűleg a legtöbbünkön egy csodás érzés fut át, amikor az otthonunkra gondolunk. Azért, hogy ne csak kellemes színeket, emlékeket és érzéseket, hanem illatokat is fel tudjunk idézni, most hoztunk pár hasznos tanácsot!
részletek

Top10: húsvéti dekorációk, amelyek egész tavasszal az otthonod díszei lehetnek

2018-06-11 12:03
A húsvét tökéletes apropó lehet arra, hogy végre tavaszi díszbe öltöztessük az otthonunkat. A színes tojások, virágmotívumok és a természetes anyagok nem csak az ünnep idején, hanem az egész szezonban csodás kiegészítői lehetnek az otthonunknak.
részletek

Az otthoni irodád

2018-06-11 12:02
Manapság egyre elterjedtebb, hogy sokan otthonról végzik a munkájukat. Ha te is közéjük tartozol, vagy csak szeretnél berendezni magadnak egy dolgozószobát, az alábbi képekből meríthetsz ötleteket.
részletek

Top10: dekorációs ötletek nyári grill partykhoz

2018-06-11 12:02
A jó idő tökéletes apropó arra, hogy végre a szabadban tölthessünk egy kis időt a barátainkkal, így bármikor összehozhatunk egy hangulatos kerti partyt, ahol jókat ehetünk, ihatunk, és természetesen beszélgethetünk. Ehhez természetesen megfelelő dekoráció is dukál, amihez most szuper ötleteket gyűjtöttünk össze!
részletek

Home decor tippek: teremts trópusi hangulatot az otthonodban

2018-06-11 12:02
Pálmalevelek, flamingók, trópusi gyümölcsök és virágok – mind-mind olyan minták, amelyekről a nyár, a friss tengeri levegő és a napsütés jut eszünkbe. És miért is ne szeretnénk ezt a csodás hangulatot az otthonunkba varázsolni? Most olyan decor tippeket hoztunk, melyeknek köszönhetően azonnal egy óceánparti nyaraláson fogod érezni magad!
részletek