Top10: hullámos frizura ötletek

2020-05-17 08:01
Itt a lehetőség, hogy kicsit kísérletezzünk a hajunkkal, és új frizura ötleteket is kipróbáljunk. A hullámos haj játékos megjelenést kölcsönöz nekünk, így tavasszal kifejezetten érdemes lehet kipróbálni.
részletek

Stílusiskola: így viselnénk kék árnyalatokat

2020-05-16 09:01
Bár nincs túl sok lehetőségünk tavaszi outfiteket viselni, hiába egyre jobb és jobb az idő, azonban álmodozni azért szabad, sőt, jelen körülmények között kifejezetten szükséges is. Így most azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan viselnénk kék árnyalatokat, ha éppen minden rendben lenne a világban.
részletek

Stílusiskola: így viselnénk csipkés ruhadarabokat

2020-05-14 15:01
Bár nincs túl sok lehetőségünk tavaszi outfiteket viselni, hiába egyre jobb és jobb az idő, azonban álmodozni azért szabad, sőt, jelen körülmények között kifejezetten szükséges is. Így most azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan viselnénk csipkés ruhadarabokat, ha éppen minden rendben lenne a világban.
részletek

Stílusiskola: Így viselnénk a korall színt

2020-05-14 01:01
Bár nincs túl sok lehetőségünk tavaszi outfiteket viselni, hiába egyre jobb és jobb az idő, azonban álmodozni azért szabad, sőt, jelen körülmények között kifejezetten szükséges is. Így most azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan viselnénk a korall színt, ha éppen minden rendben lenne a világban.
részletek

Stílusiskola: Így viselnénk overálokat

2020-05-12 10:01
Bár nincs túl sok lehetőségünk tavaszi outfiteket viselni, hiába egyre jobb és jobb az idő, azonban álmodozni azért szabad, sőt, jelen körülmények között kifejezetten szükséges is. Így most azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan viselnénk overálokat, ha éppen minden rendben lenne a világban.
részletek

Stílusiskola: így viselnénk kendőket

2020-05-11 15:01
Bár nincs túl sok lehetőségünk tavaszi outfiteket viselni, hiába egyre jobb és jobb az idő, azonban álmodozni azért szabad, sőt, jelen körülmények között kifejezetten szükséges is. Így most azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan viselnénk kendőket, ha éppen minden rendben lenne a világban.
részletek

Stílusiskola: Így viselnénk virágos ruhákat

2020-05-11 11:01
Bár nincs túl sok lehetőségünk tavaszi outfiteket viselni, hiába egyre jobb és jobb az idő, azonban álmodozni azért szabad, sőt, jelen körülmények között kifejezetten szükséges is. Így most azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan viselnénk virágos ruhákat, ha éppen minden rendben lenne a világban.
részletek

Stílusiskola: Így viselnénk farmer shortokat

2020-05-09 19:01
Bár nincs túl sok lehetőségünk tavaszi outfiteket viselni, hiába egyre jobb és jobb az idő, azonban álmodozni azért szabad, sőt, jelen körülmények között kifejezetten szükséges is. Így most azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan viselnénk farmer shortokat, ha éppen minden rendben lenne a világban.
részletek

A száraz bőr tisztása

2020-05-09 12:02
Emelje fel az a kezét, aki belefáradt a drága kozmetikumokba és túlbecsült egészségügyi termékekbe, mert egyik sem hozott tartós megoldást a bőrproblémádra? Különösen akkor nem, amikor a száraz bőrről beszélünk. Ha te is egy vagy közülünk, ez a cikk neked szól, megmutatjuk, hogy miért jó, ha időnként használsz egy egyszerű csodaszert, a testradírt.
részletek

Top10: neon színű manikűr ötletek, melyek segítenek a nyárra hangolódni

2020-05-09 04:01
Egyelőre nehéz lenne megmondani, hogy mit hoz a nyár, azonban abban biztosak lehetünk, hogy egyre inkább közeledik, és ha a legjobb outfitjeinket egyelőre még nem is mutathatjuk meg a nagyvilágnak, legalább a saját hangulatunkat feldobhatjuk, például a szezonhoz illő körmökkel.
részletek

Leáldozóban a matt trendek

2020-05-08 01:01
Bár ismét egy új trend diktálja az iramot, ez a hullám most minden nőnek kedvez. Hódít a természetesség, a bőrünk ismét ragyoghat. Senki ne rémüljön, meg nem arról van szó, hogy ezentúl felkötött hajjal, slamposan mászkáló nők rohangálnak majd az utcákon és a férfiak többé nem viccelődnek a “vigyük strandra randizni a csajt” dumával!
részletek

Stílusiskola: Így viselnénk miniszoknyákat

2020-05-08 01:01
Bár nincs túl sok lehetőségünk tavaszi outfiteket viselni, hiába egyre jobb és jobb az idő, azonban álmodozni azért szabad, sőt, jelen körülmények között kifejezetten szükséges is. Így most azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan viselnénk miniszoknyákat, ha éppen minden rendben lenne a világban.
részletek

Stílusiskola: Így viselnénk trench coatokat

2020-05-07 12:01
Bár nincs túl sok lehetőségünk tavaszi outfiteket viselni, hiába egyre jobb és jobb az idő, azonban álmodozni azért szabad, sőt, jelen körülmények között kifejezetten szükséges is. Így most azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan viselnénk trench coatokat, ha éppen minden rendben lenne a világban.
részletek

Stílusiskola: Így viselnénk bőrdzsekiket

2020-05-06 13:01
Bár nincs túl sok lehetőségünk tavaszi outfiteket viselni, hiába egyre jobb és jobb az idő, azonban álmodozni azért szabad, sőt, jelen körülmények között kifejezetten szükséges is. Így most azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan viselnénk bőrdzsekiket, ha éppen minden rendben lenne a világban.
részletek

Stílusiskola: Így viselnénk fekete ruhákat

2020-05-06 05:01
Bár nincs túl sok lehetőségünk tavaszi outfiteket viselni, hiába egyre jobb és jobb az idő, azonban álmodozni azért szabad, sőt, jelen körülmények között kifejezetten szükséges is. Így most azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan viselnénk fekete ruhákat, ha éppen minden rendben lenne a világban.
részletek
|< << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >> >|