Hálás vagyok a sorsnak, hogy van egy nővérem

2020-07-18 11:01
A testvéri kapcsolatok rendkívül fontosak és valójában az egész életünket meghatározza az, hogy van-e testvérünk, és ha igen, milyen vele/velük a kapcsolatunk, hiszen személyiségünk fő vonásai gyermekkorban alakulnak ki, amelyben a családunk szerepe vitathatatlanul fontos.
részletek

A hüvelyszárazság okai és kezelési lehetőségei

2020-07-15 22:01
A hüvelyben tapasztalható égető, illetve viszkető érzés, sürgető vizelési inger vagy a húgyúti fertőzések gyakoribbá válása: jellemzően ezek a panaszok jelentkezhetnek hüvelyszárazság esetén. A probléma – a tünetek súlyosságától függően – többféle módon is kezelhető.
részletek

Dolgok, amikre senki nem tanít meg minket

2020-07-15 22:01
Anya, apa vagy a nagyszülők. A néni a közértben, a szomszéd vagy a postás. A tanárok, a nagy bölcsek , az igazi költők. Ki az aki tudja mi a boldogság mind közül? Ki tanítja meg nekünk, hogyan kell boldognak lenni? Az a nagy helyzet, hogy senki nem tudja pontosan. A boldogság mindenki számára egészen mást jelent, így nem mondhatjuk meg senkinek, hogy mitől lehet igazán boldog.
részletek

A meddőség korszerű kivizsgálása

2020-07-13 15:01
A meddőség okainak kivizsgálása jellemzően hosszú hónapokat vesz igénybe, amelynek során többféle intézetet is felkereshet mind a pár nő, mind a férfi tagja. Lehetőség van azonban arra is, hogy minden vizsgálat egy helyen, egy hónap alatt történjen meg.
részletek

Aki feltétel nélkül szeret, megtanít szeretni önmagad

2020-07-13 15:01
Érzed-e, én ki vagyok? Vagy csak viszonyulást vársz anélkül, hogy tudnád, mi zajlik bennem? Miért gondolod, hogy amit rólam vélsz, az én vagyok? Olyan lehetetlen összeegyeztetni, én mit, hogyan szeretnék? Ettől rossznak érzem magam.
részletek

5 ok, amiért fáradtnak érezheted magad

2020-07-11 13:01
Rohanó világunkban gyakran érezzük fáradtnak magunkat, a munka, család, kikapcsolódás között egyensúlyozva. Nehéz megtalálni az arany középutat és sokszor magunktól és a pihenéstől vesszük el az időt, hogy a többire maradjon. Amikor végre kipihenjük magunkat, általában helyrejön a közérzetünk, de van, hogy a pihenés egyszerűen nem elég és több van a háttérben.
részletek

Túlélési technikák járvány idején! Jövőtervezés beszélgetések - Klausz Melinda

2020-07-10 16:01
„Hogyha folyamatosan tanulunk, akkor idővel rálelhetünk akár a Szent Grálra!”
részletek

Mit tehetünk az allergia ellen?

2020-07-09 21:02
Az allergiás megbetegedések során az immunrendszer tévesen azonosít ellenségként egy-egy teljesen ártalmatlan anyagot. A hagyományos gyógyszeres kezelések sokszor csak tüneti kezelést jelentenek, ma viszont már olyan módszer is elérhető, amely az immunrendszer fokozatosan szoktatja hozzá az allergénhez, a folyamat végén pedig akár a teljes tünetmentesség is megvalósulhat.
részletek

A legjobb láb- és farizom erősítő gyakorlatok 2. rész

2020-07-09 21:02
A lábedzésről szóló anyagunk második részében folytatjuk a leghatékonyabb gyakorlatok ismertetését, hogy mihamarabb formás lábakkal és popsival dicsekedhess.
részletek

A ludak győznek? - szakítás egy nárcisztikussal

2020-07-09 21:01
A nő a húszas évei vége felé jár. Rendkívül intelligens és magasan képzett, tele ambíciókkal. Jó a humora, életvidám, különféle érdekes hobbijai vannak. Szeretik az emberek, mert egyenes. Előtte az élet, bármit elérhet, amit csak akar. Ekkor megismerkedik egy harmincas éveiben járó férfival, akibe beleszeret.
részletek

A hasizom formálása: tények és tévhitek

2020-07-09 21:01
A tónusos, feszes has elérése általában az első számú célok közé tartozik, amikor valaki a teste formálásába kezd. Sajnos azonban a hasizom edzésével kapcsolatban rengeteg tévhit látott már napvilágot. Igyekeztük összeszedni a leggyakrabban előforduló hibákat és megmutatni, hogyan javíthatjuk ki azokat.
részletek

Engedj el!

2020-07-06 03:01
Már nem fog fájni, ha meglátlak az utcán. Többé már nem érzem a keserű gyomorszorító érzést mert nem lesz bennem a görcs, sem pedig a félelem hogy elvesztettelek. Mert már tudom, hogy nyertes vagyok. Egy igazi harcos, aki leküzdötte a szerelmet, megbírkózott az elengedéseddel és többet már a tollamból sem írlak ki.
részletek

Ezeket érdemes elkerülni, ha hosszabb életre vágysz

2020-07-06 03:01
A lassú étkezés kevesebb kalóriát jelenthet. Azok az emberek, akik lassan étkeznek, kevésbé valószínű, hogy elhízottak lesznek, illetve csökkentik a szívbetegség, a cukorbetegség és a stroke kockázati tényezőit.
részletek

5 dolog, ami miatt sokkal gyorsabban fogsz öregedni, mint szeretnél

2020-07-06 03:01
Bármennyire is próbálunk menekülni előle, az öregedés megállíthatatlan, és ráadásul hiába gondolunk rá időnként másképp, életünk teljesen természetes része. Fölöslegesen akarjuk néha letagadni a korunkat, vagy járunk kényszeresen plasztikai sebészhez, nincs mit tenni, egyszer mindenki utol fog érni a „végzet”. Persze az azért segíthet, ha nem teszünk rá még egy lapáttal, és mivel vannak olyan dolgok, amiktől a folyamat még látványosabb lesz, nem árt ezeknek a tudatában lenni, és elkerülni. Íme pár dolog, ami sajnos gyorsítja az öregedést!
részletek

Minden, amit tudni érdemes a fogágybetegségekről

2020-07-03 22:01
A fogágybetegség napjainkban sokakat érint. Azonban érdemes tudni néhány dolgot, mellyel megelőzhető ez a probléma. Többek között erről is beszélgettünk Dr. Koncz Andrea, parodontológus szakemberrel.
részletek
|< << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> >|