Stílusiskola: Így viselnénk rózsaszín ruhadarabokat

2020-05-04 12:01
Bár nincs túl sok lehetőségünk tavaszi outfiteket viselni, hiába egyre jobb és jobb az idő, azonban álmodozni azért szabad, sőt, jelen körülmények között kifejezetten szükséges is. Így most azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan viselnénk rózsaszín ruhadarabokat, ha éppen minden rendben lenne a világban.
részletek

Top10: szájhangsúlyos sminkek videórandikhoz

2020-05-03 10:01
Napjainkban teljesen hétköznapinak számít, ha valaki online szeretné megtalálni nagy őt, jelen helyzetben pedig az sem meglepő, ha az első randira egy videochat során kerül sor. Mivel ilyenkor legalább annyira szeretnénk jó formánkat mutatni, mint egy személyes találkozó során, ezért most olyan sminkeket mutatunk, amelyek szerintünk a kamerán keresztül is biztosan jól mutatnak.
részletek

Stílusiskola: Így viselnénk fehér ruhákat

2020-05-02 12:01
Bár nincs túl sok lehetőségünk tavaszi outfiteket viselni, hiába egyre jobb és jobb az idő, azonban álmodozni azért szabad, sőt, jelen körülmények között kifejezetten szükséges is. Így most azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan viselnénk fehér ruhákat, ha éppen minden rendben lenne a világban.
részletek

Stílusiskola: Így viselnénk a zöld árnyalatokat

2020-05-01 22:01
Bár nincs túl sok lehetőségünk tavaszi outfiteket viselni, hiába egyre jobb és jobb az idő, azonban álmodozni azért szabad, sőt, jelen körülmények között kifejezetten szükséges is. Így most azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan viselnénk a zöld árnyalatokat, ha éppen minden rendben lenne a világban.
részletek

Stílusiskola: Így viselnénk színes sportcipőket

2020-04-30 12:01
Bár nincs túl sok lehetőségünk tavaszi outfiteket viselni, hiába egyre jobb és jobb az idő, azonban álmodozni azért szabad, sőt, jelen körülmények között kifejezetten szükséges is. Így most azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan viselnénk színes sportcipőket, ha éppen minden rendben lenne a világban.
részletek

Stílusiskola: Így viselnénk állatmintás ruhadarabokat

2020-04-30 12:01
Bár nincs túl sok lehetőségünk tavaszi outfiteket viselni, hiába egyre jobb és jobb az idő, azonban álmodozni azért szabad, sőt, jelen körülmények között kifejezetten szükséges is. Így most azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan viselnénk állatmintás ruhadarabokat, ha éppen minden rendben lenne a világban.
részletek

Top10: fonat ötletek rövid hajhoz

2020-04-29 19:01
A rövid haj sokkal kevesebb nyűggel és odafigyeléssel jár, azonban több kötöttséggel is, hiszen sokkal nehezebben variálható. Legalábbis ezt szokták róla mondani, viszont mi nem értünk ezzel egyet. Ugyanis, már akár vállig érő, vagy még annál is rövidebb hajból is csodás fonatokat lehet készíteni, amelyek feldobják a megjelenésünket. Íme inspirációként a kedvenceink!
részletek

Home decor: borítsd be levendulával az otthonod

2020-04-28 23:01
A levendula különleges illata és színe egy csapásra elénk varázsolja provence-t. Használhatjuk sütemények ízesítésére, szappanok illatosítására, készíthetünk belőle szirupot és limonádét, de csodálatos színének köszönhetően a lakásunk díszei is lehet. És természetesen arról se feledkezzünk meg, hogy nagyanyáink nem véletlenül tartottak belőle a ruhásszekrényben, hiszen távol tartja a molylepkéket.
részletek

Stílusiskola: Így viselnénk a nude színeket

2020-04-28 04:01
Bár nincs túl sok lehetőségünk tavaszi outfiteket viselni, hiába egyre jobb és jobb az idő, azonban álmodozni azért szabad, sőt, jelen körülmények között kifejezetten szükséges is. Így most azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan viselnénk a nude színeket, ha éppen minden rendben lenne a világban.
részletek

Stílusiskola: Így viselnénk pöttyös ruhadarabokat

2020-04-26 02:01
Bár nincs túl sok lehetőségünk tavaszi outfiteket viselni, hiába egyre jobb és jobb az idő, azonban álmodozni azért szabad, sőt, jelen körülmények között kifejezetten szükséges is. Így most azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan viselnénk pöttyös darabokat, ha éppen minden rendben lenne a világban.
részletek

Stílusiskola: így viselnénk az egyik kedvenc színkombinációnkat

2020-04-24 15:01
Bár nincs túl sok lehetőségünk tavaszi outfiteket viselni, hiába egyre jobb és jobb az idő, azonban álmodozni azért szabad, sőt, jelen körülmények között kifejezetten szükséges is. Így most azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan viselnénk együtt a piros és rózsaszín darabokat, ha éppen minden rendben lenne a világban.
részletek

Stílusiskola: így viselnénk bőrszoknyákat

2020-04-23 02:01
Bár nincs túl sok lehetőségünk tavaszi outfiteket viselni, hiába egyre jobb és jobb az idő, azonban álmodozni azért szabad, sőt, jelen körülmények között kifejezetten szükséges is. Így most azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan viselnénk bőrszoknyákat, ha éppen minden rendben lenne a világban.
részletek

Top10: így viselj hajcsatokat

2020-04-22 14:01
Mostanában még sokkal inkább előtérbe kerül a kényelmes hajviselet, mint általában, azonban nem feltétlenül kell a kócos kontyokhoz ragaszkodnunk. Ha szeretnénk frissen mosott, kiengedett hajjal dolgozni otthon, vagy éppen boltba menni, akkor praktikus lehet feltűnő hajcsatokat választani, amelyek nem csupán praktikusak, de bizony a megjelenésünkön is sokat dobhatnak, így egyből jobban fogjuk érezni magunkat a bőrünkben.
részletek

Stílusiskola: így viselnénk farmerszoknyákat

2020-04-21 02:01
Bár nincs túl sok lehetőségünk tavaszi outfiteket viselni, hiába egyre jobb és jobb az idő, azonban álmodozni azért szabad, sőt, jelen körülmények között kifejezetten szükséges is. Így most azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan viselnénk farmerszoknyákat, ha éppen minden rendben lenne a világban.
részletek

Stílusiskola: így viselnénk fehért nadrágokat

2020-04-20 15:01
Bár nincs túl sok lehetőségünk tavaszi outfiteket viselni, hiába egyre jobb és jobb az idő, azonban álmodozni azért szabad, sőt, jelen körülmények között kifejezetten szükséges is. Így most azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan viselnénk fehér nadrágokat, ha éppen minden rendben lenne a világban.
részletek
|< << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> >|