Videó: nincsenek idegei! Ennél flegmábban aligha passzolhatott volna a kapus

2022-07-24 18:11
Nem izgulta túl a passzt a Portland Timbers kapusa, Aljaz Ivacic az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) alapszakaszának legutóbbi játéknapján. A 28 éves kapuvédő hidegvérrel tette tovább a labdát a San Jose Earthquakes játékosa mellett.
részletek

Topolya: az elnök megerősítette, szerződtetnék a magyar válogatott támadót

2022-07-24 18:10
Nikolics Nemanja szerződése lejártával távozott a labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár FC-től, így jelenleg szabadon igazolható játékos. A szerb élvonalban (Szuperliga) vitézkedő Topolyai SC elnöke, Zsemberi János elismerte a Panon RTV-nek, tárgyaltak Nikoliccsal a szerződtetéséről. 
részletek

Kézilabda: Nem állóvízbe érkeztem a Fradihoz – Balogh Zsolt

2022-07-24 18:10
A Tatabányáról a Fradiba igazoló Balogh Zsolt élvezi, hogy mentorként egyengetheti fiatal csapattársai útját, de az Európa-liga-indulás is a fővárosba csábította.
részletek

Kajak-kenu: vízhiány miatt bizonytalan a kedden rajtoló szlalom-vb megrendezése

2022-07-24 18:09
Bár az augsburgi esemény a terveknek megfelelően elkezdődhet jövő héten, azonban további vízszintesés már veszélyeztetné a vb befejezését.
részletek

Uszonyosúszó-vb: a magyarok zártak az éremtáblázat élén

2022-07-24 18:09
A magyarok a szombati zárónapon szerzett egy arany, két ezüst- és egy bronzéremmel az éremtáblázat élén végeztek a Caliban rendezett uszonyos- és búvárúszó világbajnokságon.
részletek

Verstappen-győzelem és Leclerc-dráma Le Castellet-ben

2022-07-24 18:08
Max Verstappen (Red Bull) aratott győzelmet a Formula–1-es Francia Nagydíj versenyén. Mögötte a Mercedes párosa, Lewis Hamilton és George Russell látta meg a kockás zászlót, az első ötben még Sergio Pérez és Carlos Sainz Jr. zárt. Charles Leclerc (Ferrari) vezető helyről szállt a falba.  
részletek

Tour: Ez olyan sz.r kérdés – Van Aert arra, hogy doppingoltak-e

2022-07-24 18:08
A Jumbo-Visma Tour de France-on remeklő két klasszis kerékpározóját, a tulajdonképpán már bajnok dán Jonas Vingegaard-t és a pontversenyben győztes Wout van Aertot arról faggatták az újságírók szombaton, hogy doppingszerektől mentes felkészüléssel lendültek-e ennyire jó formába. Utóbbi meglehetősen heves választ adott.
részletek

Használt zoknijai és lábképei eladásából óriásit kaszál a korábbi UFC-harcos

2022-07-24 18:07
Nem ez az első alkalom, hogy arról írunk, egy sportoló az OnlyFanson közzétett képeiből több pénzhez jut, mint a sportágából. A világ legnépszerűbb röplabdázója, Keyla Alves úgy fogalmazott, hogy a közösségi oldalaira kitett fotóival 50-szer több pénzt keres meg, mint a röpivel. Most a UFC világából hoztunk egy példát.
részletek

Tenisz: Casper Ruud megvédte a címét Gstaadban

2022-07-24 18:07
Az első helyen kiemelt Casper Ruud szetthátrányból fordítva nyerte meg a Gstaadban rendezett, 534 555 euró (215,5 millió forint) összdíjazású salakpályás férfi tenisztorna vasárnapi döntőjét.
részletek

Joci itt hagyott minket – nekrológ Pálinkás Józsefről

2022-07-24 18:06
Hosszú és súlyos betegség után elhunyt Pálinkás József, a magyar női kosárlabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya. Thury Gábor nekrológja.  
részletek

F1: Max Verstappen nyert a Francia Nagydíjon

2022-07-24 18:06
Max Verstappen (Red Bull) aratott győzelmet a Formula–1-es Francia Nagydíj versenyén. Mögötte a Mercedes párosa, Lewis Hamilton és George Russell látta meg a kockás zászlót, míg az első ötös sorát Sergio Pérez és Carlos Sainz Jr. egészítette ki. Charles Leclerc (Ferrari) vezető helyről szállt a falba.
részletek

Videó: Leclerc az élről a falba csúszott, vége a versenyének

2022-07-24 18:06
A Ferrari pilótája, Charles Leclerc nagyszerű kört futva megszerezte idénybeli hetedik pole pozícióját a Formula–1-es Francia Nagydíjon, így ő indulhatott az élről. Az első helyet egészen a 18. körig tartotta ám eddig ismeretlen okokból a 11-es kanyarban kicsúszott és belement a falba. A verseny ezzel neki véget ért.
részletek

Videó: a sakkozó robot meccs közben eltörte hétéves riválisa ujját

2022-07-24 18:05
Egészen szürreális jelenetek zajlottak le a moszkvai nyílt sakkbajnokság, a Moscow Open csütörtöki versenynapján: olyan bemutatómérkőzést rendeztek, amelyen egy sakkozó robot három ifjú játékos ellen játszott szimultánt, de mindez nagyon rosszul sült el! Az egyik hétéves játékos épp lépni szeretett volna, ám amikor a bábuért nyúlt, a robot a fémkarjával egész egyszerűen megragadta a kisfiú egyik ujját, és mint később kiderült, olyan erővel szorította azt, hogy eltört. A fiú kezét a rögtön oda siető nézők szabadították ki.
részletek

Bayern: Thomas Müller kevesebb gólt vár a csapattól

2022-07-24 18:05
A világbajnok Thomas Müller szerint lehetséges, hogy Robert Lewandowski távozása miatt a Bayern München labdarúgócsapata a következő szezonban kevesebb gólt szerez, mint eddig, de ez nem jelenti azt, hogy kevésbé lesz sikeres – írja az MTI.
részletek

Fortuna Liga: Zilina–DAC bajnoki élőben az NSO-n!

2022-07-24 18:04
A szlovák Fortuna Liga 2. fordulójában a Zilina a DAC-ot fogadja.
részletek