Vívó-vb: Büszke vagyok a srácokra – Dancsházy-Nagy Tamás

2022-07-23 19:35
Mint ismert, a Siklósi Gergely, Koch Máté, Nagy Dávid, Andrásfi Tibor összetételű párbajtőrcsapatunk 45:30-ra kikapott az olimpiai bajnok japánoktól a bronzmeccsen a kairói vívó-világbajnokságon. Így értékelt az ütközet után a Nemzeti Sportnak Dancsházy-Nagy Tamás szövetségi kapitány.
részletek

F1: Hátrébb vagyunk, mint arra előzetesen számítottunk – Hamilton

2022-07-23 19:35
Carlos Sainz Jr. volt a Formula–1-es Francia Nagydíj péntekjének leggyorsabbja, azonban az már az első edzés ideje alatt világossá vált, hogy tízhelyes rajtbüntetést kap motorelemcsere okán. A spanyol tudja, hiába a jó egykörös tempó, a versenyre kell összpontosítania, s hozzá hasonlóan csapattársa, Charles Leclerc is úgy véli, a hosszabb etapokon kell javulniuk. Max Verstappen a megfelelő egyensúlyt nem találta meg, míg Lewis Hamilton úgy érzi, a leszorítóerő hiányzik.
részletek

Tenisz: Bondár párosa döntős, Udvardyék elődöntőbe jutottak

2022-07-23 19:34
Udvardy Panna az orosz Amina Ansba oldalán elődöntőbe, míg Bondár Anna a belga Kimberley Zimmermannal a döntőbe jutott a Palermóban zajló 250 ezer dollár (100 millió forint) összdíjazású torna páros versenyében.
részletek

Női Eb: a 92. percben lőtt góllal elődöntősök a svédek

2022-07-23 19:34
Svédország a 92. percben szerzett góllal 1–0-ra legyőzte a hősiesen ellenálló Belgiumot az Angliában zajló női labdarúgó Európa-bajnokság péntek esti negyeddöntőjében, és bejutott a legjobb négy közé, ahol a házigazdával játszik majd a fináléba kerülésért.
részletek

Kosár: NBA-bajnok szakember is a pécsi vendégek között

2022-07-23 19:33
Az észak-amerikai profi bajnokságban a Torontóval három éve aranyérmes Nick Nurse is előadást tart a hétvégén második alkalommal megrendezendő pécsi konferencián.
részletek

Felkészülés: a Honvéd szűk sikere a bajnoki főpróbán

2022-07-23 19:33
Egy héttel a Zalaegerszeg elleni bajnoki rajt előtt az NB II-ben szereplő ETO FC-t fogadta a Bozsik Arénában a Budapest Honvéd. A felkészülési mérkőzés egyetlen gólját a Honvéd nyári szerzeménye, a Kisvárdától távozó védő, Herdi Prenga szerezte.
részletek

Asztalitenisz: a japán csodatini akadályozhatja meg a teljes kínai sikert

2022-07-23 19:32
A férfiaknál a japán Harimoto Tomokazu még elviheti az aranyat a kínaiak elől, a nőknél viszont erre senkinek sincs esélye, házidöntőben dől el az első hely sorsa.
részletek

Videó: az FTC elleni sikert ünneplő Slovan-csapatorvos riszált, majd nagyot zakózott

2022-07-23 19:32
A Ferencváros elleni BL-selejtező első mérkőzésén győztes gólt szerző Tigran Barszegjan két nappal az összecsapás után az Instagram-oldalán engedett betekintést a Slovan Bratislava öltözőben rögtönzött ünneplésébe: a klub csapatorvosa, Roman Krizan örömtáncot lejtett a pulton, majd a leugrást követő landolásnál elcsúszott.
részletek

Atlétikai vb: maga sem hitte el – valószerűtlen világcsúcs a vb-n

2022-07-23 19:28
Még mindig csak 22 éves, de már harmadszor futott világcsúcsot a Hayward Fielden az amerikai Sydney McLaughlin, aki mindent megnyert négyszáz gáton, amit lehet, ezért azon gondolkozik edzőjével, hogy versenyszámot vált.
részletek

Mélyszegénységből indult, vb-aranyat nyert – a sprinter Fred Kerley legendává válna

2022-07-23 19:28
Két évvel ezelőtt Fred Kerley talán maga sem gondolta volna, hogy 100 méteres síkfutásban, hazai közönség előtt, Eugene-ban világbajnoki aranyérmet akasztanak a nyakába, s egy csapásra hőssé válik Amerikában. Sőt, 20 éve Virginia nénikéjén kívül talán abban sem hitt senki, hogy lesz belőle valaki.
részletek

Ekl: Hej Viktor a csoportkörbe kerülést célozza meg a Kisvárdával

2022-07-23 19:28
Hej Viktor, az egyvégtében a legrégebben a klubot erősítő kisvárdai játékos az almati meccs elején kicsit izgult, de játékba lendült, és végül nagyszerű győzelemnek örülhetett.
részletek

Szombati sportműsor: atlétikai vb; Zalaegerszeg–Milan

2022-07-23 19:28
Szombaton a női labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntőjében Franciaország–Hollandia összecsapást rendeznek. Az NB I-es csapatok közül felkészülési mérkőzésen lép pályára a Vasas, a Paks, a Kecskemét, az Újpest, míg a Zalaegerszeg a Milannal méri össze erejét. Folytatódik az atlétikai világbajnokság, a Tour de France, a vívó-vb, és nem maradunk Formula–1 nélkül sem. 
részletek