Stílusiskola: így viselj nyáron nude színeket

2020-06-04 11:01
Bár alapvetően nyáron a feltűnő, már-már harsány színeket részesítjük előnyben, azonban időnként jó ötlet lehet kissé semlegesebb outfiteket választani. A nude árnyalatok tökéletes választások lehetnek nyáron, ugyanis csodásan mutatnak a napsütötte bőrön. Íme, a kedvenceink!
részletek

Stílusiskola: így viselj biker shortokat

2020-06-02 17:01
Az idei tavaszi-nyári szezonban még mindig nagy népszerűségnek örvendenek a biker shortok, amiket viselhetünk akár bő, kényelmes pulóverekkel, akár csinos blézerekkel. Mutatjuk, hogy hogyan érdemes viselni!
részletek

Stílusiskola: így viselj jumpsuitokat

2020-06-01 13:01
A tavaszi és a nyári szezon legkényelmesebb viseletének számítanak a kezeslábasok, hiszen mindössze egy ruhadarabot kell magunkra kapnunk ahhoz, hogy stílusosak és csinosak legyünk. Arról nem is beszélve, hogy mivel kifejezetten kényelmesek darabokról van szó, tökéletes választásnak bizonyulnak városnézéshez, kerti partikra vagy éppen randikra.
részletek

Hightech, fiatalító fényvédők

2020-06-01 10:01
Ahogy a nap sugarainak “helyes használata” hozzájárulhat az egészségünkhöz, a szépségünkhöz, ugyanúgy, ha a legalapvetőbb szabályokra nem vagyunk kellően figyelmesek, akkor az egyik legerősebb károsító faktor lehet a szervezetünk és a bőrünk öregedésében.
részletek

Top10: hangolódj a nyárra bronzos sminkekkel

2020-06-01 10:01
Remélhetőleg nyáron már elég időt tölthetünk a szabadban az otthonunkon kívül ahhoz, hogy a bőrünk napcsókolta legyen. Addig viszont még lehetőségünk van hangolódni, és kipróbálni a legszebb bronzos sminkeket, amelyek igazán csodássá és stílusossá fogják tenni a megjelenésünket a következő szezonban.
részletek

Stílusiskola: Kellemeset a hasznossal - Így lehet az outfited stílusos és kényelmes

2020-05-30 16:01
Az outfitek összeállításánál mindig elsődleges szempont, hogy hűen tükrözzék a stílusunkat és csinosak legyünk bennük, azonban arról sem szabad megfeledkezni, hogy milyen lényeges a kényelem. A nyári szezonban szerencsére könnyedén állíthatunk össze olyan szetteket, amelyek ezek közül minden elvárásnak megfelelnek. Íme, a kedvenceink!
részletek

Pünkösd Gyereknappal,

2020-05-29 22:01
A pünkösdi háromnapos ünnepen reggel 9-től este 10-ig ingyenesen látogatható Budapest tengerpartja, a főváros északi határában immár negyedik éve csalogató Lupa Beach. A szintén most hétvégére eső gyereknapi programok elmaradása miatt sem kell búslakodni, mert a Lupa-tó kiváló lehetőséget kínál a gyermekes családok számára is, hogy kipróbálják a számtalan gyerekjátékot és szórakozási lehetőséget.
részletek

Stílusiskola: Késő tavaszi, kora nyári outfitek randikhoz

2020-05-29 14:01
Most, hogy újra lehetőségünk nyílt kimozdulni és randikra menni, nem árt összeválogatni a kedvenc szetteket. Ehhez hoztunk némi inspirációt. Mi ezeket viselnénk, ha randizni mennénk.
részletek

Stílusiskola: így viselj fehér pulcsikat

2020-05-27 16:01
Egyelőre úgy néz ki, hogy nem bízhatunk teljesen az időjárásban, és egy időre még kénytelenek vagyunk parkolópályára tenni a nyári holmikat. Ebben a helyzetben szükségünk lehet egy fehér pulóverre, ami igazi jolly jokernek számít, hiszen szinte bármivel kombinálhatjuk, mutatjuk is, hogy hogyan!
részletek

Stílusiskola: a tavaszi-nyári szezon kedvencei a fodros felsők

2020-05-26 11:01
Mindegy, hogy póló, ing, vagy top, a lényeg, hogy minél több és hangsúlyosabb fodor legyen rajta. Ezek a felsők megkerülhetetlenek idén nyáron, ráadásul a legegyszerűbb nadrágokat vagy szoknyákat is feldobják. Mutatjuk, hogy hogyan érdemes viselni!
részletek

Stílusiskola: így viselj csőtopokat nyáron

2020-05-25 15:01
Igen, jól olvastad! Igaz, akkor is pánikba került a világ, amikor pár éve visszatértek az utcára a 90-es éveket idéző crop topok, azonban ha idén nyáron szeretnél igazán trendi lenni, akkor itt az ideje, hogy beszerezz néhány, vagy a szekrényed mélyéről előkeress pár csőtopot. Azt máris megmutatjuk, hogy hogyan érdemes viselni!
részletek

Stílusiskola: a legjobb outfitek bőrdzsekivel

2020-05-25 03:01
A bőrdzseki egész évben az egyik kedvenc ruhadarabunk, hiszen gyakorlatilag bármivel viselhetjük, ezúttal pedig azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan lehet tavaszi ruhadarabokkal kombinálni. Íme, a kedvenceink!
részletek

Top10: fonat ötletek rövid hajhoz

2020-05-24 23:04
A rövid haj sokkal kevesebb nyűggel és odafigyeléssel jár, azonban több kötöttséggel is, hiszen sokkal nehezebben variálható. Legalábbis ezt szokták róla mondani, viszont mi nem értünk ezzel egyet. Ugyanis, már akár vállig érő, vagy még annál is rövidebb hajból is csodás fonatokat lehet készíteni, amelyek feldobják a megjelenésünket. Íme inspirációként a kedvenceink!
részletek

Top10: így viselj hajcsatokat

2020-05-24 23:04
Mostanában még sokkal inkább előtérbe kerül a kényelmes hajviselet, mint általában, azonban nem feltétlenül kell a kócos kontyokhoz ragaszkodnunk. Ha szeretnénk frissen mosott, kiengedett hajjal dolgozni otthon, vagy éppen boltba menni, akkor praktikus lehet feltűnő hajcsatokat választani, amelyek nem csupán praktikusak, de bizony a megjelenésünkön is sokat dobhatnak, így egyből jobban fogjuk érezni magunkat a bőrünkben.
részletek

Top10: egyszerű, de nagyszerű kontyok karantén idejére

2020-05-24 23:04
Egy jó konty életeket menthet. Legalábbis azt a szituációt, amikor nem tudunk mit kezdeni a hajunkkal, és igazából annyira kedvünk sincsen sokat foglalkozni vele, ami lássuk be, a karantén alatt gyakran előfordulhat. Lehet laza vagy szoros, feldobhatjuk néhány fonattal, lehet a fejünk tetején vagy a tarkónkon, egy biztos, hogy egy konttyal nem lehet vele mellélőni.
részletek
|< << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> >|