Tenisz: meglepő ausztrál siker a charlestoni döntőben

2021-04-20 06:33
Az ausztrál Astra Sharma nyerte meg a vasárnap véget ért charlestoni salakpályás női tenisztornát – számolt be róla az MTI.
részletek

Atlétika: Helebrandt és Kovács is esélyes az olimpiai indulásra

2021-04-20 06:33
Helebrandt Máté és Kovács Barbara is jó eséllyel pályázik az olimpiai szereplésre a 20 kilométeres gyalogló országos bajnokságon elért eredményével – írja az MTI.
részletek

Szuperliga: klubonként 18 topmeccs az ősszel – itt a lebonyolítási terv

2021-04-20 06:33
Húsz csapat, két tízfős csoport. Így indulna az európai topklubok közös bajnoksága, azaz a vasárnap éjjel bejelentett Szuperliga. A sorozat ősszel 18 topmeccset jelentene a csapatok számára, a playoffrendszerrel és az egyenes kieséses szakasszal pedig 28-30 találkozót kellene lejátszania idényenként annak az együttesnek, amelyik elverekszi magát a fináléba.
részletek

Chelsea: A legjobb helyen vagyok – Thomas Tuchel

2021-04-20 06:33
Fantasztikus teljesítményt produkál a Chelsea kispadján a januárban kinevezett Thomas Tuchel. A német tréner a Manchester City elleni FA-kupa-elődöntő után a goal.com-nak adott interjút, amelyben mesélt a jövőjéről és a jelenlegi érzelmeiről.
részletek

Tottenham: menesztették José Mourinhót – hivatalos

2021-04-20 06:32
Egybehangzó brit sajtóértesülések szerint a Tottenham Hotspur vezetősége menesztette a labdarúgócsapat menedzserét, José Mourinhót. Kisvártatva a klub közleménye is megjelent, az elbocsátás immár hivatalos.
részletek

UEFA: a PSG-elnök támogatása mellett megszavazták a BL-reformot – sajtóhír

2021-04-20 06:32
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága egyhangú döntést hozott a Bajnokok Ligája 2024-től érvénybelépő reformjáról – számolt be a New Yort Times londoni riportere, Tariq Panja, kiemelve, hogy a bizottság tagja a PSG klubelnöke, Nasszer al-Kelaifi is. Utóbbi személye azért fontos, mert korábban a francia élcsapatot is a Szuperliga lehetséges alapítóklubjai közé sorolták, ám a vasárnap éjjeli bejelentés szerint a párizsiak még nem tagjai az új sorozat elindításáról szándéknyilatkozatot adó csapatoknak.
részletek

WTCR: női versenyző csatlakozik a mezőnyhöz – hivatalos

2021-04-20 06:32
Idén összesen hat Hyundait láthatunk a túraautó-világkupa (WTCR) mezőnyében. Jessica és Andreas Bäckman a Target Competition-istálló színeiben indul a 2021-es idényben, a 23 éves hölgy ráadásul ezzel a sorozat történetének legelső női versenyzője lesz.
részletek

Súlyemelés: három világcsúcs az Ázsia-bajnokságon

2021-04-20 06:31
Három világcsúcs is megdőlt a súlyemelők Ázsia-bajnokságának első napján, vasárnap Taskentben, ahol a földrész 26 országának erős emberei versengenek – számolt be róla az MTI.
részletek

Szuperliga: A német klubok végig a BL-reformot szorgalmazták – Dortmund

2021-04-20 06:31
A német együttesek az európai klubokat tömörítő ECA minden egyeztetésén, így a legutóbbi, vasárnap esti megbeszélésen is a Bajnokok Ligája megreformálása mellett érveltek, szemben az Európai Labdarúgó-szövetségtől önálló Szuperliga létrehozásával – állítja Hans-Joachim Watzke, a Borussia Dortmund vezérigazgatója, aki a klub hivatalos honlapjának nyilatkozott.
részletek

F1: Norris nem érti, Leclerc miért nem előzte meg a hibázó Verstappent

2021-04-20 06:31
A Formula–1-es McLaren brit versenyzője, Lando Norris, mint mondta, egyáltalán nem érti, hogy Charles Leclerc miért nem előzte meg az újraindításnál hibázó Max Verstappent. A Ferrari monacói versenyzőjét is kérdezték az esetről, és ő elmagyarázta, miért hagyta, hogy elöl maradjon a holland.
részletek

Szuperliga: Undorodom a Manchester Unitedtől – Gary Neville

2021-04-20 06:31
A Manchester United korábbi legendás védője saját podcastjében szólalt fel az új Szuperliga ellen, kifejtette, hogy egy világjárvány közepén sokkoló, hogy a kapzsiság a legfontosabb számos európai csapat számára. Gary Neville mindemellett elhatárolódik az ötlettől, és undorodik is egykori csapata döntésétől.
részletek

Gyász: elhunyt „Mr. PSV”, az eindhoveni klub ikonja

2021-04-20 06:30
Hetvennégy éves korában elhunyt Willy van der Kuijlen, az 1956 óta fennálló Eredivisie legeredményesebb labdarúgója – írja az MTI.
részletek

Szuperligát blöffölnek a Bajnokok Ligájáért?

2021-04-20 06:30
Bekopogott egy himalájai jeti az ablakomon az éjjel – csak hogy ott kezdjem ezt az írást, ahol a legutóbbi, európai szuperligáról szólót abbahagytam.
részletek

Szuperliga: a bejelentés után özönlöttek a mémek – képek

2021-04-20 06:30
Mint arról beszámoltunk, az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA vasárnapi fenyegetése ellenére 12 klub közös közleményben bejelentette az európai szuperliga indításának tervét. Az AC Milan, az Arsenal, az Atlético Madrid, a Chelsea, az FC Barcelona, az Inter, a Juventus FC, a Liverpool FC, a Manchester City, a Manchester United, a Real Madrid és a Tottenham Hotspur közös közleményben jelentette be, hogy megegyeztek egy közös liga indításában. A mémek azóta pedig elárasztották az internetet. Vannak, akik humorosan közelítették meg a hírt, de születtek olyan képek is, amelyek a futball halálának napjaként számoltak be a fejleményekről.
részletek

Bayern: Klosénak nem tetszik a kommunikáció Flick-ügyben

2021-04-20 06:29
A Kicker úgy véli, hogy a korábbi német válogatott futballista, a Bayern München másodedzőjeként dolgozó Miroslav Klose is elhagyhatja a klubot, miután kisebb válság alakult ki a klub vezetősége és Hansi Flick között.
részletek