Top10: A legszebb fonatok

2020-04-01 11:01
Nos, most úgyis van időnk gyakorolni, így itt az ideje, hogy a szokásos egyenesítésen vagy göndörítésen kívül valami izgalmasabbat is kipróbáljunk a frizuránkkal. Ezek a legszebb fonatok, amelyekből érdemes inspirációt meríteni!
részletek

Stílusiskola: 2020-as nyári trendelőrejelzés

2020-03-30 23:01
Reménykedünk benne, hogy nyáron majd eljön egy pont, amikor normalizálódik a helyzet a világban, és ismét önfeledten sétálgathatunk majd az utcákon. És hogy mit fogunk ekkor viselni? Máris megmutatjuk!
részletek

A bőrápolásra is meg kell érni - Így ápold az arcbőröd 25 felett

2020-03-29 11:02
Tinédzser korunkban még legyintünk rá, húszas éveink elején már érezzük, hogy valamit már tenni kéne, 25 felett viszont már kénytelen vagyunk komolyan venni a bőrápolást, egészen pontosan azt, hogy kialakítsunk egy megfelelő rutint.
részletek

Stílusiskola: 10 szett, ami miatt alig várjuk a tavaszt ( és azt, hogy utcára mehessünk)

2020-03-28 20:01
Remélhetőleg hamarosan valóban beköszönt, és velünk is marad a tavasz, emellett pedig visszaáll a világ rendje, és végre kimozdulhatunk otthonról. Természetesen már azt is tudjuk, hogy ekkor majd milyen outfiteket szeretnénk viselni!
részletek

Húsvéti dekorációk, melyek segítenek a tavaszra és az ünnepre hangolódni

2020-03-28 18:01
Reményeink szerint hamarosan beköszönt a tavasz, emellett pedig a szezon legszebb ünnepe, a húsvét is egyre közeledik, így itt az ideje, hogy az otthonunkat is erre az időszakra hangoljuk. Most azokat a dekorációs tárgyakat gyűjtöttük össze, amelyek segítségünkre lehetnek ebben!
részletek

Top10: gyorsan elkészíthető, laza kontyok

2020-03-27 00:01
Tegye fel a kezét, aki az önkéntes karantént frissen mosott és vasalt, vagy éppen göndörített hajjal tölti a kanapén ülve a családja vagy éppen állatkája társaságában. Feltételezzük, hogy most nem jelentkeztetek olyan sokan. Éppen ezért most olyan gyorsan elkészíthető, laza konty ötleteket hoztunk, amelyek ebben az időszakban kifejezetten kapóra jönnek majd!
részletek

Stílusiskola: Ezt a 10 szettet viselnénk, ha most az utcán sétálgathatnánk

2020-03-26 04:01
Érdekes, hogy a stílusanyagok összeállításakor olyan szetteket szoktunk kiválasztani, amelyek inspirációs célt szolgálnak, és jelen helyzetben valóban ez a legtöbb, amit tehetünk - ábrándozunk róla, hogy egyszer majd ismét a városban sétálgatás közben viselhetjük ezeket. Ha pillanatnyilag más lenne a világ, ezeket viselnénk a legszívesebben!
részletek

A tökéletes nappali smink nyomában

2020-03-25 03:01
A legtöbb nő szeret sminkelni, csak nem mindig van rá időnk, vagy épp kedvünk hozzá. Hat pontban összegyűjtöttük, hogy melyek azok a lépések, amelyekkel egy szép, természetes hétköznapi sminket készíthetünk. A pontok bármelyikét kihagyni ér!
részletek

Stílusiskola: Otthon is lehetsz csinos

2020-03-24 06:01
Az outfitekről most csak álmodozhatunk, viszont otthon sem kell lemondanunk arról, hogy csinosak legyünk, sőt az sem kell, hogy mindez a kényelem rovására menjen. Ha szeretnéd magad komfortosan érezni, viszont nem szeretnél lepukkant és igénytelen lenni, akkor a következő szettek közül érdemes lehet inspirálódni!
részletek

Így lettem internetes kofa - Tippek, hogy könnyebben eladhasd a felesleges cuccaidat

2020-03-23 18:01
Sosem tagadtam, hogy hogy szeretek vásárolni, egyrészt, mert rajongok a divatért és a ruhákért, ezért mindig igyekszem bővíteni, de legalább átszervezni a ruhatáramat. Azonban az volt az egyetlen fogadalmam az új évre, hogy csak akkor bővítem a gardróbomat új darabokkal, ha előtte legalább ugyanolyan mennyiségtől meg is szabadulok. Eddig ez meglepően jól működik, így összegyűjtöttem az elmúlt két és fél hónap tapasztalatait.
részletek

Stílusiskola: még mindig az övtáskák a legtrendibb és legpraktikusabb kiegészítők

2020-03-23 18:01
Már lelkesen készülünk arra az időszakra, amikor majd végre újra elhagyhatjuk az otthonunkat, és próbálunk addig minél több inspirációt gyűjteni. Tavasszal és nyáron szuper ötlet lehet övtáskákat választani, hiszen még mindig nagyon trendi darabnak számítanak, ráadásul koncerteken, fesztiválokon, de a hétköznapokon is kifejezetten praktikus lehet ezeket viselni.
részletek

Mi mindenre jó, az otthon töltött idő?

2020-03-23 16:01
Szerencsére, én egy olyan ember vagyok, aki nem igazán tud unatkozni. Számomra például, sosem volt elég, az otthon töltött énidőből. Nem feltétlenül azért, mert antiszociális vagyok, de a munkámból adódóan, rengeteg emberrel érintkeztem naponta. Tudom persze, hogy ez nem olyan, mint amikor a barátaiddal vagy, mégis, teljesen kielégíti a társas interakció utáni vágyaimat.
részletek

Stílusiskola: így viseld a culotte nadrágokat

2020-03-20 17:01
Bár ezeket a darabokat alapvetően nyáron szeretjük előnyben részesíteni, szeretnénk megmutatni, hogy téli és kora tavaszi időszakban is jó választásnak bizonyulhatnak. Meg is mutatjuk, hogy hogyan érdemes viselni!
részletek

Stílusiskola: így viseld tavasszal a barna színt

2020-03-19 04:01
Mi lélekben próbálunk már a tavaszra hangolódni, éppen ezért most olyan szetteket szeretnénk mutatni, amelyek tökéletesek lehetnek a hamarosan beköszöntő szezonra, és a barna szín hangsúlyos bennük. Íme, a kedvenceink!
részletek

Dekor tipp: több növényt a lakásodba!

2020-03-18 10:01
A növények sokkal egészségesebbé és harmonikusabbá teszik a környezetünket és a lelkünket egyaránt. Bár a gondozásuk némi odafigyelést, és felelősségtudatot igényel, mégis csak előnyei vannak annak, ha zöldbe borítjuk a házunkat. Ha kifejezetten valami különlegességre vágysz, ültess fűszernövényeket, így összekötheted a kellemeset a hasznossal!
részletek
1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> >|