A legjobb láb- és farizom erősítő gyakorlatok 2. rész

2019-04-24 15:02
A lábedzésről szóló anyagunk második részében folytatjuk a leghatékonyabb gyakorlatok ismertetését, hogy mihamarabb formás lábakkal és popsival dicsekedhess.
részletek

A magány börtönében

2019-04-24 15:01
Jelenleg Budapesten élek, mivel itt kaptam munkát. A minap hazafelé tartottam az átmeneti szállásomra. Utam a Puskás Ferenc Stadion felé vezetett, ahol megláttam, hogy pár perc múlva indul egy busz szülővárosomba, Salgótarjánba. Hírtelen könnyek szöktek a szemembe: jó lett volna hazautazni, de nem tehettem, mert másnap várt a munka.
részletek

Nincsenek véletlen találkozásaink

2019-04-24 05:01
Murphy vajon tényleg ennyire érti a dolgát, vagy csak megint mi gondoljuk túl az egészet? Vagy éppen a megfogalmazhatatlansága miatt olyan szépek ezek a dolgok?
részletek

Egyedülálló nő megosztaná

2019-04-24 05:01
Nincs új a nap alatt. Tudjuk jól, hogy a mai modern kori kapcsolatok indulása nem működik azért, mert túl gyors a tempó. Azért, mert cipeljük a múlt hozadékait. És azért, mert ami nem teljesen oké, az dobható és cserélhető, javítgatás helyett.
részletek

Ki volt rám a legnagyobb hatással?

2019-04-24 05:01
A kérdés önmagában egyszerű, de ugyanakkor a válasz ennél már sokkal összetettebb és bonyolultabb az én helyzetemben. Folyamatosan változom, éppen ezért a kérdésre esetlegesen adott válaszom is épp olyan gyorsan, pillanatnyilag változó volt. Ez még most sincs másképpen.
részletek

3 tuti edzésterv, ami segít küzdeni a tökéletes beach body-ért

2019-04-21 23:01
Az edzés, a testmozgás a tudatos és egészséges élet elengedhetetlen része. Sokan arra hivatkozva próbálnak ez alól a nem mindig kellemes időtöltés alól szabadulni, hogy nincs idejük edzőterembe járni, nem nagyon szeretnek futni, vagy minderre csak nagyon korán reggel vagy nagyon későn este lenne lehetőségük, amikor szívesebben maradnának a négy fal között. Esetleg az a probléma, hogy nem tudják, hogyan használják az edzőtermi gépeket, vagy milyen gyakorlatokat végezzenek. Most azoknak hoztunk pár tippet, egészen pontosan az interneten könnyedén elérhető edzésprogramokat, akik az otthoni edzés mellett teszik le a voksukat!
részletek

Miért fontos a szex utáni pisilés?

2019-04-21 23:01
Újra és újra felmerül a kérdés, hogy együttlét után rohanni a mosdóba csupán egy hangulatgyilkos dolog, vagy valóban szükséges-e? Elsősorban a saját egészségünk megőrzésének érdekében.
részletek

Az újrakezdésről

2019-04-21 23:01
Életünk válságai már egész fiatalon elérnek minket. Kamaszként minden probléma pont ugyanolyan jelentőségű, mint egy atomtámadás drámája, és ahogy öregszünk, úgy emelkednek a tétek.
részletek

A futás pozitív hatásai, amit érdemes mindenkinek tudnia

2019-04-21 23:01
Én személy szerint szeretek futni, ezért úgy gondoltam, hogy megismertetem veletek a sportág jótékony hatásait.
részletek

Erre vágyunk mi, nők a párkapcsolatban

2019-04-20 10:01
Tévesen hiszitek, hogy nekünk csak az érzelmileg elérhetetlen, kihasználó, játszmázó, manipuláló rosszfiú kell. Nem, tényleg nem bírjuk elviselni az érzelmi ridegtartást, szenvedünk, fázunk, elmagányosodunk benne. Életünk éretlen szakaszaiban sajnos nem látjuk, és nem is értjük a tényt, hogy a rosszfiú nem egyenlő a férfival. Elsődleges szembetűnő tulajdonsága a magabiztossága, és ha minket választ, az hatalmas önbizalomlöketet ad.
részletek

Várom a pillanatot, amikor elégtételt vehetek

2019-04-20 10:01
Van, az a bizonyos női megérzés. Ami, szerencsére nekem nagyon tud működni. Szokták is mondani, „Lilla, hogy ráéreztél megint, és még igazad is lett.” Most is érzem, hogy előbb, vagy utóbb, de bejön a számításom…
részletek

Curtis visszatért az utcára

2019-04-20 10:01
Az elpocsékolt tehetség olyan, akár a halál. Curtis itt ül velem szemben a PUBLiCUMBAN. Nagyon régóta ismerjük egymást. Nem tudok nem elfogultan nézni rá. Aki ismer, tudja, csak és kizárólag a saját szememnek hiszek. Két hatalmas bécsi szelet után belevágunk. Szembenézünk mindennel. A múlttal, a jelennel, és a jövővel. Mert van olyan, hogy hegy a heggyel.
részletek

A férfi, az Ő szégyene és a nő hálója

2019-04-18 16:02
Az emberi kapcsolatok játszótere, a kimeríthetetlen emberi játszmák színtere. A repertoár olyan széles, hogy több könyv sem lenne hozzá elég, hogy megírjam.
részletek

5 ok, amiért fáradtnak érezheted magad

2019-04-18 16:02
Rohanó világunkban gyakran érezzük fáradtnak magunkat, a munka, család, kikapcsolódás között egyensúlyozva. Nehéz megtalálni az arany középutat és sokszor magunktól és a pihenéstől vesszük el az időt, hogy a többire maradjon. Amikor végre kipihenjük magunkat, általában helyrejön a közérzetünk, de van, hogy a pihenés egyszerűen nem elég és több van a háttérben.
részletek

Öt szexpóz, ami nem indítja be a nőket

2019-04-18 16:02
Valószínűleg te is észrevetted már, hogy ami egy korábbi partnerednek instant orgazmust okozott, az jelenlegi barátnődnek (netán legutolsó egyéjszakásodnak) annyira nem jött be. Ne ess kétségbe! Ezer fajta oka lehet annak, hogy a hölgy kényelmetlenül érezte magát szex közben. Lehet, hogy épp itt fogod megtalálni a választ.
részletek
1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> >|