Mindent vagy semmit – avagy az ár, amit a bizalomért fizetsz

2019-12-08 03:01
Nem alakul ki magától, nem éred el szigorral vagy szabályokkal, de van egy recept, néhány olykor nehezen beszerezhető összetevővel, és a benned rejlő készséggel. Mindez karnyújtásnyira tőled, ott van benned és a gyermekedben.
részletek

Jelek, hogy mellékvese-alulműködésben szenvedsz

2019-12-06 20:01
A mellékvese-fáradtság nem olyan dolog, amire rögtön gyanakodni kezd az ember, ha stresszesnek, vagy kimerültnek érzi magát, pedig egy nagyon gyakori betegségről beszélünk, amire érdemes odafigyelnünk.
részletek

Terápiás társam, hálával tartozom

2019-12-06 20:01
Nincsenek illúzióim azzal kapcsolatban, hogy neked is óriási a fájdalmad. Ahogyan én neked, úgy te is a szemembe mondtad. Ketten együtt, elkezdtük a terápiát, megkezdtük a gyógyulást – ezzel pedig életembe engedtem a fájdalmat.
részletek

Amit soha ne mondj egy férfinak

2019-12-06 20:01
A húszas, harmincas évei során annyi randin vesz részt a legtöbb nő, hogy gyakorlatilag már az első randi végén kitalálható, hogy mit akar a férfi, milyen személyiségű, lesz-e folytatás, és van-e reális esélye, hogy ő lesz a gyerekeink apja. A rutin meg az évek sokat segítenek átvészelni a randiakadályokat, vannak azonban olyan mondatok, amik még a legtapasztaltabb párkeresők száján is kicsúsznak időnként. Akár még a randik, vagy már a járás során. Pedig nagyon nem kéne!
részletek

A párkapcsolati szünet csak elodázott búcsú?

2019-12-06 09:02
Szívem, tartsunk szünetet, mondjuk rezignáltan, fáradtan. Energiánkat alattomosan elszívják a feszült csendek, az egymásba mérgezett tőrként döfött szavak, a parttalan viták, amikor befogott füllel sikít az egonk, és mindkettőnk a magáét hajtja. Dobáljuk a sérelmeket, pattog a szeretetlen-labda oda, vissza, ebben túl tehetségesek vagyunk.
részletek

Egy életen át

2019-12-06 09:02
Világéletemben hittem az igaz szerelemben, amely soha nem szűnik meg létezni, ami átível téren és időn. Hittem abban a varázslatos kapocsban, ami két embert a végtelenségig összetart jóban, rosszban.
részletek

Rosszul választottam

2019-12-06 09:01
Rosszul választottam. Nehéz ezt kimondani, de mégis igaz. Csak az igazságokkal az a baj, hogy nem szeretjük önmagunknak beismerni. Miért? Mert legtöbbször fáj. Fáj, hogy elszúrtuk.
részletek

Egy igazi férfi beismeri, ha fél, és segítségre van szüksége

2019-12-06 09:01
Mindig mondtam, hogy egyszer szívesen belebújnék egy napra egy férfi bőrébe, hogy megtapasztalhassam, átérezhessem, mikor mit gondol, hogyan is érez valójában, miért rejti el az érzéseit.
részletek

Egy nő, akit erősnek hiszel, de belülről vérzik, csendben

2019-12-06 09:01
Van egy nő, egyedül ül az ablakban, vállán a világ súlyával. Felveszi a telefonját, és elolvassa az üzeneteit, de senki sem kérdezi meg tőle, hogy jól van-e. Pedig ő mindig figyel az emberekre, de úgy tűnik, azt senki sem veszi észre, hogy esetleg neki is segítségre lenne szüksége.
részletek

Szégyellni kezdtem az igaz arcom

2019-12-02 12:01
Ha őszinte vagyok, akkor nehezen mondom el, pontosan mi a bajom. Dobálózok nagy szavakkal, amiért képtelen vagy látni engem, egyszerűen nem látod a legbensőbb igazi énem – de persze te látod, hogy értékes, szép és becsülendő vagyok, hát kellhet nekem ennél több?
részletek

Ezt mondanám a fiatalabb énemnek, miután összetört a szíve

2019-12-02 12:01
Utólag mindig okosabbak vagyunk. Főleg, akkor, ha nem csak egy csalódáson esünk át életünk során, hanem több akadályt is az utunkba gördített az élet. De vajon ki, mivel vigasztalná fiatalabb énjét így évekkel később?
részletek

AIDS Világnap – felelősen egymásért!

2019-12-01 14:02
HIV és AIDS – két fogalom, amelyek több mint harminc éve részei a köztudatnak, és mégis még mindig nagyon sok a kapcsolódó tévhit. Sokan nem is tudják, hogy mi a két kifejezés között a összefüggés, illetve azt sem, hogyan fertőződhet meg a szervezet. A témát minden év december 1-én elővesszük, leporoljuk, beszélünk róla.
részletek

Az Idő fogságában

2019-12-01 14:02
Az Idő mindig zavart. Az Idő határozottan szorít egy keretbe. Régen nincsen már szabadság. Az Idő van, és az Idő által körbefogott kötelezettségek. A ma embere folyton azt érzi, elkésett dolgokkal, vagy lekéste a saját életét.
részletek

Életünk férfijai: Apa csak egy van

2019-11-30 19:01
Sokan azt állítják, hogy a lányok születésüktől fogva apásak, míg a fiúk inkább anyásak. Rám ez az elvileg genetikailag kódolt tulajdonság sokáig nem volt igaz. Apát mindig tiszteltem, mert rengeteget dolgozott, hogy mindenünk meglegyen, de ezért nagyon kevés időt tölthetett velünk.
részletek

Tudom, hogy szenvedsz, de már nem érdekel

2019-11-29 22:01
A tanácsom neked, ha lehetőséged nyílik megismerkedni még egyszer egy nagyszerű nővel, ragaszkodj hozzá, és soha ne engedd el. Talán szerencséd lesz, és a varázslat megtörténik megint, ahogy néha a filmekben szokott lenni.
részletek
1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> >|