Akivel képtelenség rendezni egy konfliktust – Ilyen egy passzív-agresszív társ

2019-02-22 09:02
Műmosoly, heves bólogatás, látszólagos együttműködés, ál-harmónia. Idegesítő csendek, szurkálódó beszólások, áskálódás, intrika, szarkasztikus ugratás, tőr a szívbe. Hogy te mennyire nem érted a humort! Csak vicceltem, most miért fújod fel ennyire? Mindent túlreagálsz. Ferdítés, púderezés, halogatás, szétmálló adott szó, elpukkanó szappanbuborék álmok, etetés, ígérgetés, ellenérvek visszadobása, folytonos kibúvó keresés.
részletek

Az igazi szerelem

2019-02-22 09:02
Tudom, hogy nem lehetne, tudom, hogy hülyeség, de nekem mégis Te vagy az. És ezen a ponton nem számít semmi sem. Nem érdekes, hogy ki vagy, nem érdekel a múltad, igazából még az sem, hogy a jelenben mit csinálsz. Nem azért, mert nem törődöm veled, hanem mert nem azért szeretlek, amit csinálsz.
részletek

Egy hanyatló párkapcsolat intő jelei

2019-02-22 09:01
Egy kapcsolat végét nem a viták jelzik, és nem a konfliktus egy romló kapcsolat első számú ismérve. Az érvek ütköztetése nem halálos, és nem ördögtől való ártalom, sőt ha kulturált hangnemben, érett személyiségek között zajlik, még pozitív értelemben lehengerlő is. A megoldatlan, kezeletlen, rákos sejtként burjánzó problémák, és a gyermekded, ügyetlen konfliktuskezelés vezetnek a kapcsolat hanyatlásához.
részletek

Rendkívüli emberek az életemben

2019-02-22 09:01
Nagyon fázom. Huszonöt fok alatt meghalok. Nem csak simán fázom, hanem a csontjaimban érzem a hideget. Belemászik.
részletek

Bombaalak fitneszterem nélkül? Ugyan már!

2019-02-22 09:01
Legalább itt egymás közt valljuk be, hogy bár pontosan tudunk róla, mekkora dózisban is használják a divatmagazinok a Photoshopot, azért mégis veszetten irigyek vagyunk a hollywoodi sztárok, a manhattani szupermodellek vagy éppen az Insta-lányok tökéletes alakjára (és hajára, körmére, sminkjére, cuccaira és így tovább).
részletek

Kapcsolatból kapcsolatba, csak egyedül ne kelljen lenni

2019-02-22 09:01
Egy félresiklott, de mély és sokat nyújtó kapcsolat után, akkora űr keletkezik az ember lelkén, hogy kilátástalannak tűnik a gyógyulás. Akárhányszor hangzik el, úgyis teljesen lehetetlen elképzelni a lassan gyógyuló seb, egyszer majd el fog tűnni.
részletek

Így szokj le a dohányzásról

2019-02-22 09:01
A dohányzás negatív hatásairól már mindenki hallott és az ehhez fűződő betegségekről. A rossz szagról és az anyagi vonzatáról már ne is beszéljünk. Mégis, a mai napig sokan cigiznek, hiába minden igyekezet. Aki esetleg már elhatározta, hogy le fog szokni vagy csak játszik a gondolattal, azoknak adunk néhány tippet, hogyan könnyebb megtenni.
részletek

4 dolog, ami a testeddel történik, ha nincs aktív szexuális életed

2019-02-19 08:02
Nehéz lenne azzal az állítással vitatkozni, hogy a szexuális együttlét az egyik legjobb dolog a világon, ráadásul nem árt tudni, hogy annak hiánya a testünket és mentális egészségünket is kifejezetten rosszul érinti. Cikkünkben eláruljuk, hogy miért!
részletek

Az 5 legjobb zsírégető és salaktalanító zöldség

2019-02-19 08:02
A zöldségfélék az emberi táplálkozásban nem csak biológiai energiaforrást jelentenek, hanem a szervezet számára kis energia felvétel mellett sok értékes tápanyagot is. Fogyaszthatók nyersen, sütve, főzve, párolva, önmagukban vagy más zöldségfélékkel, egyéb élelmiszerekkel együtt, így sokféle elkészítési módot kínálnak.
részletek

Az önkielégítés káros következményei

2019-02-19 08:01
A legtöbb jó dolog káros lehet, ha túlzásba visszük, így a tudósok szerint a túl gyakori maszturbálással is vigyáznunk kell.
részletek

„Nem bánom, hogy megcsaltalak.” – Női önvallomások a hűtlenségről

2019-02-19 08:01
"Egy bárban ismerkedtünk meg, amikor az egyik barátnőm szülinapját ünnepeltük. Szex volt, semmi érzelmi kötelék. Négy éve vagyok házas, őszintén szeretem a férjemet; úgy döntöttem sohasem fogom elmondani neki. Nem fogom tönkretenni a házasságomat egy röpke kalandért."
részletek

Számomra, te egy lelketlen emberré váltál

2019-02-17 11:01
Nem értettem miért vagyok ma ilyen zavarodott, miért felejtek el mindent, miért tűnök úgy, mint, aki nem ezen a bolygón van, és miért érzem újra azt az érzést… azt a mérhetetlen nagy fájdalmat a mellkasomban.
részletek

Egészséges alternatívák a táplálkozásban

2019-02-15 15:02
Szeretnél egészségesebben táplálkozni, esetleg életmódváltásra készülsz? A drasztikus változtatások általában nem tartanak sokáig, így ajánlott fokozatosan, kis lépésekben haladni ezen a téren is. Jó kezdés, ha először pár megszokott, kevésbé egészséges ételt, összetevőt cserélsz le hasonlóan finom, de egészségesebb és táplálóbb verzióra. Ehhez igyekszünk segítséget nyújtani.
részletek

Nem kell azt hazudni, amit hallani akarunk

2019-02-15 09:02
A kegyes hazugság sosem rossz dolog, vallja ezt rengeteg ember. Ezzel egészen addig nincs is gond, míg tényleg csak kis dolgokról van szó és nem befolyásolja az ember mindennapjait és jövőjét is.
részletek

Az egészségnél nincs fontosabb - Figyelj arra, hogy mentálisan is topon legyél!

2019-02-15 09:02
Mind tudjuk, hogy az életünkben nincs fontosabb dolog, mint az egészségünk, azonban ebben az esetben sokszor csak arra irányul figyelem, hogy fizikailag minden rendben legyen a szervezetünkben, és hajlamosak vagyunk elsiklani afelett, hogy milyen fontos, hogy mentálisan is rendben legyünk. Éppen ezért most összegyűjtöttünk pár dolgot, melyek segítségével erősebbé és sokkal egészségesebbé teheted magad mentálisan.
részletek
1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> >|