Vb-selejtezők: koronavírusos egy játékos a német keretben

2021-03-26 01:15
Az egyik játékosnak pozitív lett a koronavírustesztje a német labdarúgó-válogatottban, amely csütörtökön este az izlandiakat fogadja világbajnoki selejtezőn – közölte az MTI.
részletek

F1: Csak érjenek célba, ne csináljanak semmi extrát – Steiner Schumacherékről

2021-03-26 01:14
Újonc pilótapárossal vág neki a Haas az átmenetinek számító 2021-es idénynek. Emiatt Günther Steiner, az amerikai istálló csapatfőnöke a GP Fansnak úgy nyilatkozott, hogy az első versenyen is csupán a célba érés lesz Mick Schumacher és Nyikita Mazepin feladata.
részletek

Hollandia: Marco van Basten eltörölné a lesszabályt

2021-03-26 01:14
A holland csatárlegenda, Marco van Basten véleménye szerint a futball szabályalkotóinak meg kellene fontolniuk a lesszabály eltörlését, úgy gondolja, ez jót tenne a játéknak – közölte az MTI.
részletek

Hogyan lehet Lewandowskit bosszantani; hova lövi a tizenegyest? Mutatjuk!

2021-03-26 01:13
A magyar labdarúgó-válogatott csütörtöki, Lengyelország elleni világbajnoki selejtezőjével kapcsolatban az egyik leggyakrabban elhangzott kérdés, hogy a mieink hogyan tudnák megállítani a világ egyik legjobb támadóját, Robert Lewandowskit. Rózant Janó, az egyéni képzéssel és labdarúgók elemzésével foglalkozó Neofutball vezetőedzője csaknem százoldalas anyagot állított össze a lengyel klasszis játékáról, a szerkesztőségünknek is elküldött elemzésből szemezgetünk. 
részletek

Súlyemelés: megvan az első brazil vb-érem – két évvel a torna után…

2021-03-26 01:13
Fernando Reis a brazil súlyemelés első világbajnoki érmét szerezte meg – több mint két évvel az ominózus vb után. Az ólomsúlyú emelő azután vált a bronz tulajdonosává, hogy a 2018-ban, a türkmén fővárosban, Asgabatban eredendően harmadikként végzett Rusztam Dzsangabajevről utóbb kiderült: doppingolt – írta a Magyar Távirati Iroda.
részletek

ISL: idén is megrendezik a Nemzetközi Úszóligát

2021-03-26 01:13
Az idén is megrendezik a Nemzetközi Úszóligát (ISL), amelyben a sportág legjobbjai csapatokban küzdenek egymással.
részletek

A csobbanást sem hallotta – Kraszner Vilma, a magyar sport első siketlimpiai bajnoka

2021-03-26 01:12
A ráborult csendben 96 évet élt Kraszner Vilma a fogyaték nélküliek között is bizonyított: három bajnoki aranyat szerzett, és országos csúcsot döntött.
részletek

Sportlövészet: hármas magyar siker a wroclawi nemzetközi versenyen

2021-03-26 01:12
A dobogó mindhárom fokára magyar sportlövő állhatott fel női légpisztolyban a wroclawi nemzetközi viadalon, melyet az olimpiai induló Major Veronika nyert meg kiemelkedő eredménnyel – közölte az MTI.
részletek

Oroszország: Marko Nikolics lett a hónap legjobb edzője

2021-03-26 01:12
A korábban a Mol Fehérvár FC-t is irányító, jelenleg az orosz élvonalbeli Lokomotiv Moszkva vezetőedzőjeként dolgozó Marko Nikolics lett a hónap legjobbja a Premjer-Ligában.
részletek

NFL: a Patriots játékosa mentette meg a 71 éves nő életét

2021-03-26 01:11
Szerdán Arizona államban, az Egyesült Államokban kitüntették Justin Herront a rendőrségen, a New England Patriots NFL-csapatának játékosa ugyanis életet mentett!
részletek

Női kézilabda: Neagu arra kérte Radicsevicset, engedjenek nekik még két gólt

2021-03-26 01:11
A múlt vasárnap olimpiai kvótát szerző montenegrói női kézilabda-válogatott csapatkapitánya, Jovanka Radicsevics szerint a román és norvég csapat is úgy viselkedett, mintha nem venné komolyan őket – a hazaiak végül csoportelsőként zártak a podgoricai selejtezőtornán. A korábbi győri jobbszélső Cristina Neagu érdekes kérését is felelevenítette.
részletek

U21-es Eb: a dánok meglepték a franciákat Szombathelyen

2021-03-26 01:11
Oroszország 4–1-re verte Izlandot a magyar-szlovén közös rendezésű U21-es labdarúgó Európa-bajnokság csütörtöki játéknapjának gyirmóti mérkőzésén, míg késő este Szombathelyen a dánok meglepetésre 1–0-ra legyűrték Franciaországot. A koperi meccseken egy-egy gól született: Svájc délután Angliát, Portugália este Horvátországot győzte le 1–0-ra.
részletek

Gyász: óriási veszteség a magyar kézilabdának – elhunyt Andorka Sándor

2021-03-26 01:10
Életének 76. évében elhunyt Andorka Sándor, a magyar kézilabda történetének egyik legnagyobb hatású játékvezetője és sportdiplomatája, az MKSZ nemzetközi bizottságának egykori elnöke, nemzetközi játékvezető, az Európai és a Nemzetközi Kézilabda-szövetség játékvezetésért felelős testületének korábbi tagja – számolt be róla az mksz.hu.
részletek

Videó: hallani kell, ahogy a legenda bemutatja Mike Tysont!

2021-03-26 01:10
Bruce Buffer neve még azoknak is ismerősen csenghet, akik nem követik a ketrecharcosok világát, a UFC ikonikus bemondójának hangját ugyanis garantáltan mindenki hallotta már! Most pedig egy podcast felvételén Buffer összetalálkozott Mike Tysonnal, és a legendás ökölvívóval is előadta szokásos műsorát a bemutatással. Érdemes feltekerni a hangerőt, és ezt végighallgatni!
részletek

Légiósok: váltás Szalaiéknál, a Fener menesztette edzőjét

2021-03-26 01:10
Szalai Attila klubja, a török labdarúgó-bajnokság (Süper Lig) harmadik helyén álló Fenerbahce csütörtök délután közleményben tudatta, hogy felmentette vezetőedzői állásából Erol Bulutot.
részletek