Jövő héttől már olthatnak a kínai vakcinával

2021-02-19 20:03
Kijött az alkalmazási előírás és kiküldték a levelet a háziorvosoknak. Az orosz vakcinákkal még nem, de a kínaival már olthatnak jövő héttől.
részletek

101 nap után véget ért az SZFE oktatóinak sztrájkja

2021-02-19 20:02
Párbeszéd hiányában nem látják értelmét a sztrájk folytatásának.
részletek

Vakcinapánik tört rá a gazdag országokra, miközben a fél világon egyáltalán nincs oltóanyag

2021-02-19 20:01
130 országba még egyetlen adag vakcina sem érkezett, hiába próbálja a WHO biztosítani a koronavírus elleni védőoltásokhoz való méltányos hozzáférést. És amíg a legszegényebb államokban terjedhet a vírus, addig a leggazdagabbak sem nyugodhatnak meg.
részletek

Alpesisí-vb: Faivre a parallel után az óriás-műlesiklást is megnyerte

2021-02-19 18:07
Az olaszországi Cortina d'Ampezzóban a férfiak óriás-műlesiklásával folytatódott az alpesisí-világbajnokság. A győzelmet a francia Mathieu Faivre szerezte meg az olasz Luca De Aliprandini és az osztrák Marco Schwarz előtt.
részletek

A tavasz legérdekesebb Reebok cipő modelljei – ebben fogunk járni!

2021-02-19 18:04
Az egyik legnagyobb sporteszköz gyártó cég, a Reebok. Termékeik között megtalálhatók a sportruházatok, a futó - és szabadidő cipők. Az egyik legkeresettebb márka a világon a Reebok, amelyet nem mindig így hívtak. A Reebok cipő világszerte elismert, férfiak és nők is egyaránt kedvelik. (x)
részletek

La Liga: újabb fizetéscsökkentés az Athletic Bilbaónál

2021-02-19 18:03
A spanyol élvonalban szereplő Athletic Bilbao pénteki közlése szerint az első csapat labdarúgói beleegyeztek abba, hogy a koronavírus-járvány negatív hatásainak enyhítésére ismét csökkentsék a fizetésüket – írja az MTI.
részletek

Oktatás: egyedülálló képzés indul a Debreceni Egyetemen

2021-02-19 18:03
Sportalapozó, mozgásfejlesztő óvodapedagógus szakvizsgára felkészítő szakirányú továbbképzési szak létrehozásáról írt alá együttműködési megállapodást a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kara az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvánnyal – írja az unideb.hu.
részletek

Mourinho: I told Son that he, as a Puskás Award recipient, should score at least one goal at the Puskás Aréna

2021-02-19 18:02
As we've written, Tottenham defeated Wolfsberger AC 4-1 in the first leg of the knockout stage of the Europa League in Budapest. After the game, José Mourinho talked about that his team shouldn't be overcconfident.
részletek

NB II: Tatabányán rendezik a Dorog–Kazincbarcika meccset

2021-02-19 18:02
Tatabányán rendezik meg vasárnap 14 órától a Dorogi FC–Kazincbarcika SC bajnoki mérkőzést a labdarúgó NB II 25. fordulójában, mivel a dorogi stadion centerpályája rossz állapotban van.
részletek

Koronavírus: kórházba került a kétszeres világbajnok magyar sportoló

2021-02-19 17:01
Nagy Ákos hetek óta küzd a betegséggel, ami tüdőgyulladást okozott nála.
részletek

Újpest: videóban kért bocsánatot a lecserélés közben kiállított támadó

2021-02-19 16:11
Videóban kért elnézést mindenkitől az Újpest DVTK ellen, lecserélés közben második sárga lappal kiállított támadója, Junior Tallo, akit a magyar szövetség fegyelmi bizottsága ötmeccses eltiltással büntetett.
részletek

Ajánló: kétszer 4–0-ra verte a Bayernt, majd kirúgták a magyar sikeredzőt

2021-02-19 16:11
Szombaton a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) a Bayern München és az Eintracht Frankfurt mérkőzik meg egymással. Ennek a párosításnak a kapcsán az Origo idézte fel azt a történetet, amelyet minden idők legbizarrabb edzőkirúgásaként emlegetnek, s amelynek magyar főszereplője volt: az 1954-es világbajnokságon ezüstérmes Lóránt Gyula. Ahogy őt kirúgták, úgy nem rúgtak még ki senkit. De az sem mindennapos, ami utána történt… Edvi László írása.
részletek

NB I: magyar edzővel még sosem szerzett pontot a Honvéd a Groupamában

2021-02-19 16:11
Ismét háromnapos fordulót rendeznek a labdarúgó NB I-ben. A 22. kör a péntek esti MTK–Mezőkövesd összecsapással kezdődik, három találkozó lesz szombaton, kettő vasárnap. Két csapatnál is új edző mutatkozik be a kispadon: a magyar trénerrel a Groupama Arénában eddig pontot sem szerző Honvédnál az a Horváth Ferenc irányít, akinek a Vidivel egy kupameccsen egyszer már sikerült nyernie az új Üllői úti szentélyben. A legutóbbi öt fordulóban mindössze egy pontot begyűjtő Mol Fehérvárt ideiglenesen Szalai Tamás dirigálja a DVTK ellen. Zalában találkozik az eddig legtöbb gól kapó két együttes, az ZTE és az Újpest.
részletek