NB II: zsírral bekent korlátok – csattanósan reagált a Loki

2020-10-27 03:25
Mint ismert, a labdarúgó NB II 13. fordulójának keleti rangadóján a Nyíregyháza 1–1-es döntetlent játszott a listavezető DVSC ellen. A mérkőzésre kilátogató 2000 (!) vendégszurkolót kellemetlen meglepetés fogadta – mint megírtuk, beszámolójuk szerint gépzsírral bekent korlátok várták őket a lelátón. Az esetre hétfőn a DVSC reagált a hivatalos honlapján, a rendhagyó beszámolót változtatás nélkül közöljük.
részletek

Videó: semmit sem felejtett, Cech még mindig remek formában

2020-10-27 03:24
Petr Cech Premier League-keretbe nevezésének hallatán rengeteg szurkoló lelki szemeivel egyből a Chelsea kapujában látta a visszavonult csehet. Erről azért egyelőre nincs szó, hiszen csak elővigyázatosság miatt került a keretbe Cech, de a 38 éves kapusklasszis az utóbbi időben újrakezdte az edzéseket. A Telegraph és a The Athletic információi szerint a londoniak nemcsak tanácsadóként, de játékosként is nagyon elégedettek vele – a tréningjéről készült felvételek alapján senki nem mondaná meg, hogy 2019-ben visszavonult.
részletek

NFL: elképesztő hiba a klasszistól, csapata emiatt kapott ki – videó

2020-10-27 03:24
Óriási hibát követett el Todd Gurley, az NFL-ben szereplő Atlanta Falcons sztárja, csapata pedig emiatt ki is kapott a 7. fordulóban.
részletek

Juventus: Nem kellene pofon ahhoz, hogy felébredjünk – Pirlo

2020-10-27 03:24
Egymás utáni második bajnokiján játszott 1–1-es döntetlent a Juventus, amely ezúttal a Verona ellen nem tudta begyűjteni a három pontot. A mérkőzés után a torinóiak vezetőedzője, Andrea Pirlo elégedetlenül nyilatkozott, különösen az első félidővel kapcsolatban.
részletek

Dél-Korea: nyolcszoros bajnokként hagyhatja abba a 41 éves támadó

2020-10-27 03:23
Bejelentette visszavonulását Li Dong Guk, a dél-koreai Csonbuk Motors 41 éves csatára, aki 105 alkalommal szerepelt hazája válogatottjában, és ha vasárnap este csapata pontot szerez a Tegu FC elleni bajnokin, akkor nyolcszoros bajnokként fejezheti be hosszú pályafutását – közölte az MTI.
részletek

Női kosár: edzője nélkül utazott Törökországba a DVTK

2020-10-27 03:23
Kedden szabadul a karanténból Földi Attila, az Aluinvent DVTK női kosárcsapatának vezetőedzője, s ugyan csapata csak szerdán játszik a török Izmit Belediyespor otthonában a főtáblára jutásért a női Euroligában, ám a játékosok már vasárnap elutaztak a török városba, ahol négy napon át „buborékban” lesznek Izmitben – számolt be róla a Magyar Távirati Iroda. Földi helyett Völgyi Péter sportszakmai igazgató irányít a szerdai selejtezőn.
részletek

F1: a Red Bull nem cseréli le Albont az idény vége előtt

2020-10-27 03:22
A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner kijelentette, hogy kitartanak az újabb csalódáskeltő versenyhétvégét teljesítő Alexander Albon mellett.
részletek

Tokió 2020: novembertől lehet visszaváltani a jegyeket

2020-10-27 03:22
A szervezőbizottság novembertől lehetővé teszi a jövő évre halasztott tokiói olimpiára megváltott jegyek visszaváltását, decembertől pedig a paralimpiára megvásárolt belépők árának visszatérítését lehet majd kérvényezni – írja az MTI. A Nemzeti Sport információi szerint ugyanakkor a jegyvisszaváltás lehetőségével csak a japán állampolgárok élhetnek.
részletek

Barcelona: ha nem jön össze a halasztás, Bartomeu lemondhat

2020-10-27 03:21
Tovább gyülekeznek a viharfelhők az FC Barcelona és Josep Maria Bartomeu elnök feje felett. A klub levelet küldött Pere Aragonesnek, a katalán kormány elnökhelyettesének, amelyben kérelmezi a bizalmi szavazás felfüggesztését. Mindeközben több lap is arról számol be, hogy amennyiben ez nem sikerül, a vezetőségi tagok hétfői gyűlése után lemondhat a klub első embere.
részletek

MLB: karnyújtásnyira a bajnoki címtől a Dodgers

2020-10-27 03:21
A Los Angeles Dodgers 4–2-re legyőzte a Tampa Bay Rayst az észak-amerikai profi baseball-liga (MLB) nagydöntőjének (World Series) ötödik mérkőzésén.
részletek

Milan: Donnarumma és az új szerzemény is koronavírusos

2020-10-27 03:20
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A), szereplő Milan a hivatalos honlapján tudatta, hogy két játékos és három stábtag is elkapta a koronavírust.
részletek

MU: Van Basten szerint is máshova kellett volna mennie Van de Beeknek

2020-10-27 03:20
A Manchester Unitedhez szeptember elején érkezett – sajtóhírek szerint 35 millió fontért – az Ajaxtól Donny van de Beek, aki viszont érkezése óta közel sem lépett az alapemberré válás útjára. A 14-szeres holland válogatott klubváltása kapcsán többen is szót kértek a közelmúltban.
részletek

F1: Räikkönen, a mester; Hülkenberg rögtön két ülést kaphat

2020-10-27 03:19
Lewis Hamilton győzelmével és Michael Schumacher rekordjának a megdöntésével ért véget a Portugál Nagydíj Portimaóban. A Mercedes hatszoros világbajnoka rendelkezik immár a legtöbb F1-es győzelemmel, de amíg Hamilton újabb nagyszerű hétvégét zárt, mások valószínűleg hamar el szeretnék felejteni a portugáliai fordulót. Könnyen lehet, hogy Romain Grosjean és Kevin Magnussen hátralévő F1-es versenyei az előző hétvége óta meg vannak számlálva, míg Lando Norris három betűvel foglalta össze a futamát, miután Lance Stroll nekiment a 18. körben. Jöjjek az F1-legek a Portugál GP-ről!
részletek

Bayern München: rossz volt a teszt, Gnabry visszatérhet

2020-10-27 03:19
A korábbi hírekkel ellentétben Serge Gnabry mégsem kapta el a koronavírust, így a Bayern München szélsője hétfőtől ismét bevethető.
részletek

NB I: súlyos sérülést szenvedett Windecker, műteni kell

2020-10-27 03:18
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks a hivatalos honlapján megerősítette, hogy súlyos Windecker József sérülése.
részletek