Katalán messiásvárás: mire viheti Ansu Fati a Barcelonánál?

2020-10-19 20:18
Felsorolni is hosszú lenne, mennyi problémával kellett megküzdenie a Barcelonának az elmúlt egy évben, de Ansu Fati feltűnése a kevés pozitívum közé tartozik. A még mindig csak tizenhét esztendős spanyol válogatott szélső hosszú idő után az első saját nevelésű futballista lehet, aki meghatározó játékossá érhet az együttesben.
részletek

Női kézi BL: a győzelem megvan, a pénzre még várnak a CSM-játékosok

2020-10-19 20:17
„Tiszteljétek a munkánkat!” és „Tartsátok be az ígéreteiteket!” feliratú pólókban álltak ki a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának játékosai a Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés bemutatására, így tiltakozva a román klubnál lassan megszokottá vált elmaradt fizetések miatt.
részletek

Bajnokok reggelije: Mindent a birkózásnak köszönhetek, még a feleségemet is – Lőrincz Tamás

2020-10-19 20:16
Főzünk és beszélgetünk. Az utóbbi években a mentális és fizikai felkészülés egyik alappillére lett a megfelelő étrend kiválasztása és betartása. A Nemzeti Sport és a Príma legújabb sorozatában utánajárunk, hogy Magyarország élsportolói milyen táplálkozási szokásokat követnek a versenyszezonban és azon kívül. Ebben a részben az olimpiai ezüstérmes, világbajnok és háromszoros Európa-bajnok magyar birkózó, Lőrincz Tamás volt a vendégünk.
részletek

Golf: a jó dolgokra várni kell! 233 torna után megvan Kokrak első győzelme!

2020-10-19 20:15
Az amerikai Jason Kokrak több mint tíz év és 232 verseny után először tudott győzni a profi golfozók legrangosabb sorozatában, a US PGA Touron – értesültünk a Magyar Távirati Irodától.
részletek

Tenisz: makacskodik a medencéje – Murray visszalépett a kölni tornától

2020-10-19 20:15
Visszalépett a kölni tenisztornától Andy Murray, a britek korábbi világelsője, aki makacs kismedencei problémával indokolta döntését – olvasható a Magyar Távirati Iroda hírében.
részletek

Videó: Djokovics felbukkant, teniszleckét adott Belgrádban

2020-10-19 20:15
Nem mindennapi élményben volt része néhány teniszező gyermeknek a minap Belgrádban: egyszer csak felbukkant a kutyáját arrafelé sétáltató Novak Djokovics, és teniszleckét adott a lelkes fiataloknak.
részletek

NB I: milyen volt Böde a védelemben? „A levegőben verhetetlen!”

2020-10-19 20:15
A vasárnapi, Paks–ZTE (3–1) mérkőzés számos érdekességgel szolgált. Kezdve attól, hogy a csatár Böde Dániel ezúttal védőt játszott, de említhetjük Hahn János különleges gólját, no meg Böde meccs utáni interjúját... Lássuk, hogyan értékeltek az edzők!
részletek

NB I: sörsor; szétfoszló sötét felhők Újpesten – képgaléria

2020-10-19 20:15
A mögöttünk hagyott hétvégén lezajlott a labdarúgó NB I 7. fordulója. A Nemzeti Sport fotósai ez alkalommal is ott voltak a mérkőzéseken, s jobbnál jobb képeket készítettek a pályákon zajló küzdelmekről, valamint a lelátó legérdekesebb jeleneteiről. Ezekből állítottuk össze a képre kattintva nyíló galériánkat.
részletek

MLB: a Tampa Bay Rays és a Los Angeles Dodgers vívja a döntőt

2020-10-19 20:15
A Tampa Bay Rays és a Los Angeles Dodgers jutott be az észak-amerikai profi baseball-liga (MLB) nagydöntőjébe, a World Seriesbe – számolt be a Magyar Távirati Iroda.
részletek

Tenisz: Rubljov már a nyolcadik, Fucsovics egy helyet rontott

2020-10-19 20:15
Az utóbbi hetekben remek formát mutató, friss szentpétervári bajnok orosz Andrej Rubljov feljött a karriercsúcsot jelentő nyolcadik helyre a férfi teniszezők hétfőn kiadott, legfrissebb világranglistáján.
részletek

BL: Ugyanúgy készülünk, mint bárki másra – Dibusz Dénes

2020-10-19 20:14
Kedd este a Ferencváros megkezdi szereplését a Bajnokok Ligája csoportkörében a Barcelona vendégeként. Dibusz Dénes, az FTC kapusa ugyan Real Madrid-szurkoló, de természetesen elismeri a Barcelonát – olvasható a blikk.hu-n.
részletek

Barca–FTC: ki fogja Messit? Mi lesz Griezmann-nal? Tippeljen!

2020-10-19 20:14
A magyar válogatott mérkőzései előtt olvasóink már megszokhatták, hogy a Nemzeti Sport Online-on összeállíthatják a nemzeti csapat várható kezdőjét. Most a Ferencváros keddi, barcelonai Bajnokok Ligája meccse előtt is kíváncsiak vagyunk az önök véleményére. Vajon ki játszik majd a Fradiban közvetlenül Lionel Messivel szemben, és vajon hány támadóval áll majd fel Szerhij Rebrov együttese. Egyúttal arra is kíváncsiak vagyunk – kiváltképp az elmúlt napokban, a spanyol sajtóban felkapott, Antonie Griezmann szerepéről szóló vita kapcsán –, mi a véleményük a Barcelona várható összeállításáról. Tippeljenek!
részletek

Női kézi NB I: három meccs halasztását kéri az MTK – a koronavírus az ok

2020-10-19 20:13
A Győri ETO, a DVSC és az FTC elleni bajnoki mérkőzések halasztását kérte az MTK női kézilabdacsapata, miután két játékos koronavírustesztje is pozitív lett, így pedig a teljes keret tíznapos karanténba került.
részletek

NB II: berobbant a koronavírus az ETO FC Győrnél

2020-10-19 20:13
A labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győr a hivatalos oldalán tudatta, hogy öt játékosának pozitív lett a koronavírustesztje.
részletek