Mi van a kulisszák mögött? Világversenyek a járvány idején

2020-10-14 20:15
Negatív tesztek, pozitív példák. Erre törekszik most Magyarország, amely úszásban és cselgáncsban is rangos versenynek ad otthont: a hétvégén Budapesten indul újra az úszók ISL-sorozata, míg október 23-tól a Papp László Budapest Sportarénában rendezendő Grand Slamen már olimpiai pontokért küzd a nemzetközi cselgáncselit. De mi van a kulisszák mögött?
részletek

Válogatott: Szurkolok! – Sallai Roland most mást nem tehet

2020-10-14 20:14
A már Freiburgban edző Sallai Roland, a magyar labdarúgó-válogatott támadója úgy véli: Oroszország vendégeként nélküle is jó eredményt érhet el Marco Rossi csapata a Nemzetek Ligája negyedik fordulójában – összegzi a játékos közmédiának adott interjúját az MTI.
részletek

Válogatott: Marco Rossiból lehetett volna a Haladás vezetőedzője is

2020-10-14 20:13
A korábbi válogatott labdarúgó, Halmai Gábor a szerbek legyőzése kapcsán a Jugoszláviától elszenvedett 1997-es zakókról sztorizott a Digi Sportnak, amikor Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott jelenlegi szövetségi kapitányáról osztott meg érdekes kulisszatitkot.
részletek

Magyar–izlandi: már kész a terv a jegyértékesítésre

2020-10-14 20:13
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a tervek szerint az október 26-án kezdődő héten kezdi meg a jegyértékesítést a válogatott novemberi, három hazai találkozójára, amelyeken egyelőre a Puskás Aréna 30 százalékos kihasználtságával számol – írja az MTI.
részletek

Úszás: házasságon kívüli viszonya volt, eltiltották

2020-10-14 20:13
A japán sportági szövetség az év végéig felfüggesztette Szeto Daiját, de az eltiltás nincs hatással az olimpiai bronzérmes, négyszeres világbajnok úszó tokiói olimpiai részvételére – írja az MTI.
részletek

Liverpool: ismét edzésben a két korábbi koronavírus-fertőzött

2020-10-14 20:12
Thiago és Sadio Mané is a Liverpool első keretével edzhetett kedden – erről tanúskodik az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő klub hivatalos Instagram-oldalára feltöltött fotósorozat.
részletek

Tenisz: Kevin Anderson került a lemondó Djokovics helyére

2020-10-14 20:12
Kevin Andersont választották meg a férfi teniszsorozatot szervező ATP játékostanácsának elnökévé – írja az MTI. A világranglista-vezető Novak Djokovics, a testület korábbi vezetője augusztus 28-án jelentette be, hogy távozik posztjáról, mert új játékos-szakszervezetet alapít.
részletek

Koronavírus és sérülések az oroszoknál – „van esélye a magyar csapatnak”

2020-10-14 20:12
Három kör után veretlenül vezeti Nemzetek Ligája-csoportunkat az orosz válogatott, amely azonban – a magyarhoz hasonlóan – több kulcsjátékosára nem számíthat. Legutóbbi meccsén, vasárnap odahaza csak 1–1-es döntetlenre volt képes a török csapat ellen. Az Oroszország–Magyarország Nemzetek Ligája mérkőzés előtt az orosz futball jó ismerői nyilatkoztak a Nemzeti Sportnak a szerdai ellenfélről.
részletek

Honvéd: volt válogatott csatár csatlakozik Bódog Tamás stábjához

2020-10-14 20:12
Klausz Lászlóval bővült a Budapest Honvéd NB I-es csapatának szakmai stábja – jelentette be a kispesti klub a hivatalos honlapján.
részletek

Autósport: „Itt vagyunk otthon, ez az aszfaltcsík a miénk”

2020-10-14 20:11
A túraautó-vk és a kamion Európa-bajnokság mezőnye is a Hungaroringen versenyez ezen a hétvégén, vagyis a nemzetközi szinten legmagasabban jegyzett magyar versenyzők mind volán mögé ülnek. Felvezető sorozatunkban elsőként a Zengő Motorsport következik.
részletek

Női kosár: Messze nem ideális a helyzet – Székely Norbert

2020-10-14 20:11
Női kosárlabda-válogatottunk ismét idegenben játszik Eb-selejtezőt Hollandiával, Székely Norbert nagyjából tudja, kik kapnak számottevő játékpercet a mérkőzésen.
részletek

OSC: Tóth Kristófnak súlyos volt az állapota, de már hazaengedték

2020-10-14 20:10
Mint arról beszámoltunk, augusztus végén tízen produkáltak pozitív koronavírus-tesztet az OSC-Újbuda csapatából, közülük Tóth Kristóf másfél héten át volt lélegeztetőgépen, és heteken keresztül kellet kórházban ápolni – most hazaengedték. A 24 éves center a vlv.hu-nak adott interjút állapotáról.
részletek

Játékossors: bajnok lett a BVB-vel és az MU-val, most irány a Serie B?

2020-10-14 20:09
A Tuttosport beszámolója szerint csak a Brescia közel került Kagava Sindzsi megszerzéséhez. A Serie A-ból az előző idényben kieső olasz csapat ingyen szerződtetheti a 97-szeres japán válogatott középpályást.
részletek

Magyar Kupa: kész a forduló időrendje, öt meccs a tv-ben

2020-10-14 20:09
A labdarúgó Mol Magyar Kupa napokban kisorsolt 7. fordulójának mérkőzéseit többségükben október 28-án, szerdán rendezik meg, de lesz meccs október 21-én, 29-én is – derült ki a szövetség versenybizottságának szerdán lapunkhoz is eljuttatott határozatából –, és ahogyan azt helyi forrásra hivatkozva megírtuk, immár hivatalos, hogy a Bicske november 14-én, szombaton fogadja a Ferencvárost. Az M4 Sport öt mérkőzést közvetít élőben a 64-es tábláról: a Fradi meccse mellett képernyőre kerül a Gárdony–Fehérvár, a Dunaújváros–Újpest, a Nyíregyháza–Paks és a Békéscsaba–Diósgyőr csata is. Íme, az időrend!
részletek

Birkózás: jelen állás szerint lesz vb decemberben

2020-10-14 20:09
A nemzetközi szövetség jelenlegi álláspontja szerint lesz felnőtt-világbajnokság decemberben Belgrádban, ami így igencsak feszítetté teszi az olimpia előtti menetrendet.
részletek