MU: aláírt a Portótól érkező brazil védő – hivatalos

2020-10-06 06:07
A Manchester United a hivatalos oldalán számolt be róla, hogy szerződtette a Porto egyszeres brazil válogatott balhátvédjét, Alex Tellest.
részletek

Juventus: olasz válogatott szélső érkezett – hivatalos

2020-10-06 06:07
Az olasz bajnoki címvédő Juventus hivatalosan is szerződtette Federico Chiesát, a Fiorentina olasz válogatott jobbszélsőjét. A 22 éves játékos kölcsönbe érkezik Torinóba, de a Juventus nyáron végleg megvásárolhatja 50 millió euróért cserébe.
részletek

Ajánló: a Fradi BL-csodája szinte felfoghatatlan bravúr – podcast

2020-10-06 06:07
A Ferencváros a múlt héten kiharcolta a főtáblás szereplést a Bajnokok Ligájában, sőt, azóta már a sorsolást is megtartották, ahol a Lionel Messivel felálló Barcelona és Cristiano Ronaldót is soraiban tudó Juventus is egy négyesbe került a zöld-fehérekkel. A történtekről, a futball és a Fradi társadalomra gyakorolt hatásáról és a sorsolásról beszélgetett az Origo Sport podcast műsorában Lantos Gábor műsorvezető és vendégei: Ballai Attila, a KESMA sportigazgatója, Novák Miklós, a Magyar Nemzet sportrovatvezetője és Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője.
részletek

NL: a bolgár sajtó szerint megvan a mieink elleni meccs bírója

2020-10-06 06:06
A bolgár Duma című lap híre szerint a lengyel Szymon Marciniak lesz csütörtök este a Bulgária–Magyarország Eb-pótselejtező játékvezetője, ám az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos honlapján egyelőre nem közölte, hogy valóban a 39 éves bíró dirigál majd.
részletek

Serie A: a Chelsea-játékos Nápolyban folytatja – hivatalos

2020-10-06 06:06
 A Napoli hivatalosan is bejelentette, hogy egy idényre kölcsönvette a francia válogatott középpályás Tiemoué Bakayokót a Chelsea-től.
részletek

Videó: Djokovics megint eltalált egy vonalbírót

2020-10-06 06:05
Novak Djokovics bizonyos tekintetben megismételte azt, amiért a US Openen kizárták: a Roland Garroson is eltalált egy vonalbírót. A különbség ezúttal az volt, hogy a szerb klasszis nem dühében cselekedett, hanem egy szervát akart visszaadni, de olyan pechesen találta el a labdát, hogy az a mellette ülő vonalbíró fején landolt. Djokovicsot nem zárták ki, három szettben, simán győzte le Karen Hacsanovot a párizsi torna nyolcaddöntőjében.
részletek

NB I: megvannak a végleges időpontok az őszi szezonra

2020-10-06 06:05
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága kijelölte a 7–16. forduló bajnoki mérkőzéseinek kezdési időpontjait az NB I-ben.
részletek

FIFA: néhány fontos dolog, amit a posztokról tudni érdemes

2020-10-06 06:04
Ez azt jelenti, hogy van kapus, és előtte a védelem, a középpálya és a csatársor kap helyet. A hálóőr esetében nem nagyon lehet tovább ragozni a témát, de a többi poszton azért van némi eltérés a pálya egyes részeit illetően, szóval vegyük át, hogy milyen szerepkörök is vannak a FIFA-ban. A csapat megépítése mellett érdemes még egy nagyon fontos dologra odafigyelni, hiszen indult októberben a Megyék Csatája is, amiről egy vérbeli FIFA játékosnak nem érdemes lemaradnia, így ha teheted látogasd meg a megyekcsataja.hu weboldalt és add le a nevezésed.
részletek

Roma: a Manchester Unitedtől igazoltak védőt – hivatalos

2020-10-06 06:04
A Manchester United a klub hivatalos Twitter-oldalán közölte, hogy Chris Smalling tíz év után elhagyja az egyesületet, és az AS Romában folytatja pályafutását. A 30 éves védő már az előző idényt is Rómában töltötte, kölcsönben.
részletek

Serie A: rutinos támadóval erősített a Fiorentina – hivatalos

2020-10-06 06:04
A Fiorentina a klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette José Callejónt, aki hét idény után távozik a Napolitól.
részletek

Légiósok: Ausztrián belül váltott a magyar védő – hivatalos

2020-10-06 06:04
Az osztrák élvonalbeli St. Pöltennél folytatja pályafutását Majnovics Martin – adta hírül a klub a hivatalos oldalán.
részletek

MLS: Németh Krisztián visszatér Amerikába – hivatalos

2020-10-06 06:04
A Sporting Kansas és a New England Revolution után egy harmadik amerikai csapat is szerződtette Németh Krisztiánt: hétfőn a Keleti-konferencia listavezetője, a Columbus Crew tagja lett fél plusz egy évre a 31 éves, 37-szeres válogatott támadó.
részletek

BL: mégis nézők előtt játszhat a Fradi a Camp Nouban?

2020-10-06 06:04
A Spanyolország kormánya által hozott jelenlegi törvények nem teszik lehetővé, hogy nézők előtt játszanak a klubok futballmérkőzéseket, de a Marca arról ír, hogy ez az FC Barcelona–Ferencváros Bajnokok Ligája-csoportmeccsen megváltozhat.
részletek