FIFA: megvan a Juventus–Lyon továbbjutója – videó

2020-04-02 16:26
Topfutball nélkül maradt a sportvilág, de mi visszahozzuk Európa legjobbjait a porondra! Magyarország legtehetségesebb FIFA-játékosai pótolják a Nemzeti Sport Online Facebook-oldalán az elmaradt rangadókat. A keddi Manchester City–Real Madrid után jöjjön a Juventus–Lyon Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágója is. Az első meccset a Lyon nyerte meg 1–0-ra hazai pályán, íme, a folytatás: az olaszokat Vadicska Olivér, a franciákat Molnár Gabó irányítja!
részletek

Atlétika: Márton Anita még nem döntött a jövőjéről

2020-04-02 16:26
Még nem hozta meg a döntést a jövőjéről a súlylökő Márton Anita, de az olimpia halasztása miatt három forgatókönyve is van a folytatásra.
részletek

Úszás: két hétig teljes edzészárlat a külföldről hazatérőknek

2020-04-02 16:26
Szerda délután videokonferencia formájában rendkívüli ülést tartott a Magyar Úszószövetség elnöksége. A testület úgy döntött, hogy két hétre teljes edzészárlatot rendel el azon magyar válogatott úszók számára, akik az elmúlt egy hónapban külföldön tartózkodtak – tudatta a MÚSZ hivatalos közleményben.
részletek

NHL: Crosbyt választották meg a társak a legsokoldalúbbnak

2020-04-02 16:25
Sidney Crosbyt, a Pittsburgh Penguins kanadai sztárját tartják a legsokoldalúbb játékosnak az észak-amerikai profi jégkorongligában - derült ki az NHL-ben játszók szavazatai alapján.
részletek

Bayern: Kahn biztos benne, hogy Neuer marad az első számú kapus

2020-04-02 16:25
Oliver Kahn szerint továbbra is Manuel Neuer marad a Bayern München labdarúgócsapatának első számú kapusa, noha a nyáron a Schalkétól az óriási tehetségnek tartott Alexander Nübel érkezik a klubhoz.
részletek

Úszás: éljenek a „delfinek!″ Változások a mellúszás szabályaiban

2020-04-02 16:25
A vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA több szabályváltoztatást is bevezet a jövőben; ezeknek a nagy része adminisztratív jellegű, a mellúszásban viszont jelentős módosítások jönnek.
részletek

RB Leipzig: a játékosok belementek a bércsökkentésbe

2020-04-02 16:25
Az RB Leipzig játékosai, köztük a magyar válogatott Gulácsi Péter és Willi Orbán is, lemondott fizetésének egy részéről a koronavírus-járvány miatt elrendelt bajnoki kényszerszünetben.
részletek

Tenisz: Babos sajnálja, hogy nem lehetett Wimbledont elhalasztani

2020-04-02 16:25
A párosban háromszoros Grand Slam-torna-győztes Babos Tímea az M1 aktuális csatornának elárulta: már hétfőn kaptak olyan információkat, hogy a wimbledoni szervezők szerdán a törlésről döntenek majd, így nem lepte meg a döntés.
részletek

Csütörtöki sportműsor: Fradi–Ludogorec, horvát–portugál

2020-04-02 16:24
Újabb élő sportesemény híján maradnak az ismétlések. Fő műsoridőben látható a horvát–portugál Eb-nyolcaddöntő, és a Ferencváros–Ludogorec El-csoportmeccs is. A Manchester City 19 órakor és 21 órakor is vendégként lép pályára.
részletek

Rossi Olaszországból: „Akkor játszunk, amikor kell″; Baji Balázs a céltalanságról

2020-04-02 16:19
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
részletek

Válogatott: Nem leszünk már ugyanazok az emberek, mint eddig – Rossi

2020-04-02 16:18
A magyar labdarúgó-válogatott Olaszországba hazatérő szövetségi kapitánya, Marco Rossi az üzeneteiről, a láthatatlan ellenfélről és a közös harcról is beszélt lapunknak.
részletek

Horvátország: így oldják meg a nagy klubok a bércsökkentést

2020-04-02 16:17
A napokban többször is beszámoltunk róla, hogy milyen botrány alakult ki a Dinamo Zagrebnél, amely a koronavírus-járvány miatt elrendelt bajnoki kényszerszünetben bércsökkentést akart bevezetni a klub játékosai és edzői körében, de miután nem járt sikerrel, a szakmai stábot Nenad Bjelica vezetőedző kivételével elbocsátotta. A botrány kapcsán a Sportské Novosty nemcsak azt szedte össze, a négy nagy klub – a Dinamo, a Hajduk Split, az Eszék és a Rijeka – mit tesz ebben a helyzetben, hanem a játékosok fizetésének listáját is.
részletek

BL: az Ajax élcelődött, Sergio Ramos nem hagyta szó nélkül – képek

2020-04-02 16:16
Szerdán a holland élvonalbeli Ajax felelevenítette a 2018–2019-es idényből a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddönő visszavágóját, amelyen a később az elődöntőig menetelő amszterdamiak 4–1-re kiütötték a címvédőt a Santiago Bernabéuban. A közösségi oldalon a hollandok az egyik bejegyzésben odaszúrtak Sergio Ramosnak, aki frappáns választ adott.
részletek