Cselgáncs: életre nevelve – utódok a tatamin

2019-03-09 14:04
Mai szlenges, közösségi médiás nyelvvel szólva: „a cukiságfaktor kimaxolva”, de maradjunk inkább a hagyományoknál egy hagyományos, tradíciókra épülő sportágban, a cselgáncsban, amelyben a minap megható, szeretetteljes pillanatokat élhetett át Pánczél Gábor, a férfiak szövetségi kapitánya, Tóth Krisztián és Erdélyi-Joó Abigél edzője. Tanítványai ugyanis elhozták a cselgáncsterembe a gyermeküket, Krisztiánt és Hubát, akik nagyon jól érezték magukat a szüleik munkahelyén.
részletek

Női kézi BL: Radicsevics beolvasott társainak a meglepő iksz után

2019-03-09 14:03
Mint tegnap beszámoltunk róla, a több kulcsjátékosát nélkülöző CSM Bucuresti gyenge második félidei játékával csupán döntetlenre volt képes hazai pályán a csoportutolsó német Thüringer HC ellen a női kézilabda Bajnokok Ligájában, így lehet, hogy csak negyedikként végez a középdöntőben. A román csapat montenegrói jobbszélsője, Jovanka Radicsevics rendkívül csalódottan értékelt a találkozó után, és néhány társa hozzáállását kritizálta.
részletek

A Phillyn is átrobogott a Rockets, a Golden State-é a nyugati rangadó

2019-03-09 14:03
A Boston és a Toronto után a Philadelphia is elbukott a bombaformában lévő Houston ellen, James Hardenék egy negyed alatt lerendezték az érdemi kérdéseket és kiváló védekezéssel húzták be sorozatban hetedik győzelmüket. A Warriors Klay Thompson extrájával nyerte a Denver elleni csúcsrangadót, a Clippers legyűrte a Thundert is, a Jazz kikapott Memphisben, Keleten pedig nyerni tudott a Toronto, a Detroit, az Orlando, a Miami és a Charlotte is - nézzük, hogy mi történt az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában!
részletek

Pécs: futballegyesületet alapítottak a városi legendák

2019-03-09 14:03
Öregfiúk-egyesületet alapítottak a jelenleg az NB III-ban szereplő, de korábban szebb napokat is látott Pécsi MFC legendás labdarúgói.
részletek

Kép: Solskjaer nem pihent sokáig a PSG kiejtése után

2019-03-09 14:03
A Manchester Unitedet irányító Ole Gunnar Solskjaer úgy döntött, a Paris Saint-Germain elleni győzelem után csütörtökön pihenőnapot ad a játékosainak (a meccs másnapján hajnali két óra után szálltak le Manchesterben). A norvég szakember azonban nem pihent sokáig, a lesifotósok lefényképezték, amint a helyi mosodába viszi a pezsgő áztatta „szerencsezakóját”, hogy a vasárnapi, Arsenal elleni bajnokira tiszta legyen.
részletek

Légiósok: Sallai Roland állítja, a műtét óta új ember lett

2019-03-09 14:02
A Freiburg magyar válogatott futballistája, Sallai Roland állítja, a hasfalműtétet követően új ember lett, a hosszú kihagyás okát immár megfejtették, és megerősödve szeretne visszatérni a pályára áprilisban.
részletek

MLS: Zoli, nagy szükségünk van rád! – Rooney Stiebernek

2019-03-09 14:02
Biztosan megkapja az esélyt a bizonyításra Stieber Zoltán, aki felkészült a hosszú idényre Amerikában.
részletek

Hertha: Ő az új Effenberg – Dárdai a szerb középpályásáról

2019-03-09 14:02
A Hertha vezetőedzője, Dárdai Pál a Bildnek adott interjújában szerb középpályását, Marko Grujicsot a már lassan 15 éve visszavonult német legendához, Stefan Effenberghez hasonlította. A magyar tréner nem az első alkalommal méltatta a 22 éves labdarúgó képességeit.
részletek

Rp. gyorskorcsolya-vb: Liu Shaolint kizárták 1500-on

2019-03-09 14:01
A szófiai rövid pályás gyorskorcsolya világbajnokság második napján Jászapáti Petrának, Burján Csabának, Liu Shaolin Sándornak és az olimpiai címvédő férfi váltónak szurkolhatunk.
részletek

Triatlon-vb: a magyar vegyes váltó 10. lett a nyitányon Abu-Dzabiban

2019-03-09 14:01
A magyar vegyes váltó a 10. helyen végzett a triatlonosok világbajnoki sorozatának szombati nyitóversenyén Abu-Dzabiban.
részletek

Atlétika: világcsúcs női 50 kilométeres gyaloglásban

2019-03-09 14:01
Több mint öt percet javítva a régi rekordon világcsúcsot ért el a női 50 kilométeres gyaloglásban a kínai Liu Hung.
részletek

MotoGP: Márquez pályacsúccsal indította az évet

2019-03-09 14:01
Marc Márquez már csütörtökön elmondta, hogy nem akar többet a válláról beszélni, a műtét már a múlté. És ezt tegnap a pályán is bizonyította. Nemcsak megnyerte a gyorsaságimotoros-világbajnokság szezonnyitó második szabadedzését (ez az edzés a fontosabb, hiszen ennek időpontja egyezik a futaméval) Katarban, de három tizeddel megjavította az eddigi rekordot, és közel fél másodpercet vert a mezőnyre.
részletek

Videó: örömében átugrotta a reklámtáblát a csatár – hiba volt

2019-03-09 14:01
Csak a gólját akarta megünnepelni, de majdnem nagyon pórul járt a japán élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (J1 League) szereplő Hokkaido Consadole Sapporo csatára, Anderson Lopes. A brazil játékos a Simizu S-Pulse elleni találatát követően átugrotta a reklámtáblát, de mivel nemrég érkezett a csapathoz, és ez volt a csapat első hazai meccse, valószínűleg nem is tudott arról, hogy az elrugaszkodás után 3 méteres mélység vár rá… Szerencsére némi ápolás után tudta folytatni a játékot, összesen négy gólt szerzett az 5–2-es siker során.
részletek

Eppel 15 gólra és aranyra vágyik – ezúttal Kazahsztánban

2019-03-09 14:01
A kazah élvonalbeli labdarúgó bajnokságban ma megkezdődött a 2019-es idény, melyben a csapatával vasárnap pályára lépő Eppel Márton (Kajrat Almati) és korábbi, kispesti csapattársa, a szombaton bemutatkozó Hidi Patrik (Irtis Pavlodar) is érdekelt. A rajt előtt mindketten nyilatkoztak a Nemzeti Sportnak.
részletek

Real Madrid: csitul a balhé Ramos és Pérez között?

2019-03-09 14:01
Nem most éli legszebb napjait a Real Madrid: a csapat egy héten belül kétszer szenvedett vereséget hazai pályán a Barcelonától, és a Bajnokok Ligájában is elvérzett az Ajax elleni nyolcaddöntős párharcban. Ráadásul spanyol sajtóhírek szerint a csapatkapitány Sergio Ramos és a klubelnök Florentino Pérez összeveszett az öltözőben a kiesés után, ám a legfrissebb értesülések szerint már valamelyest lenyugodtak a kedélyek.
részletek