F1 Hamilton: A 'Mercedes pályája' még nem garancia a sikerre

2018-06-30 06:05
Az eddigi három Orosz Nagydíjon mindannyiszor a Mercedes diadalmaskodott, így nem meglepő, hogy még Sebastian Vettel is azt gondolja, ez a Mercedes pályája. Ugyanakkor Lewis Hamilton nem látja ezt ilyen egyértelműnek, főleg a nehéz pénteki nap után. A háromszoros világbajnok szerint erre a hétvégére nézve semmit nem jelentenek a múlt sikerei. [...] Bővebben!
részletek

F1 Hamiltoné és Vettelé az első sor Barcelonában

2018-06-30 06:04
Lewis Hamiton a szombati kvalifikáción hajszállal ugyan, de megszerezte a pole-t Sebastian Vettel előtt. Mögöttük Valtteri Bottas, Kimi Räikkönen, és a két Red Bull végzett, az időmérő meglepetése pedig egyértelműen Fernando Alonso lett, aki a hetedik rajtkockát kaparintotta meg hazai közönsége előtt. [...] Bővebben!
részletek

F1 Hamiltonnak bejönnek a frissítések, Vettel panaszkodik

2018-06-30 06:04
A Spanyol Nagydíj pénteki napján mindkét szabadedzésen Lewis Hamilton volt a leggyorsabb, csapattársa, Valtteri Bottas előtt. A Ferrarik délutánra valamelyest közelebb kerültek a Mercedeshez, ám Sebastian Vettel egyelőre kicsit sem elégedett autójával. [...] Bővebben!
részletek

F1 Massa most a Williams újoncának Schumachere

2018-06-30 06:04
Felipe Massát új csapattársával, Lance Strollal való kapcsolat arra az időkre emlékezteti, amikor a Ferrarihoz került, és Michael Schumacher lett a mentora. [...] Bővebben!
részletek

F1 Alonso és csapata is odáig volt az első indy-s nap után

2018-06-30 06:04
Fernando Alonso szerdán teljesítette első tesztjét Indianapolisban, a McLaren Honda Andretti autóval. A spanyol néhány dolgon igencsak meglepődött, de nagyon élvezte új kalandját, többek között azért, mert ezek az autók teljesen másak, mint a formula-1-es gépek. [...] Bővebben!
részletek

F1 Hamilton 65. pole-jával beérte Ayrton Sennát

2018-06-30 06:03
Lewis Hamilton szerezte meg a rajtelsőséget a Kanadai Nagydíj időmérő edzésén, Sebastian Vettel és Valtteri Bottas előtt.  [...] Bővebben!
részletek

F1 Kettős Ferrari győzelem született Monacóban

2018-06-30 06:03
Sebastian Vettel idei harmadik győzelmének örülhetett a Monacói Nagydíj végén, mögötte a pole-ból rajtoló, és egy ideig élen álló csapattársa, Kimi Räikkönen végzett, a dobogó harmadik fokára pedig a red bullos Daniel Ricciardo állhatott fel. [...] Bővebben!
részletek

F1 Räikkönen hosszú idő után újra pole-ban

2018-06-30 06:03
Kimi Räikkönen F1-es pályafutásának 17. rajtelsőségét szerezte meg a Monacói Nagydíj időmérő edzésén. A finn bajnok legutóbb 2008-ban, a Francia Nagydíjon indulhatott a legelőkelőbb helyről. Csapattársa, Sebastian Vettel a második rajtkockát szerezte meg, a két Ferrari mögül Valtteri Bottas és a Red Bullok rajtolhatnak, míg Lewis Hamilton a top10-be sem tudott bekerülni. [...] Bővebben!
részletek

F1 Hamilton nehéz helyzetből hozta vissza Mercedesét az élre Barcelonában

2018-06-30 06:03
A pole-ból induló Lewis Hamilton a rajt után elvesztette pozícióját, végül a verseny második felében, a pályán vette vissza a vezetést a remekül rajtoló Sebastian Vetteltől. Harmadik helyen Daniel Ricciardo Red Bullja zárt, míg a két élmenő csapattársa, Kimi Räikkönen és Valtteri Bottas kiesett.   [...] Bővebben!
részletek

F1 Bottas nem fog taktikázni Hamilton miatt

2018-06-30 06:02
Valtteri Bottas és Sebastian Vettel rajtolhat vasárnap az első sorból az Ausztrál Nagydíjon, míg a bajnoki csata egyik főszereplője, Lewis Hamilton csak a nyolcadik helyről várhatja a rajtot. Idén volt már rá példa, hogy a Mercedes Vettel feltartására kérte finn versenyzőjét, ám Bottas kijelentette, holnap szó nem lesz efféle stratégiáról. [...] Bővebben!
részletek

F1 Hamilton büntetéssel kezdi az Osztrák Nagydíjat

2018-06-30 06:02
Hiába volt Lewis Hamilton a leggyorsabb a versenyhétvége pénteki napján, az már biztos, hogy legjobb esetben is csak a hatodik rajtkockából vághat majd neki a vasárnapi Osztrák Nagydíjnak. [...] Bővebben!
részletek

F1-es turistaként Bakuban - 2. rész

2018-06-30 06:02
Az Azerbajdzsáni Nagydíjra látogatni egy európai f1-es helyszínekhez szokott turistának első elgondolásra talán kicsit meghökkentő, de a Wizzair közvetlen járatának köszönhetően Magyarországról is könnyen kivitelezhető, és igazán különleges élmény. [...] Bővebben!
részletek

F1-es turistaként Bakuban - 1. rész

2018-06-30 06:02
Az Azerbajdzsáni Nagydíjra látogatni egy európai f1-es helyszínekhez szokott turistának első elgondolásra talán kicsit meghökkentő, de a Wizzair közvetlen járatának köszönhetően Magyarországról is könnyen kivitelezhető, és igazán különleges élmény. Kétrészes írásunkban kicsit közelebbről is megismerhetitek az immár második formula-1-es nagydíjnak otthont adó Bakut... [...] Bővebben!
részletek

F1 Hamiltonék nagy csapást mértek a Ferrarira Kanadában

2018-06-30 06:02
Lewis Hamilton simának mondató rajt-cél győzelmet aratott vasárnap a Kanadai Nagydíjon, miközben mögötte bőven volt esemény a pályán. Voltak pechesek, voltak akik botlottak, de a Ferrarinak mindkettőből kijutott. Amíg a Mercedes idei első kettős diadalát ünnepelte, a maranellóiaknál még a dobogós eredmény is elmaradt. [...] Bővebben!
részletek

F1 Hamilton győzelem, defektes Ferrarik Silverstone-ban

2018-06-30 06:01
Lewis Hamilton hazai pályán sima győzelmet aratott, míg mögötte csapattársa, Valtteri Bottas ért célba másodikként. A Ferrarik a hajárban defektet kaptak, de Kimi Räikkönen így is dobogós lett. [...] Bővebben!
részletek