Férfiszempont: Intorvertáltnak lenni nem szörnyűség

2018-06-16 12:01
Nem felejtem soha, úgy a 8. életévemet taposhattam, és mint gyerekkorom szinte minden nyarán, így azon a bizonyos nyáron is ellátogattunk Szüleimmel és Kisöcsémmel 1-2 hétre Egerbe, a Nagynénémékhez.
részletek

Jógakalauz kezdőknek

2018-06-16 12:01
Szeretnél elmenni egy jógaórára de fogalmad sincs, hogy melyik ágát válaszd a lehetőségeket böngészve? Attól függően, hogy mire van szükséged, segítünk a döntésben. Szeretnéd kiizzadni magadból a hét során felgyülemlett stresszt, meg akarod dolgoztatni az izmaidat vagy egyszerűen csak lelki feltöltődésre vágysz? Olvasd el, hogy mikor melyik jógatípust érdemes választanod!
részletek

A szociálisan érzéketlen emberek

2018-06-16 12:01
Nyitott emberként mindig is érzékeny voltam más emberek érzelmeire. Számomra, ha belenézek a másik szemébe, nyitott könyvként állnak előttem az érzelmei, gondjai, problémái, mindent le tudok olvasni a másik arcáról, ha figyelmesen tanulmányozom. De ismerek olyan embereket, akik érzéketlensége megdöbbentő.
részletek

Segítség, nárcisztikus férfit szeretek!

2018-06-16 12:01
Sohasem értettem azokat a cikkeket, amik azt tanácsolják, hogy amennyiben a másikban valami rendelleneset érzünk, még időben menekülnünk kell. Nem gondolom, hogy a mai világban létezik mentális problémáktól mentes ember, és azt még kevésbé, hogy két selejtes nem alkothat tökéletes egészet.
részletek

A 10 legjobb természetes étvágycsökkentő

2018-06-16 12:01
A fogyókúra elkerülhetetlenül kalóriadeficittel jár, így az éhségérzet gyakrabban és kínzóbban jelenik meg, mint általában. Az alábbi természetes étvágycsökkentők azonban segítenek az éhségérzet enyhítésében és abban, hogy tovább jóllakottnak érezd magad.
részletek

Rendben van?

2018-06-14 12:01
Mindig mindennel kapcsolatban azt szeretnénk, hogy rendben legyen. Ez alapvetően azt jelenti, hogy bevésett gondolataink vannak arra vonatkozólag, hogy valami, vagy valaki mitől van rendben. A fejünkben attól, hogy nekünk magunknak nem okoz nehézséget, nem kell érte tenni, nem kell küzdeni, nem kell alkalmazkodni, mert rendben van.
részletek

Senki nem szerethet engem, amíg önmagamat nem szeretem

2018-06-13 18:01
Aki önmagát nem szereti, az nem gyöngéd, nem jóságos önmagához, és jótett helyébe már régen nem várja a jót. Azt gondolja, a szeretet kizárólag másokra vetülő, másokkal kapcsolatos érzés, szeretni csak kifelé lehet, és soha nem lehet egyszemélyes élmény. Aki önmagát szereti, az csak egoista, önző, hiú érdekember lehet, vallják eltökélten az önmagukkal diszharmóniában élők. Mennyire nincs igazuk. Az önmagukkal rossz viszonyban lévő, szétcsúszott, negatív emberek valóban nem értik, mit szeressenek önmagukon, közben pedig kétségbeesetten, figyelemre, elfogadásra, dicséretre, és szeretetre szomjazva élnének támaszkodó kapcsolatokban.
részletek

Protein szeletek pro és kontra

2018-06-13 18:01
Az egészséges életmód térnyerésével egyre több nő igyekszik odafigyelni arra, hogy megfelelő mennyiségű fehérjét vigyen be a szervezetébe. Rohanó világunkban a protein szeletek kézenfekvő megoldást jelentenek, ha nincs időnk egy teljes étkezésre, de mégis szeretnénk valami fehérjében gazdag (és finom) dolgot enni. Azonban ajánlott körültekintőnek lenni, hogy a nagy kínálatból biztosan a célunknak megfelelőt válasszuk.
részletek

Amit érdemes tudni a D-vitaminról

2018-06-13 00:01
A D-vitaminnak fontos szerepe van a szervezetünk egészséges működésében. Ha tartós D-vitamin hiányban szenvedünk, az egészségügyi problémákhoz vezethet. A természetből a nap sugarai által nyerhetjük, de megtalálhatjuk élelmiszerekben, vagy zsírban oldódó vitaminok segítségével is feltölthetjük vele szervezetünket.
részletek

Olyan szerelmet érdemelsz, ami ziláltan is akar

2018-06-13 00:01
Légy egyedül. Inkább, mint, hogy csak azért legyél valakivel, hogy ne legyél magányos. Hogy egy halva született kapcsolatba fektess energiát, valami olyanba, amiről már az első perctől tudod, hogy nem fog működni.
részletek

Ezt kell tenned lefekvés előtt, és a kapcsolat örökké tart!

2018-06-11 16:03
Örökké – mondják a szerelmesek, csak nézik egymást a holdfényben, és nem is gondolnak arra, hogy ezt a szót millióan kimondták már szkeptikusok, és megingathatatlan szerelemhívők egyaránt, holdfényben, napfényben, tengerparti homokban, és hulló csillagokat figyelve. Mégsem csépelték el a szót, ennek a szónak az égvilágon semmi nem árt, sérthetetlen, törhetetlen, mindig újjászületik, és új értelmet nyer. Akárhányszor kiejtjük az örökké szót, hiszünk benne, talán ettől nem hervad el soha, és virágzik olyan töretlenül.
részletek

Függőségeink

2018-06-11 16:02
Amikor bevásárlásnál nem néztél rám tudtam, hogy elmész. Tudtam, mert pontosan ugyanazokat a jeleket adtad, amiket egyszer már elkapott az adóvevőm, és nézd csak, hatalmas koppanás lett a vége. Tudtam, akkor is, amikor azt hazudtad, hogy minden rendben, amikor úgy öleltél át, hogy minden porcikád azt hazudta, hogy minden rendben.
részletek

Szerintem a házasság…

2018-06-11 16:02
A házasságkötés egy olyan eseménye az életünknek, amelyet nem lehet elsietni, és amelyet nem érdemes halogatni, ha rátaláltunk az igazira, és viszonzást nyert az érzésünk. A házasság őszinte szerelmet, alázatot, türelmet, szenvedélyt, kitartást, tiszteletet, elfogadást, erőt igényel.
részletek

Így dobd fel az edzésed!

2018-06-11 16:02
Mindenkinél eljöhet az a pont, amikor úgy érzi elvesztette a motivációját és nincs kedve a megszokott edzéséhez. Ilyenkor érdemes egy kis változatosságot vinni a rutinba és belevágni valami újba. Tippjeinkkel segítünk, hogyan dobd fel az edzésedet és kapj újra kedvet a sportoláshoz.
részletek

A fal közöttünk

2018-06-11 16:02
Mint egy kislány, mérges arccal bámullak és nézem ahogy pakolni kezdesz. Nem tetszik, de szótlan maradok. Te is mérges vagy rám, tudom. A levegő pattanásig feszül, de én eljátszom, hogy semmit nem érzek ebből.
részletek