Elegük van a Republic slágeréből a 67-es út mellett élőknek

2020-01-04 13:02
Elsőre jó ötletnek tűnt a zenélő út, csakhogy van egy község, ahol folyamatosan hallani. A jóból is megárt a sok.
részletek

Oszkó Péter is beszállhat a független színházak megsegítésébe

2020-01-04 13:02
A korábbi pénzügyminiszter alapítványa eddig is támogatott teátrumokat.
részletek

Your Broken Shore - Itt egy dal a My Dying Bride márciusban érkező új lemezéről

2020-01-04 05:03
Március 6-án jelenik meg a brit My Dying Bride új albuma, a The Ghost of Orion, így a zenekar fél évtizedes kihagyás után teljes lemezanyaggal tér vissza. Ahogy azt korábban megírtuk, a hosszú szünet fő oka az volt, hogy 2017 szeptemberében rákos megbetegedéssel diagnosztizálták Aaron Stainthorpe énekes kislányát, akit szerencsére egy évnyi kezelés után tünetmentesnek nyilvánítottak. A Nuclear Blast gondozásában megjelenő anyagról most nyilvánosságra hoztak egy új dalt, és bár a zenekari közlemény a korábbiaknál közérthetőbb stílust ígér, a friss szerzemény attól még letagadhatatlanul magán viseli a csapat azonnal felismerhető
részletek

Full Circle címmel hozott ki új dalt a Five Finger Death Punch

2020-01-04 05:02
Új dallal jelentkezett a február 20-án Budapesten koncertező Five Finger Death Punch is. A Full Circle már a második ízelítő a február végén megjelenő F8 című albumról az alkoholizmus témakörét boncolgató, két hete nyilvánosságra hozott klipes Inside Out után, és ha valaki szereti az effajta, produkció és kivitelezés szempontjából amúgy kétségkívül professzionális amerikai hamburgermetált, garantáltan azt kapja majd, amit hallani szeretne. Ezen a lemezen debütál az új dobos, Charlie "The Engine" Engen, a producer pedig most is Kevin Churko volt, ennek minden előnyével és hátrányával együtt. Kár lenne tagadni, dalokat és főleg refréneket
részletek

Negyedszázad metalcore - Január utolsó szerdáján Darkest Hour a Dürerben

2020-01-04 05:02
Január 29-én Budapestre érkezik a fennállásának huszonötödik évfordulóját ünneplő Darkest Hour. A Washingtonból érkező csapaton kívül még négy zenekar játszik majd a Dürer Kert színpadán: a progresszív death metal műfajban tevékenykedő Fallujah, a hardcore punk stílusú Bloodlet, a komor metalcore-ban utazó Une Misère és a csépelős hardcore-ban utazó Lowest Creature. Programajánló a hajtás után.  [...] Bővebben!
részletek

Spiró György: Jogtipró módon adják oda a kultúrára szánt pénzeket

2020-01-04 00:05
Az író nem látja, hogy a színházvezetőknek milyen ideológiát kellene elsajátítaniuk. Úgy véli, vannak nevek, akikben a hatalom bízik, és vannak nevek, akikben nem, de akik ezeket a listákat készítik, életükben nem olvastak.
részletek

A csend jelenti az életet: megérkezett a Hang nélkül 2 előzetese

2020-01-04 00:05
A síri csendre nem figyelnek fel a szörnyek, a zaj viszont kikerülhetetlen néha.
részletek

Mégis marad a Sport 1 és a Spektrum a Diginél

2020-01-04 00:05
Jó hírt kaptak az előfizetők, nem kapcsolnak le két sportcsatornát.
részletek

Ez a mocskos úriemberek éve lesz

2020-01-04 00:05
Jön az új James Bond, egy új Guy Ritchie-film, Tom Cruise mint szédületes pilótakiképző tiszt, és az eddigi legfontosabb me too-film Nicole Kidman, Margot Robbie és Charlize Theron főszereplésével. Ezeket a filmeket várjuk nagyon 2020 első felében.
részletek

Szponzorokat keres a főváros, hogy megmentsék a független színházakat

2020-01-04 00:04
Miután a kormány a budapesti tüntetések hatására eljátszotta, hogy meghátrál, most folytatja a független színházak elleni leszámolást – mondta Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettes.
részletek

„Minden alkalommal felfelé rúgunk” – interjú a Hírcsárda készítőivel

2020-01-04 00:04
Tízéves Magyarország legismertebb szatirikus- és álhírportálja, a Hírcsárda. A négyfős szerkesztőséget többek között az indulásról kérdeztük, arról, min múlik, hogy valamiből születik-e hír, és azt is elárulták, nehezebb dolguk van-e azóta, hogy a kormánypropaganda ennyire belehúzott. Interjúalanyaink szerzői álnéven nyilatkoztak, és kérésükre arcukat sem fotóztuk.
részletek

Gyilkossággal vádolják az Amerika Kapitány színésznőjét

2020-01-04 00:04
Letartóztatták Mollie Fitzgeraldot, a vád szerint megölhette édesanyját.
részletek

Mariah Carey az első, aki négy különböző évtizedben is vezette a zenei toplistát

2020-01-04 00:04
Ha idén karácsonykor nem hallgatta meg az All I Want for Christmas című dalt, most bepótolhatja!
részletek