Stílusiskola: így lehetsz csinos esős időben

2018-06-11 14:01
Mint azt az elmúlt napokban is megtapasztalhattuk, nyáron is számíthatunk bőven esőzésre, azonban emiatt még nem kell lemondanunk arról, hogy stílusosak legyünk. Segítségképpen most olyan outfit ötleteket gyűjtöttünk össze, amelyeknek meg sem fog kottyanni egy kis eső, így nem csak csinosak lehetünk, de abszolút időjárásnak megfelelő is lesz az öltözékünk.
részletek

Stílusiskola: így viselj kockás ingeket

2018-06-11 14:01
A kockás ing is egy azon darabok közül, amelyek sosem fognak kimenni a divatból. Jó ötlet lehet télen vagy tavasszal, sőt, nyáron is. Éppen ezért most olyan outfiteket gyűjtöttünk össze, melyek kulcsdarabja a kockás ing. Mutatjuk a kedvenceinket!
részletek

Stílusiskola: outfit ötletek Angelina Jolie-tól

2018-06-11 14:01
A gyönyörű színésznő a héten ünnepelte a 43. születésnapját. Egyszerre csodálatos édesanya, színésznő és rengeteg ember számára óriási inspiráció, ráadásul kifinomult stílusa mellett sem mehetünk el szó nélkül. Következzenek most Angelina Jolie legjobb outfitjei!
részletek

Robbanó színek és metálos csillogás: a nyári outfit tökéletes kiegészítője

2018-06-11 14:01
Steppelt bársony, bőr, élénk piros, bordó, mustár és extravagáns metál színekben érkeznek a legújabb STUDIO JULIANNIE táskák. A két lány egy hatalmas színrobbanást alkotott az idei tavaszi/nyári szezonra.
részletek

Top10: a legjobb dekorációs ötletek tavaszra fából

2018-06-11 12:03
A mindenki által már nagyon várt tavasz a természet ébredéséről szól, így teljesen érthető, ha az otthonunkban is szeretnénk minél természetközelibb hangulatot kelteni. Szerintünk ehhez remek lehetőséget nyújtanak a különböző fa felhasználásával készült dekorációs elemek, amelyek közül kedvenceinket most egy galériába rendeztük.
részletek

Az otthon illata - válassz a lakásod számára is új frissítőt a tavaszi szezonra!

2018-06-11 12:03
Az otthonunk egyet kell, hogy jelentsen a harmóniával és biztonsággal, hiszen az otthonunk az a hely, ahová hazatérhetünk megpihenni egy hosszú nap után, és ahonnan elindulunk, valahányszor új feladatok és kihívások elé nézünk. Valószínűleg a legtöbbünkön egy csodás érzés fut át, amikor az otthonunkra gondolunk. Azért, hogy ne csak kellemes színeket, emlékeket és érzéseket, hanem illatokat is fel tudjunk idézni, most hoztunk pár hasznos tanácsot!
részletek

Top10: húsvéti dekorációk, amelyek egész tavasszal az otthonod díszei lehetnek

2018-06-11 12:03
A húsvét tökéletes apropó lehet arra, hogy végre tavaszi díszbe öltöztessük az otthonunkat. A színes tojások, virágmotívumok és a természetes anyagok nem csak az ünnep idején, hanem az egész szezonban csodás kiegészítői lehetnek az otthonunknak.
részletek

Az otthoni irodád

2018-06-11 12:02
Manapság egyre elterjedtebb, hogy sokan otthonról végzik a munkájukat. Ha te is közéjük tartozol, vagy csak szeretnél berendezni magadnak egy dolgozószobát, az alábbi képekből meríthetsz ötleteket.
részletek

Top10: dekorációs ötletek nyári grill partykhoz

2018-06-11 12:02
A jó idő tökéletes apropó arra, hogy végre a szabadban tölthessünk egy kis időt a barátainkkal, így bármikor összehozhatunk egy hangulatos kerti partyt, ahol jókat ehetünk, ihatunk, és természetesen beszélgethetünk. Ehhez természetesen megfelelő dekoráció is dukál, amihez most szuper ötleteket gyűjtöttünk össze!
részletek

Home decor tippek: teremts trópusi hangulatot az otthonodban

2018-06-11 12:02
Pálmalevelek, flamingók, trópusi gyümölcsök és virágok – mind-mind olyan minták, amelyekről a nyár, a friss tengeri levegő és a napsütés jut eszünkbe. És miért is ne szeretnénk ezt a csodás hangulatot az otthonunkba varázsolni? Most olyan decor tippeket hoztunk, melyeknek köszönhetően azonnal egy óceánparti nyaraláson fogod érezni magad!
részletek

10 inspiráló irodai környezet, ahol öröm a munka

2018-06-11 12:02
Mind tudjuk, hogy ahhoz, hogy egy kreatív elme működni tudjon, nem árt a kreatív környezet. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan néz ki az irodád, ahol nap, mint nap dolgozol, még akkor sem, ha otthonról végzed a munkád. Galériánkba olyan inspiráló irodákat gyűjtöttünk össze, ahol öröm dolgozni. Nincs is más hátra, munkára (vagy lapozgatásra) fel!
részletek

Top20: így varázsold hangulatossá az erkélyedet

2018-06-11 12:02
A hirtelen beköszöntött jó idő azt jelenti, hogy végre nyugodtan ücsöröghetünk órák hosszat a szabadban. Ilyenkor nem csak kávézók és éttermek teraszán lehet jó kikapcsolódni egy kicsit a barátainkkal, de bizony néhány apró trükk segítségével a saját erkélyünket teraszunkat is hangulatosabbá tehetjük. Néhány díszpárna, növények vagy egy kis hangulatvilágítás, és kész is. Íme, némi inspiráció!
részletek

Ahol a lélek testet ölt - Szerelmünk a Wenga

2018-06-11 12:01
Sokszor érezzük, hogy a tárgyaknak lelke van. Az igazi alkotások az emberi lélek megnyilvánulásai. Törekszünk arra, hogy egyedit alkossunk. Ezt a filozófiát vallja a Wenga is, az ügyfelei által megálmodott egyedi tervezésű bútorokat és kiegészítőket, mint művészi alkotásokat hozza létre és illeszti egymáshoz, hogy együtt összhangban éljenek a térben.
részletek

Stílusiskola: sportos, mégis csinos outfit ötletek

2018-06-09 16:01
Ha esetleg lazább és kényelmesebb ruhadarabokhoz van kedved, az nem jelenti azt, hogy ne lehetnél csinos, ugyanis a sportos darabokat is lehet úgy kombinálni, hogy kifejezetten szexi végeredményt kapjunk. Most ehhez hoztunk ötleteket, mutatjuk a kedvenceinket!
részletek
|< << 85 86 87 88 89 90 91 92 93