Ekl: Ezt el kell felejteni, és a Fradira koncentrálni, hogy elhozzuk a 3 pontot – Kiss Tamás

2022-07-29 14:20
A Puskás Akadémia hazai pályán 0–0-t játszott a Vitóriával, a hazai háromgólos győzelmével a portugál csapat jutott tovább az Európa-konferencialigában. A találkozó után a Hollandiából visszatérő Kiss Tamással beszélgetett az NSO Tv stábja.
részletek

FTC, Várda, Puskás AFC: hamar kiderülhet, kinek „hosszabb” a kispadja

2022-07-29 14:20
Az NB I rajtját felvezető sorozatunk befejező, 4. részében az előző idény három dobogósával, a bajnok Ferencvárossal, a legutóbb ezüstérmes Kisvárdával és a bronzérmes, az FTC ellen kezdő Puskás Akadémiával foglalkozunk.
részletek

Honvéd: egyelőre nem tudni, hol folytatja Batik Bence

2022-07-29 14:19
Mint beszámoltunk róla, csütörtökön kikerült a Budapest Honvéd első keretéből a csapatkapitány, Batik Bence, s egyelőre nem tudni, hogy a 28 éves védő hol folytatja pályafutását. Noha korábban beszámoltunk róla, hogy Batik esetleg éppen a péntek esti ellenfélnél, a ZTE FC-nél köthet ki, a jelenlegi helyzetben ennek a lehetőségnek nincs alapja, így elképzelhető, hogy a hátvéd légiósnak áll.
részletek

Akit Signor Futballistának hívtak – így lett Marco Rossiból élvonalbeli játékos

2022-07-29 14:18
Még a húszat sem töltötte be, amikor bemutatkozott a Serie A-ban, hogy aztán nyolc évvel később játszhasson újra az olasz élvonalban. Megfordult közben a harmadosztályban is, de hogy az ott töltött évekért is hálás lehet a sorsnak, az a magyar válogatott szövetségi kapitányát bemutató sorozatunk második részéből kiderül.
részletek

Légiósok: Készen állok a bevetésre! – Ádám Martin

2022-07-29 14:17
Ádám Martin szombaton bemutatkozhat a dél-koreai élvonalban szereplő Ulszan Hyundaiban – beszélgetés az első benyomásairól, egy különös fotózásról és a rá váró feladatokról.
részletek

F1: változatos időjárás vár a mezőnyre a Hungaroringen

2022-07-29 14:17
A hagyományokhoz híven ismét izgalmasnak ígérkezik az időjárás tekintetében a hétvégi mogyoródi Formula–1-es Magyar Nagydíj – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a Magyar Távirati Iroda megkeresésére.
részletek

NB II: a Vidnyánszky-testvérek Szentlőrincen folytatják

2022-07-29 14:16
Vidnyánszky Ádám és Vidnyánszky Mátyás személyében tehetséges testvérpárral erősítette meg keretét a Szentlőrinc – olvasható a baranyai klub honlapján.
részletek

Sallói István: A gólöröm boldogságát semmi sem adja vissza

2022-07-29 14:15
Édesapja példaként szolgált az ifjú Sallói Istvánnak, ám a „közös munka” hamar botrányba fulladt. A Mol Fehérvár jelenlegi sportigazgatója játékosként Izraelben teljesedett ki, ahol a helyi kedvencbe is beleszállt, és héberül is megtanult – némileg furcsálja is, hogy a Vidi légiósai nem éreznek késztetést a magyar nyelv elsajátítására. Az edzősködés viszont a vándorélet miatt sosem vonzotta, és bár fia az Egyesült Államokban futballozik, a családi filmnézés így sem maradhat el.
részletek

Ekl: veszélytelen Puskás Akadémiáról írnak a portugálok – sajtószemle

2022-07-29 14:14
Mint ismert, a Kisvárda és a Fehérvár FC egyaránt sikerrel vette párharcát, míg a Puskás Akadémia kiesett a labdarúgó Európa-konferencialiga 2. selejtezőkörében. A visszavágókat követően így látták a találkozókat az ellenfelek hazájának sportportáljai.
részletek

Tenisz: a címvédő Isner negyeddöntős Atlantában

2022-07-29 14:13
A címvédő amerikai John Isner bejutott a negyeddöntőbe az atlantai keménypályás férfi tenisztornán – közölte az MTI.
részletek

Tusványos: a Kárpát-medencei sportakadémiákról szóló beszélgetés a Sportrádióban

2022-07-29 14:13
A Bálványosi Nyári Szabadegyetem Buzánszky Jenő Sportteraszán sportvezetők és egykori sportolók mondták el véleményüket az utánpótlásnevelés örömeiről és nehézségeiről határon innen és túl. A beszélgetést pénteken 18.10-től hallgathatja meg a Sportrádió Hazafutás műsorában.
részletek

Sportrádió: Szabó László is az első kilencbe várja a mieinket a sakkolimpián

2022-07-29 14:13
Ács Péterhez, a magyar válogatott játékos-kapitányához hasonlóan Szabó László, a Magyar Sakkszövetség elnöke is az első kilencbe várja férfi és női csapatunkat is az indiai Chennaiban pénteken (ma) kezdődő sakkolimpián.
részletek

Jégkorong: 19 éves fehérorosz csatárt igazolt a MAC

2022-07-29 14:13
A hazai bázisú nemzetközi jégkorongbajnokságban, az Erste Ligában szereplő MAC HKB Újbuda hivatalos Facebook oldalán jelentette be, hogy szerződést kötött a 19 éves fehérorosz támadóval, Ilja Culiginnel.
részletek

Sepsi OSK: „Remélem, tanulunk valamit ebből a mérkőzésből”

2022-07-29 14:12
A Sepsi OSK passzív futballt játszva elvesztette hazai pályán megszerzett előnyét a szlovén Olimpija Ljubljana elleni Európa-konferencialiga-selejtezőn, de aztán tizenegyesekkel kiharcolta a továbbjutást. A román sajtó ezúttal sem szentelt túl sok teret a szentgyörgyi csapatnak, amely a következő körben a svéd Djurgardens IF ellen játszik.
részletek

Videó: Simeone a hajrára beküldte a mezőnybe 19 éves kapusát

2022-07-29 14:12
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Atlético Madrid csütörtökön 4–0-ra legyőzte felkészülési mérkőzésen a harmadosztályú Numanciát. Diego Simeone a második félidőre sort cserélt, a kispadon egyedül a 19 éves harmadik számú kapusa, Antonio Gomís maradt. A találkozó hajrájában azonban ő is lehetőséghez jutott – hívta fel a figyelmet a Sportbible.
részletek