Tenisz: 25 év után két korszakos játékos neve is lekerült a világranglistáról

2022-07-12 09:26
Több szempontból is történelmi világranglistát adott ki hétfőn a férfi és a női teniszezőket tömörítő két szövetség, hiszen egyrészt olyan világranglistát még nem nagyon tettek közzé közvetlenül egy Grand Slam-torna után, amelyen a férfi győztes négy helyet ront a korábbi helyezésén, a női pedig nem javít. Másrészt, a férfiak listájáról 25 év után került le Roger Federer, a nőkéről pedig Serena Williams neve tűnt el ugyanennyi idő után – legalábbis egyelőre.
részletek

Női kézi El: a DVSC főtáblás, szabadkártyát kapott a Siófok

2022-07-12 09:25
Négy magyar csapat képviseli hazánkat a női kézilabda Európa-liga 2022–2023-as idényében – írja az EHF.
részletek

Sportrádió: Ballai Attila így emlékezett Törőcsik Andrásra

2022-07-12 09:24
A Sportrádió műsorában mások mellett Ballai Attila sportújságíró, a Mediaworks Hungary Zrt. sportfőigazgatója is megemlékezett a szombaton elhunyt klasszis magyar labdarúgóról, Törőcsik Andrásról. Íme, Ballai Attila rádiós jegyzete:
részletek

Tenisz: megvan az első magyar siker a budapesti tenisztornán

2022-07-12 09:24
Bondár Anna és Udvardy Panna páros sikere révén megszületett az első magyar győzelem a 250 ezer dollár összdíjazású budapesti salakpályás női tenisztornán – közölte az MTI.
részletek

F1: Hamilton átadja a trükköket, a több pont nagyobb hajót hoz a Haasnak

2022-07-12 09:23
Charles Leclerc nyerte meg a Formula–1-es Osztrák Nagydíjat. A Ferrari számára a kettős győzelem is összejöhetett volna, ám Carlos Sainz Jr. autója a futam hajrájában kigyulladt, és a károk természetesen az istálló költségvetésének sem tesznek jót. A Mercedesnél sikerült reprodukálni egy két évvel ezelőtti manővert, vajon Lewis Hamilton tanította meg George Russellnek hogyan kell kilökni a Red Bullokat? A Haasnak a silverstone-i futam előtt sokáig nem jött össze a pontszerzés, ám a Spielbergben megszerzett egységekkel egymás után kétszer nem távozik üres kézzel az amerikai csapat. Íme, az F1-legek az Osztrák Nagydíjról!
részletek

Atlétikai vb: a női maratoni olimpiai bajnoka sem indul

2022-07-12 09:22
A tokiói olimpia női maratonifutó-bajnoka, a kenyai Peres Jepchirchir, illetve a női kalapácsvetés címvédője, az amerikai DeAnna Price sem indul a pénteken kezdődő eugene-i szabadtéri atlétikai világbajnokságon.
részletek

PL: mali válogatott játékossal erősített a Crystal Palace

2022-07-12 09:22
Az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Crystal Palace a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette a Lens mali válogatott középpályását, Cheick Doucourét.
részletek

Vizes vb: megható sorokkal üzent a szurkolóknak Rybanska

2022-07-12 09:21
A budapesti rendezésű vizes világbajnokságon ezüstérmes női vízilabda-válogatottunk játékosa, Rybanska Natasa az Instagram-oldalán megható üzenetben köszönte meg a magyar szurkolók buzdítását, szeretetét.
részletek

NHL: visszavonult a háromszoros bajnok védő

2022-07-12 09:21
Bejelentette visszavonulását Duncan Keith háromszoros Stanley-kupa-győztes kanadai jégkorongozó.
részletek

Asztalitenisz: két magyar bravúr a budapesti torna első napján

2022-07-12 09:20
A budapesti star contender-verseny selejtezőjének első napján két bravúrt is elkönyvelhettünk, Fejős Anna és Nagyváradi Mercédesz is előrébb jegyzett ellenfelet búcsúztatott.
részletek

Videó: az üldözőbe vett Guardiolát halálra rémisztette egy rajongó

2022-07-12 09:20
Biciklis üldözésbe keveredett Manchester belvárosában a City vezetőedzője, Pep Guardiola: a spanyol trénert egy elvetemült rajongó vette üldözőbe éjszaka, hogy képet készíthessen vele. A halálra rémült Guardiola – érhető módon – nem volt elragadtatva az akciótól. Videó!
részletek

Real Madrid: mesebeli Afrika? Vagy inkább kifogták Dél-Amerikát?

2022-07-12 09:20
Agyzsibbasztó hazai és külföldi történések ide, forró nyár és még forróbb nyári események oda, ezen a nyáron sem kerülhetjük el, hogy ráncba szedjük a futball topligáinak átigazolásait, és egyáltalán nem mellékesen nagyon sok harasztot megzörgessünk. Sohasem látott árak, sohasem látott fizetések, mindenki eladó és megvehető (még mindig a labdarúgásról beszélünk), nem csoda, hogy a mai szurkoló a legváratlanabb pletyka és hír olvasatán sem rezzen már meg. Nézzük, mit adott mára nekünk a nemzetközi piac és a nemzetközi szaksajtó! Az angolok, az olaszok, a németek és a franciák után a szokásoknak
részletek

NB II: az ETO átigazolta a Fehérvár II csapatkapitányát

2022-07-12 09:20
A másodosztályú ETO FC a sikeres próbajáték után szerződtette a Mol Fehérvár FC NB III-as csapatának kapitányát, a belső védőként bevethető, 20 esztendős Papp Milánt – adta hírül honlapján a győri klub.
részletek

Kézilabda: különleges esküvőn kelt egybe a magyar álompár

2022-07-12 09:19
Két válogatott kézilabdázónk, a győri Lukács Viktória és a tatabányai Győri Mátyás úgy döntött, összekötik az életüket, és az esküvőjükön az is kiderült, mennyi mindent köszönhetnek a sportágak.
részletek

Tour de France: visszalépett a tavalyi negyedik helyezett

2022-07-12 09:19
Sérülés miatt visszalépett a Tour de France kerékpáros-körversenytől az ausztrál Ben O'Connor, a tavalyi kiírás negyedik helyezettje.
részletek