Szabadidősport: elindult az Ötpróba Párizsba eseménysorozat

2021-06-10 08:31
Június elsejétől elindult az Ötpróba Párizsba szabadidősport-eseménysorozat, amelynek fő célja változatlan: rendszeres mozgásra motiválni a résztvevőket. Az új ciklusban a görkorcsolyázással együtt most már nyolc mozgásformában lehet gyűjteni a pontokat – írja az MTI.
részletek

Eb 2020: táskát vinne a Puskás Arénába? Ezt feltétlenül tudnia kell! – videó

2021-06-10 08:31
Ha a részben budapesti rendezésű labdarúgó Eb-n a Puskás Arénában szurkolna, és szeretné hozni a táskáját is, akkor fontos tudnia, hogy nem lehet bármekkorát bevinni. A Magyar Labdarúgó-szövetség egy szemléltető animációt is kiadott erről.
részletek

Eb 2020: utazási kivételeket fogadott el a német kormány

2021-06-10 08:30
A német kormány szerdán úgy döntött, hogy a pénteken kezdődő labdarúgó Európa-bajnokság kapcsán engedélyezi a kivételeket a koronavírussal kapcsolatos karanténszabályok alól – írja az MTI.
részletek

Lazio: sokat sejtető posztot tett közzé a csapat – érkezik Sarri?

2021-06-10 08:28
Hivatalos Twitter-oldalán tett közzé sokat sejtető posztot a Lazio, amiből arra következtethetünk, hogy a jövőben Maurizio Sarri tölti be a vezetőedzői pozíciót a csapatnál. A hírek szerint 2023 júniusáig szóló szerződést írt alá a legutóbb a Juventusnál dolgozó szakember.
részletek

Férfi kosár NB I: válogatott játékost szerződtetett az Alba Fehérvár

2021-06-10 08:21
Hivatalos oldalán jelentette be az Alba Fehérvár, hogy szerződtette a magyar válogatott Szabó Zsoltot, aki az elmúlt öt évben Zalaegerszegen játszott. A játékos nagy reményekkel érkezik Székesfehérvárra.
részletek

NB III: Vitelki Zoltán távozik az Egertől – hivatalos

2021-06-10 08:20
A labdarúgó NB III-as Eger SE a hivatalos honlapján bejelentette, immár nem Vitelki Zoltán az együttes vezetőedzője.
részletek

NB II: egy hátvéd érkezett Csákvárra, egy védő távozott

2021-06-10 08:20
Újabb változások történtek a labdarúgó NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvár keretében. A jobbhátvéd Csirmaz István Szolnokról érkezett a klubhoz, míg a középső védő, Albert István Békéscsabára távozott.
részletek

Eb 2020: újabb lehetőség! Nyerjen jegyet az Európa-bajnokság budapesti mérkőzéseire!

2021-06-10 08:19
Nyerjen jegyet a labdarúgó Európa-bajnokság budapesti mérkőzéseire! Az első két napi nyertesünk már megvan, de a harmadik kvízkérdésünkre még szerda (06. 09.) éjfélig várjuk a választ. A helyes választ adó Olvasóink közül két szerencsést sorsolunk ki, akik páros Eb-belépőhöz jutnak a Puskás Arénában rendezendő Eb-mérkőzésekre.
részletek

Videó: amikor C. Ronaldo érzelmes beszédet mondott az Eb-győzelem után

2021-06-10 08:19
Mint ismert, a portugál labdarúgó-válogatott címvédőként kezdi meg a szereplést Magyarország ellen a tavalyról idénre halasztott, részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon a Puskás Arénában. Portugália, öt évvel ezelőtt egy drámai mérkőzésen győzedelmeskedett a franciák felett a fináléban, amely után a csapat legnagyobb sztárja, a sérülés miatt lecserélt és így az oldalvonal mellől szurkoló Cristiano Ronaldo megható köszönőbeszédet mondott az öltözőben.
részletek

Roland Garros: Krejcíková a harmadik elődöntős a nőknél

2021-06-10 08:19
Harmadikként a cseh Barbora Krejcíková jutott be az elődöntőbe női egyesben a Párizsban zajló francia nyílt teniszbajnokságon – írja az MTI.
részletek

Most vagy soha – amikor Görbicz Anita a nyerő útra lépett

2021-06-10 08:18
Mindent a génjeiben hordoz, ami megtanulhatatlan, és mindent elsajátított, ami megtanulható. Képesség és szándék, tehetség és elhivatottság tökéletes ötvözete. Ezért hagy maga után pótolhatatlan űrt a visszavonuló Görbicz Anita. Még nem tudni, kinek, minek lesz nehezebb; neki a kézilabda nélkül vagy a kézilabdának nélküle.
részletek

Röplabda: Ez óriási kommunikációs hiba a magyar röplabdázásban – Koch Róbert

2021-06-10 08:18
Az Ezüst Európa-ligában bronzérmes nemzeti csapat szövetségi kapitánya, Koch Róbert szerint mindenkinek meg kell értenie: náluk nem lehet olyan könnyen és gyorsan sikereket elérni, mint a nőknél.
részletek

F1: Roberts helyett Capito a Williams csapatfőnöke

2021-06-10 08:17
Simon Roberts elhagyta a Forma-1-es Williams istállót, melynek csapatfőnöki teendőit Jost Capito vette át – írja az MTI.
részletek

FTC: bemutatták Peter Stögert, hosszú távra tervez

2021-06-10 08:16
Megtartotta bemutatkozó sajtótájékoztatóját a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárosi TC új vezetőedzője, Peter Stöger. A bő félórás eseményen az osztrák szakember vázolta szakmai elképzeléseit és terveit. Elárulta, nem aggódik amiatt, hogy lila-fehér színekből öltözik zöld-fehérbe, és azt is, hogy Hajnal Tamás, az FTC sportigazgatója már februárban felvette vele a kapcsolatot, lenne-e a IX. kerületi klub új edzője.
részletek

Sportlövészet: első fokon egyéves eltiltást kapott Sidi Péter

2021-06-10 08:15
A Magyar Sportlövő Szövetség (MSSZ) fegyelmi bizottsága első fokon egy évre eltiltotta Sidi Pétert, aki a márciusi indiai világkupán a vádak szerint jogosulatlanul bement Péni István szobájába. Amennyiben az ítélet jogerőre emelkedik, az olimpiai kvótás Sidi lemarad a tokiói játékokról – számolt be a Magyar Távirati Iroda.
részletek