Női kézi Eb: módosítani kellett a magyar válogatott második cseréjén

2020-12-15 01:21
Kihasználta második cserelehetőségét a magyar válogatott a dániai női kézilabda Európa-bajnokságon: a szakmai stáb döntése értelmében Tóvizi Petra helyett Pásztor Noémi került be a csapatba a hétfői, románok elleni középdöntős mérkőzésre (kezdés: 20.30, Tv: Sport1, élőben az NSO-n) – olvasható a magyar szövetség hivatalos honlapján. Nem sokkal később arról számolt be a szövetség, hogy módosítani kellett a cserén: Tóth Eszter bölcsességfoga begyulladt, ezért Lakatos Rita visszakerült, Tóvizi Petra pedig maradt a románok elleni keretben.
részletek

F1: sisakcserével búcsúzott egymástól Vettel és Leclerc

2020-12-15 01:20
Mint ismert, Sebastian Vettel hat idény után távozik a Ferrari Formula–1-es csapatától, s jövőre már a Racing Pointról Aston Martinná változó csapatnál folytatja Sergio Pérez helyén. Az olaszoktól búcsúzó négyszeres világbajnok utolsó ferraris futama után nemcsak az istállótól, hanem csapattársától Charles Leclerctől is elköszönt, mégpedig egy igazán sportemberi gesztussal: a monacóival sisakot cserélt, s a német egy szívhez szóló üzenetet is hagyott a sajátján ajándékba.
részletek

NBA: jól sikerült Durant visszatérése

2020-12-15 01:20
Kevin Durant, az észak-amerikai profi kosárlabdaliga egyik legnagyobb sztárja vasárnap másfél év kihagyás után játszott újra, és a visszatérése jól sikerült.
részletek

Légiósok: olcsóbban kerülhet Lipcsébe Szoboszlai – sajtóhír

2020-12-15 01:19
Azután, hogy vasárnap este Szoboszlai Dominik az osztrák tévé kamerája előtt elmondta, hogy az utolsó két meccsét játssza a héten a Red Bull Salzburgban, a német Kicker hétfői írásában már arról számolt be, biztosra vehető, hogy a 12-szeres magyar válogatott játékos a Red Bull családjában marad és a német élvonalban szereplő RB Leipzig játékosa lesz a télen, ráadásul olcsóbban, mint ahogy azt eddig sejteni lehetett.
részletek

F1: Vettel elbúcsúzott a Ferraritól – nemzetközi sajtóvisszhang

2020-12-15 01:19
Mutatjuk a holland Max Verstappen (Red Bull) győzelmével végződő vasárnapi szezonzáró Formula–1-es Abu-dzabi Nagydíj nemzetközi sajtóvisszhangját.
részletek

Nem tudta feltörni a PMFC a Nyíregyháza védelmét

2020-12-15 01:16
A labdarúgó NB II 21. fordulójának záró mérkőzése arról döntött, hogy a Pécs fellép-e a Debrecen mögé a tabellán. Bár Geigerék mindent megtettek a győzelemért, az nem jött össze nekik a Nyíregyháza ellen, a megszerzett egy pont viszont elég volt ahhoz, hogy a második helyen mehessenek a téli szünetre.
részletek

Női kézi Eb: csalódott csapatok csatáját várják Romániában

2020-12-15 01:16
Csak hiúságból harcol már a válogatott – írja a női kézilabda Európa-bajnokság hétfő esti román–magyar mérkőzését (kezdés: 20.30, Tv: Sport1, élőben az NSO-n) felvezető cikkében a Gazeta Sporturilor bukaresti sportlap, kiemelve, hogy középdöntőben egyaránt pont nélkül álló ősi riválisoknak már nincs esélyük az elődöntőért harcolni. A két csapat összehasonlításában kiemelik, hogy bár egyaránt az otthon játszókból áll a keret, és a két ország klubjai sikeresek az európai kupákban, a válogatottjaik jelenleg nincsenek a nemzetközi élmezőnyben.
részletek

Dortmund: a Borussiából a Borussiába? Marco Rose a célpont

2020-12-15 01:16
Mint arról beszámoltunk, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Borussia Dortund menesztette Lucien Favre-t a klub vezetőedzői pozíciójáról a Stuttgarttól elszenvedett 5–1-es hazai vereséget követően. A klub közösségi oldalán most arról számolt be, Marco Rose a csapat első számú célpontja a vezetőedzői posztra jövő nyáron.
részletek

Vitorlázás: szoros az élmezőny a Vendée Globe szóló földkerülő versenyen

2020-12-15 01:15
Továbbra is Charlie Dalin vezet az Apiviával a Vendée Globe szóló földkerülő vitorlásversenyen, de az első három helyezett 78 mérföldön belül hajózik.
részletek

Edzősors: Bert van Marwijk visszatér az Arab Emírségek kispadjára

2020-12-15 01:14
Egy évvel menesztése után visszatér az Arab Emírségek labdarúgó-válogatottjának kispadjára Bert van Marwijk.
részletek

Gyász: elhunyt a Liverpool korábbi menedzsere, Gérard Houllier

2020-12-15 01:14
Életének 74. évében elhunyt Gérard Houllier korábbi francia szövetségi kapitány, aki edzői pályafutása legnagyobb sikereit a Paris SG, a Liverpool és a Lyon élén érte el. Sajtóhírek szerint a három héttel ezelőtt aortaműtéten áteső francia szakembert vasárnap esti halála előtt aznap engedték haza az operáció után a kórházból.
részletek

BL: Barca–PSG és RB Leipzig–Liverpool a nyolcaddöntőben

2020-12-15 01:13
Hétfőn az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nyoni székházában tartották meg a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének sorsolását. A címvédő Bayern München a Lazióval, a Real Madrid az Atalantával találkozik majd. A forduló slágermeccsének a Barcelona–PSG ígérkezik. Gulácsi Péter és Willi Orbán csapata, az RB Leipzig a Liverpoollal mérkőzik meg.
részletek

„Rebrov karizmatikussága mint a röntgen a falon át, úgy világit” – Bezerics Dániel és a sport

2020-12-15 01:13
Étterem-tulajdonosként olyan a munkája, mint egy sportcsapat vezetőedzőjéé. Nagy pofonokat kapott az élettől, most ő osztja az ütéseket az ökölvívóringben. A futball és a Fradi iránti szeretetét Vincze Ottó kiflije indította el. Bezerics Dániel konyhájában gyakori téma a foci – baráti főzőcskézés közben Gera Zoltán édesanyjával, Márta nénivel.
részletek

Női kézi: öt meccs után távozott az Érd kazah légiósa

2020-12-15 01:12
A női kézilabda NB I-ben szereplő Érd hivatalos honlapján megjelent közlemény szerint a klub december 11-i hatállyal felbontotta Dana Abilda szerződését.
részletek

Bajnokok Ligája: a PSG kész revansot venni a 6–1-ért a Barcelonán – reakciók

2020-12-15 01:12
Mint beszámoltunk róla, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nyoni székházában megtartották a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének sorsolását. A címvédő Bayern München a Lazióval találkozik, míg a forduló slágerpárharca a Barcelona–PSG.
részletek