PSG: „megnyugtató” eredmények, nem tört el Neymar bokája

2020-12-15 01:11
A Le Parisien értesülései szerint nem tört el Neymar bokája, akinek az Olympique Lyonban futballozó honfitársa, Thiago Mendes okozott súlyosnak tűnő sérülést a Paris Saint-Germain elleni francia bajnoki mérkőzésen. A párizsi klub hétfő délelőtti rövid tájékoztatása alapján az első vizsgálatok „megnyugtató” eredményt hoztak.
részletek

F1: Verstappen széket lopott, Vettel sört osztogatott Abu-Dzabiban

2020-12-15 01:10
Max Verstappen magabiztos győzelmével ért véget a Formula–1 2020-as idénye Abu-Dzabiban. Az utolsó versenyhétvégén már érezhető volt, hogy a téli szünet küszöbén állunk, hiszen kissé oldottabb volt a hangulat, mint bármelyik korábbi hétvégén. Az idényzárón azonban néhány szomorúbb pillanatnak is szemtanúi lehettünk, ugyanis többen búcsúzkodtak, vagy az eddigi csapatuktól vagy akár magától az F1-től. Jöjjön az utolsó F1-legek cikkünk idén!
részletek

Alpesi sí: Shiffrin állhatott a dobogó tetejére Courchevelben

2020-12-15 01:10
A franciaországi Courchevelben női óriás-műlesikló futamot rendeztek az alpesi sízők világkupa-sorozatában, amelyen a győzelmet az amerikai Mikaela Shiffrin szerezte meg az olasz Federica Brignone és a francia Tessa Worley előtt. A szombati győztes olasz Marta Bassino a második, az összetett világkupában vezető szlovák Petra Vlhová az első futamban kiesett.
részletek

Brazília: 39 évesen újra légiósnak áll az Inter volt védője

2020-12-15 01:09
Az Interrel négyszeres olasz bajnok és kétszeres kupagyőztes brazil jobbhátvéd, Maicon, mióta 2016-ban távozott a Romától, többször is visszavonult az aktív labdarúgástól, ám legkésőbb másfél év múlva újra a pályán volt: előbb a brazil másodosztályú Avaínál kezdte újra, majd egy év szünet után a Criciúmánál folytatta. Végül egy újabb kihagyás után a hazája negyedik vonalában szereplő Villa Nova játékosa volt idén szeptembertől. Hétfőn pedig az is kiderült, hogy a 76-szoros brazil válogatott közel a negyvenhez ismét légiósnak áll: az olasz negyedosztályban szereplő ASD Sona futballistája lesz.
részletek

BL: egy napon a Barca–PSG és az RB Leipzig–Liverpool meccs – menetrend

2020-12-15 01:08
Mint arról beszámoltunk, hétfőn délben az Európai Labdarúgó-szövetség nyoni székházában tartották meg a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének sorsolását. Nem sokkal később az UEFA a pontos menetrendet is közzétette.
részletek

Aranylabda-álomcsapat: eredményt hirdet a France Football

2020-12-15 01:08
A France Football hétfő délután hozza nyilvánosságra, kik zárták az élen minden idők álomtizenegyének szavazását.
részletek

A France Football kihirdette minden idők Aranylabda-álomcsapatát

2020-12-15 01:08
Lev Jasin a kapus, míg Cafu, Franz Beckenbauer és Paolo Maldini a három védő a France Football által meghirdetett szavazás után minden idők Aranylabda-álomcsapatában. A középpályára védekező középpályásként Xavi és Lothar Matthäus, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, támadó középpályásként pedig Pelé és Diego Maradona került. A csatártriót Lionel Messi, Ronaldo és Cristiano Ronaldo alkotja.
részletek

F1: mintegy 80 ezer koronavírusteszt, száz alatt a pozitív esetek száma

2020-12-15 01:08
Mintegy 80 ezer koronavírustesztet végeztek el a vasárnap, Abu-Dzabiban zárult Forma-1-es idény során.
részletek

Aranylabda-álomcsapat: Xavi, Matthäus, Pelé és Maradona bekerült

2020-12-15 01:07
Lothar Matthäus és Xavi lett a két védekező középpályás, míg Pelé és Diego Maradona a két támadó középpályás a France Football által meghirdetett szavazás után minden idők Aranylabda-álomcsapatában.
részletek

Aranylabda-álomcsapat: Messi, CR és Ronaldo a csatársorban

2020-12-15 01:07
Az argentin Lionel Messi, a portugál Cristiano Ronaldo és a brazil Ronaldo alkotja a csatártriót a France Football által meghirdetett szavazás után minden idők Aranylabda-álomcsapatában.
részletek

Férfi kézilabda: Császár Gábor Svájcon belül vált csapatot – hivatalos

2020-12-15 01:07
A Kadetten Schaffhausen férfi kézilabdacsapata a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy Császár Gáborral közösen úgy döntött, nem hosszabbítja meg a magyar irányító 2021 nyarán lejáró szerződését. Ezzel egy időben a szintén svájci Amicitia Zürich bejelentette, hogy a 36 esztendős játékos hároméves szerződést kötött a klubbal, amelyhez a jelenleg is zajló idény lezárása után csatlakozik.
részletek

Heti program: NB I és topligák, indul a darts-vb, folytatódik a női kézi Eb

2020-12-15 01:07
Az előttünk álló héten hétközi fordulót rendeznek az NB I-ben és Európa topligáiban is – kedden pályán az Újpest és a Fehérvár. Szerdán a Liverpool a Tottenhammel vív rangadót az angol Premier League-ben. Olaszországban Juve–Atalanta és Inter–Napoli vár ránk. Hétvégén sem maradunk csúcsfoci nélkül, a La Ligában láthatjuk a Barcelonát és a Real Madridot. Kedden kezdődik a PDC-dartsvilágbajnokság, s folytatódik a női kézi Eb – Magyarország Norvégia ellen lép pályára. Vasárnap este ezúttal is NFL vár az amerikai sportok kedvelőire.
részletek

Franciaország: börtönbüntetésre ítéltek két orosz futballhuligánt

2020-12-15 01:07
Letöltendő börtönbüntetésre ítéltek két orosz futballhuligánt Franciaországban.    
részletek

Férfi vízi ob I: az OSC simán legyőzte az Egert

2020-12-15 01:06
Az OSC simán, 14–5-re legyőzte az Egert a férfi vízilabda ob I hétfői játéknapján.
részletek

Csupasport: „Sikeres évünk volt testépítésben és fitneszben”

2020-12-15 01:05
Régen szerepeltek ilyen sikeresen testépítő- és fitneszversenyzőink a nemzetközi porondon, mint az idén. Huber Istvánnal, a honi szövetség elnökével beszélgettünk a háttérről és a folytatásról.
részletek