Stílusiskola: így viselj télen fehér műszőrme kabátokat

2022-02-05 01:01
Kevés olyan elegáns dolog van, mint egy fehér kabát, különösen olyan, mint egy fehér szőrme kabát. Még abban az esetben is elegáns lesz a megjelenésünk, ha farmernadrággal és sportcipővel kombináljuk. Mutatjuk a kedvenc összeállításainkat!
részletek

Repüléstől való félelem? Hogyan szállj szembe ezzel a félelmeddel?

2022-02-04 05:01
A repüléstől való félelem, más néven aviofóbia, sokkal gyakoribb, mint gondolnád. A teljes lakosság legalább 5%-át érinti. Ez azt jelenti, hogy emberek százezrei küzdenek bénító szorongással attól a gondolattól, hogy repülőre szálljanak.
részletek

Így szabadulj meg a mitesszerektől a szakértők szerint

2022-02-03 04:01
Mindenki szép és egyenletes arcbőrre vágyik, de a mitesszerek gyakran megkeserítik az életünket. Szakértők elárulják, mit kell tennünk annak érdekében, hogy megszabaduljunk tőlük.
részletek

Stílusiskola: így viselj farmert farmerrel

2022-02-02 21:01
Mivel egyelőre még várnunk kell a tavaszra, kénytelenek vagyunk továbbra is rétegesen öltözködni, viszont ezt a lehetőséget kihasználhatjuk arra, hogy farmert farmerrel viseljünk, ugyanis lehet ezt stílusosan csinálni, most meg is mutatjuk, hogy hogyan!
részletek

Stílusiskola: így viselj kockás nadrágokat

2022-02-01 22:01
A kockás nadrágok üdítő változatosságot vihetnek a farmernadrágokkal és fekete színnel teli mindennapokba. Inggel, pólóval, magassarkúval, csizmával, sőt még sportcipővel is egyaránt jól mutat, ráadásul rengeteg választási lehetőségünk van a színek tekintetében is. Mutatjuk a kedvenceinket!
részletek

Ismerkedj meg a hónap szépségújdonságaival

2022-02-01 18:02
A kozmetikai ipar hónapról hónapra előrukkol valami izgalmas újdonsággal. Nem könnyű eligazodni az óriási választékban, ezért segítünk és bemutatjuk az év első fantasztikus szépségújdonságait.
részletek

A bőrfiatalítás új dimenziója

2022-02-01 18:01
Ma már egyre több nő részesíti előnyben a természetes, plasztikai beavatkozás nélküli bőrfiatalítást és választ alternatív megoldásokat szépsége, fiatalsága megőrzésének érdekében.
részletek

Stílusiskola: így viselj télen farmerdzsekiket

2022-01-31 15:01
Te is odavagy a farmerdzsekis időért, és alig várod már, hogy hordhasd ezt a basic, mégis végtelen lehetőséget rejtő ruhadarabot? Akkor van egy jó hírünk: nem kell tovább várnod. Bár a legtöbben alapvetően a tavaszra és nyárra gondolnak, ha farmerdzsekikről van szó, azonban szerintünk téli outfitekbe is könnyedén be lehet illeszteni. Mutatjuk is, hogy hogyan!
részletek

Stílusiskola: téli outfit ötletek narancssárgával

2022-01-31 15:01
A narancssárga egy olyan szín, amely nem feltétlenül jut eszünkbe az elsők között, amikor valamilyen vidámabb outfitet állítunk össze, pedig számos más árnyalattal -például barnával vagy kékkel- nagyon jól mutat, így szerintünk érdemes fontolóra venni, főleg az egyhangú téli napokon. Íme a kedvenceink!
részletek

Stílusiskola: khaki, a téli szezon kedvence

2022-01-31 15:01
Ha nem szeretnél teljesen feketébe burkolózni, unod a szürkeséget, de nem mered bevállalni a harsányabb, feltűnőbb színeket, akkor tökéletes választás lehet a khaki, hiszen általában mindenkinek jól áll, egyszerűen lehet további télies színekkel kombinálni és kifinomult stílusról árulkodik. Mutatjuk is, hogy hogyan viseld télen!
részletek

Tippek, hogy rendezetten utazz!

2022-01-30 18:01
Remélve, hogy az elmúlt évek után most már egy kissé szabadabban utazhatunk, összegyűjtöttünk Nektek néhány tippet, ami segít rendszerezettebbé tenni a tervezett kiruccanásokat, kirándulásokat vagy épp nagyobb utazásokat.
részletek

Stílusiskola: így viselj barna bőrnadrágokat

2022-01-28 23:01
Télen a kedvenc ruhadarabjaink közé tartoznak a bőr vagy műbőr nadrágok, amikből előszeretettel preferáljuk a feketéket. Azonban szerintünk időnként jó ötletl lehet más színekhez nyúlni, egészen pontosan barnát választani. Máris megmutatjuk, hogy hogyan érdemes beépíteni az összeállításainkba!
részletek

Stílusiskola: így viseld a pasztell-lila színt

2022-01-27 14:01
Idén tavasszal is nagy népszerűségnek fognak örvendeni a lila ruhadarabok a divatban, de ez igaz a téli időszakra is, nekünk pedig különösen nagy kedvencünk a pasztell-lila árnyalat. Most meg is mutatjuk, hogy hogyan érdemes viselni, hiszen még időben vagyunk ahhoz, hogy beszerezzünk egy ilyet.
részletek

Stílusiskola: így viselj pliszírozott szoknyákat

2022-01-26 22:01
A pliszírozott szoknyák elegánsak és csinosak, azonban a hétköznapokon is jó választásnak bizonyulnak, ugyanis nyugodtan viselhetjük sportcipővel is hétköznapokon, így egy laza és kényelmes szettbe is könnyedén beépíthetjük őket.
részletek

Stílusiskola: így viselj télen farmerszoknyákat

2022-01-26 04:01
A farmerszoknyák a legcsinosabb ruhadarabok közé tartoznak, melyek télen is a gardróbunk hasznos és stílusos darabjai lehetnek, mindössze annyi a feladatunk, hogy harisnyával és csizmával vagy bakanccsal kombinálva viseljük őket. Íme, a kedvenc összeállításaink!
részletek
|< << 30 31 32 33 34 35 36 37 38 >> >|