Minden, amit eddig nem tudtál a vércsoportodról

2021-03-28 16:02
Bár mind tudjuk, hogy a vércsoportunk A-s, B-s, AB-s vagy 0-s lehet, nagyon sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a saját vércsoportjuk milyen. Pedig ez nem csak vészhelyzetekben jöhet jól, hanem nagyon sok és hasznos információt is megtudhatunk ezáltal a saját szervezetünkről. Íme, néhány egészen meglepő dolog, ami a vércsoportunknak köszönhetően jellemző ránk!
részletek

A rohanó világ: A gyorséttermi ételek káros hatásai

2021-03-28 16:01
A modern világban mindenki siet, rohan, így sokszor nincs idő rendes, egészséges ennivalót fogyasztani. Ezért sokan választják a gyorséttermeket – köztük időnként én is. De ezek a percek alatt elkészült ételek bizony rengeteget ártanak a szervezetünknek. Hiszen gondoljunk csak bele – milyen lehet a minősége annak a tápláléknak, ami néhány perc alatt elkészül?
részletek

5 dolog, ami biztos, hogy elhízást okoz

2021-03-27 04:01
Nem csak a helytelen táplálkozás, a mozgáshiány vagy a túlzásba vitt nassolás okozhat elhízást, hanem olyan dolgok is, amelyek ellen nagyon nehezen tudjuk felvenni a kesztyűt.
részletek

Mi történik a testeddel, ha nincs rendszeres szexuális életed?

2021-03-27 04:01
Nehéz lenne azzal az állítással vitatkozni, hogy a szexuális együttlét az egyik legjobb dolog a világon, ráadásul nem árt tudni, hogy annak hiánya a testünket és mentális egészségünket is kifejezetten rosszul érinti. Cikkünkben eláruljuk, hogy miért!
részletek

Mondj búcsút a bezártságnak! – Itt az ideje, hogy több időt tölts a természetben

2021-03-26 01:01
Hiába közeledik a tavasz, kénytelenek vagyunk az időnk nagy részét bezárva tölteni - ráadásul már lassan egy éve. Azonban ha valamikor, most tényleg érdemes minél több időt tölteni a természetben, hiszen a fizikai, mentális és lelki egészségünkre is rossz hatással lehet a négy fal között töltött rengeteg idő.
részletek

Viszlát stressz! - 10 tipp a stressz okozta panaszok ellen

2021-03-24 11:01
A túl sok stressz, nem csak mentálisan, és lelkileg nyomja ránk a bélyeget, a szépségünkben, egészségünkben is kárt tesz. Az arcunk pattanásos lesz, bőrünk foltos lehet. A vállunk és a nyakunk megmerevedik, tartásunk meggörnyed. A kialvatlanság hatására sötét karikák jelennek meg a szemünk alatt, a fejbőrünk kiszárad, rettenetesen viszket. Íme pár hasznos ötletet, mellyel enyhülhetnek a nehéz napok okozta kellemetlenségek.
részletek

Legfőbb tévhitek, hibák a női alakformálással kapcsolatosan

2021-03-22 19:02
A legtöbb nő fejében a zsírégetés, kardió, diéta, éhezés, szenvedés szavak jelennek meg, amikor az alakformálás szóba kerül. Rengeteg anyag található a témában, és nehéz kiszűrni a sok téves információ közül az igazságot. Ebben próbálunk most segíteni.
részletek

Van, amit nem szabad feláldozni a céljaidért

2021-03-22 19:02
Próbálunk jól teljesíteni a munkánkban és magánéletünkben egyaránt, megtartani az egyensúlyt, mindenütt az elvárásoknak megfelelően cselekedni, azonban sokszor olyan célt kergetünk, amelyet vagy képtelenség megvalósítani, vagy egyszerűen észre sem vesszük, hogy már elértük, és futunk tovább a mókuskerékben. Így észre sem vesszük, hogy túlhajtjuk magunkat, és csak akkor kapunk észbe, amikor már megtörténik a baj!
részletek

Este, amikor hozzám bújsz

2021-03-22 19:01
Vannak pillanatok az életben, amelyek a mindennapos, sokszor idegőrlő folyamatok során nem tűnnek fel, csak akkor abban a minutumban ébredünk rá, milyen fontosak ezek az életmorzsák, amikor végre átéljük őket.
részletek

A 10 legjobb természetes étvágycsökkentő

2021-03-20 18:02
A fogyókúra elkerülhetetlenül kalóriadeficittel jár, így az éhségérzet gyakrabban és kínzóbban jelenik meg, mint általában. Az alábbi természetes étvágycsökkentők azonban segítenek az éhségérzet enyhítésében és abban, hogy tovább jóllakottnak érezd magad.
részletek

Hogyan küzdd le a szorongást jógával

2021-03-20 18:01
Hajtod a mindennapokat, mókuskerékben élsz, soha meg nem állsz. Hogyan is állhatnál meg, mikor vinni kell a gyereket magánórára, a kutyát állatorvoshoz, a bevásárlás nem vár tovább, a munkahelyeden egyre csak nőnek az elvárások, az elvégzett munkáért járó köszönet pedig rendre elmarad.
részletek

Édes-ismerős Otthon

2021-03-20 18:01
Amikor még tinédzserek vagyunk és szerelembe esünk, talán nem is tudjuk konkrétan megfogalmazni azt, hogy miért éppen azt a valakit szeretjük teljes szívünkkel, akit. Az érzés új és tökéletes. A szerelmünk tárgya azonban nem, amire rá is jövünk előbb-utóbb. És ez így is van rendjén
részletek

Tavasszal újra mosolyra húzódik a szám

2021-03-20 18:01
Tavasszal újra mosolyra húzódik a szám. Lágy, meleg fénysugarak simogatják az arcom, éppúgy, ahogy egy anya a gyermekét. A nyíló virágok illata és bíbor színű köntöseik egy darabot tükröznek vissza belőlem. Hiszen én is épp ilyen sokszínű vagyok. Sok álommal, vággyal, de már elért céllal is felruházva.
részletek

A legjobb ételek a szíved egészségéért

2021-03-15 17:01
A szív-és érrendszeri megbetegedések világszerte a vezető halálokok között szerepelnek. Szerencsére azzal, ha odafigyelünk életmódunkra – rendszeresen mozgunk és tudatosan étkezünk – nagymértékben csökkenthetjük az ilyen típusú betegségek esélyét. Lássuk, hogy milyen ételek segítik megóvni szívünk egészségét.
részletek

Te csodaszép Nő, jól figyelj most rám!

2021-03-11 11:01
Ma reggel, amikor felkelsz egy finom kávéval a kezedben kapcsold be a kedvenc zene számodat, táncolj és énekelj. Ünnepeld magad. Mert ma biztos, hogy nem állhatsz meg a boldogtalanság és a boldogság kapuja előtt, hogy azon gondolkozz melyiket is nyisd ki és melyiken is lépj majd be. Hiszen Te is tudod, hogy megérdemled a boldogságot. Megérdemled, hogy szeressenek és értékeljenek.
részletek
|< << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> >|