Stílusiskola: fekete-fehér szettek nyárra

2020-07-24 07:01
A fekete-fehér szettek örök klasszikusnak számítanak, így nyáron is jó ötlet lehet ezt a kombinációt választani. Egészen biztos, hogy az irodába is és egy esti baráti összejövetelre, vagy éppen egy randira is tökéletes választás.
részletek

Nyári sminkötletek - 3 dolog, amit érdemes a nyaralásra is magaddal vinned

2020-07-22 10:01
Nyáron nem igazán preferáljuk az erős és nehéz sminkeket, azonban ez nem jelenti azt, hogy ne akarnánk legalább egy kicsit ragyogóbbá tenni a megjelenésünket, akár a nyaralás során is. Most azokat a termékeket gyűjtöttük össze, amelyekkel akár a legnagyobb melegben, akár a vízparton is tökéletes lehet a sminkünk.
részletek

Stílusiskola: így viselj pöttyös szoknyákat

2020-07-22 08:01
A pöttyös szoknyák bájosak és nőiesek, így tökéletes választásnak bizonyulnak, ha nyári randira, vagy olyan eseményre készülünk, ahová érdemes egy kicsit kiöltözni. Persze az átlag hétköznapokon sem lőhetünk mellé velük, valószínűleg számos bókot be fogunk zsebelni még akkor is, ha basic kiegészítőkkel viseljük őket.
részletek

Stílusiskola: így viselj nyáron smaragdzöldet

2020-07-22 08:01
A smaragdzöld szín hatalmas népszerűségnek örvend már a tavalyi év óta, azonban ezt a különleges, kifejezetten elegáns zöld árnyalatot nem csupán az őszi és téli, de a nyári szezonban is bátran viselhetjük. Most meg is mutatjuk, hogy hogyan érdemes más színekkel kombinálni.
részletek

Stílusiskola: így viselj nyáron leopárdmintás ruhadarabokat

2020-07-21 07:01
Imádjuk izgalmas állatmintás darabokkal feldobni a szettünket, melyek közül a leopárdminta az abszolút kedvencünk. Nyáron remek választás lehet, hiszen farmerrel, fehérrel és nude árnyalatokkal is könnyedén lehet kombinálni, mutatjuk is a legjobb szetteket!
részletek

Stílusiskola: így viselj nyáron farmerszoknyákat

2020-07-19 15:01
A nyári szezon nagyrészt a szoknyákról szól, ráadásul a farmerszoknyákat egyaránt viselhetjük elegáns és laza szettek részeként. Megmutatjuk, hogy milyen egyéb darabokkal kombináld ahhoz, hogy stílusos legyen a végeredmény.
részletek

Stílusiskola: így viseld nyáron a kis fekete ruhát

2020-07-18 16:01
Azt mind tudjuk, hogy a kis fekete ruha egy igazi alapdarab, ami nem hiányozhat a gardróbunkból, hiszen bármely szezonban tökéletes választás lehet. Ezúttal azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan érdemes nyáron viselni.
részletek

Stílusiskola: nyáron is farmer és fehér felső

2020-07-17 17:01
Mind tudjuk, hogy a legbasicebb, ám legcsinosabb és tényleg minden helyzetben viselhető összeállítás egy jól megválasztott farmernadrágból és egy fehér felsőből áll. Máris megmutatjuk, hogy nyáron hogyan érdemes ezeket viselni!
részletek

Stílusiskola: így viselj nyáron több réteget

2020-07-16 23:01
Mivel az idei nyár időnként meglep minket egy-két hűvösebb, egészen őszre emlékeztető nappal, így érdemes ilyenkor is a jól bevált rétegezés módszeréhez nyúlni, amikor kiválasztjuk az outfitünket. Most olyan szetteket gyűjtöttünk össze, amelyek a szeszélyesebb napokon kifejezetten praktikus, és természetesen stílusos választásnak bizonyulhatnak.
részletek

A meztelen igazság - Egy idő után bele fogunk fulladni a felesleges csomagolásokba

2020-07-16 13:01
Szerencsére napjainkban egyre gyakrabban esik szó arról, hogy mennyire rosszat teszünk a környezetünknek, és nem utolsó sorban a saját jövőnknek azzal, ha olyan termékeket választunk, amelyek több réteg műanyagba, vagy éppen vegyesen papírba és műanyagba vannak csomagolva. A műanyagmentes július is arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy itt az ideje, hogy tudatosan -a környezetünkre és jövőnkre egyaránt gondolva- vásároljunk.
részletek

Stílusiskola: így viselj fehér ingruhákat

2020-07-15 20:01
Nincs is egyszerűbb egy meleg nyári napon, mint felkapni egy lenge ingruhát, amiből szerintünk érdemes fehéret választani, hiszen könnyen lehet kiegészítőkkel kombinálni, akár sportcipőt, akár magassarkút választunk hozzá, egészen biztos, hogy stílusos lesz a megjelenésünk.
részletek

Stílusiskola: így lehetsz csinos a vízparton

2020-07-14 17:01
Függetlenül attól, hogy egy közeli tengerpartra, vagy éppen a Balatonra látogatunk, nem csupán a kellő mennyiségű fürdőruháról, hanem a kiegészítőkről is gondoskodnunk kell, amit a vízparton viselhetünk. Mutatjuk is, hogy hogyan tündökölhetsz a fürdőzés előtt vagy után.
részletek

Stílusiskola: Romantikus nyári szettek

2020-07-14 17:01
Bár az idei nyár több szempontból is kissé kiszámíthatatlan, mégis talán adódik alkalmunk egy rövidebb utazásra, vagy esti sétákra a városunkban. Olyan romantikus stílusú szetteket válogattunk össze, amelyek bátran viselhetőek gyakorlatilag minden alkalomra.
részletek

Stílusiskola: 10 ruha, amit bármikor magunkra kapnánk nyáron

2020-07-14 17:01
A nyári szezon a lenge ruhák időszaka, amelyekben kényelmesen sétálgathatunk városnézés közben, elmehetünk egy randira, de akár a munkahelyünkön is jól érezhetjük magunkat bennük. Most összegyűjtöttünk tízet, amelyekkel boldogan bővítenénk a gardróbunkat.
részletek

Hightech kozmetikumokkal szépüljünk!

2020-07-12 04:02
Vágyunk a különleges. intenzív hatású hatóanyagokra, és emellett egyre tudatosabban választunk tiszta méregmentes fiatalító kozmetikumokat. Egyre inkább trenddé válik, hogy személyre szabott, az adott egyéni bőrkép kezelésére összeállított kezelési sorokat és kezeléseket használjunk.
részletek
|< << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> >|